TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Egyre több Shopline átvételi pont

5618
Országszerte már 3500 átvételi ponton várják a felhasználókat. A Magyar Posta hivatalai és a MOL kutak is csatlakoztak.

2012-es ajándékkollekció a Nespressotól

5574
A Nespresso ajándéktárgyaival a kávé szerelmesei igazán stílusosan ünnepelhetik az idei karácsonyt és új évet.

Az Origo megveszi a Travelót

Turisztikai területen bővít az Origo-New Wave Media: változatlan szakembergárdával, de az Origo ...

A bevonó stratégia lesz a sikeres vezetés titka

Az elmúlt években a hazai projektmenedzsment presztízse ugrásszerűen nőtt meg, a nemzetközi ...

Elindult az első online bevásárló utca

5534
A Klassz.hu kísérletet tesz arra, hogy egyetlen virtuális bevásárló utcában a stílusos élet valamennyi kellékét elérhetővé tegye.

Az első Windows Phone 8-as HTC

5525
Megérkezett a várva várt Windows Phone 8 operációs rendszerrel futó első HTC készülék a Vodafone-hoz.

Menő állás a Bónusz Brigádtól

5488
Álláshirdetéssel indított kampányt a közösségi vásárlóoldal. A kiválasztott egy éven keresztül főállásban teszteli majd a szolgáltatásaikat.

Indul az RCKO.fm rádió

5450
Az Origo Media Group három vadonatúj csatornával, újszerű és hiányt pótló zenei kínálattal és formabontó hirdetési lehetőségekkel jelentkezik.

XII. Győri Könyvszalon

5438
A Győri Könyvszalon rendezvényein, együtt ünnepelnek az írók, a költők, az előadóművészek, a kiadók és mindenekelőtt az olvasók.

Könyvsorozat gyerekeknek a Blikk Könyvklubtól

5435
Új könyvsorozatot indít a Ringier. Az Első Enciklopédiám című sorozatban a Százholdas Pagony lakói vezetik át a gyermekeket a különböző fejezeteken.

Új kategória a sörpiacon

5394
Idén ősszel a Soproni márka újabb újdonsággal lép piacra: két különleges, minőségi sörkülönlegességet kínálnak a fogyasztóknak.

Startolt a Salétrom

5387
Előadásokkal, foodart büfével, live settel és longdrinkekkel teli eseménnyel startolt a LOFFICE új kulturális rendezvényhelyszíne.

Zebra szűri a hamis whiskyt

5373
A hamisítás megakadályozására sikeresen lépett fel a Zebra Technologies okostelefonra kifejlesztett rádiófrekvenciás azonosító rendszere.

Vitrinbe vele!

5347
Rendhagyó tárlatbővítés zajlott a Magyar Nemzeti Múzeumban, olimpiai bajnokok relikviái kerültek a vitrinbe.

Újgenerációs Béres Csepp

5309
A magyar találmány újgenerációs változatát, a Béres Csepp Extrát mutatta be a nyilvánosságnak dr. Béres József.

BB pezsgő: citylight megjelenés

5307
Európában másodikként ún. elektrolumineszcens technológiával működő egyedi fázisváltós köztéri megjelenéssel jelentkezett a pezsgő.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...4567891011121314151617... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése