TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Örök emléket ígér az óvszeróriás

6915
A Durex profi fotóssal várja a szerelmes párokat a belvárosban Valentin-nap alkalmából.

A Milka beveti az áruházi Szeretetkereket

6909
Amint azt már ez elmúlt években megszokhattuk, a Milka idén is különleges kampánnyal készül a Valentin-napra.

A 17. ARC közérzeti pályázat témája: Vigyázat, civilek!

Sokat sejtető az idei kiírás. A téma a levegőben van, és most plakátokra is kerülhet a pályázóknak ...

Hasznos tippek nyaralás előtt

Az újoncoknak, az újrakezdőknek, de még a gyakorlott utazóknak sem árt felkészülni a nyaralásra, ...

Rexona F1: a versenypálya legjobbja

6733
A Rexona F1 installációjával a hazai POPAI Awards POP verseny „nem tartós” kategóriájának első helyét szerezte meg az Unilever.

Hibridlevél: egyszerűbb, gyorsabb

6552
Egyszerűsödik a postai levélküldési folyamat. A Hibridlevél Kft. innovatív szolgáltatásával levelét számítógépről is elküldheti.

Vitték a szalámit, mint a cukrot!

6441
Budapest Airport 2. termináljának tranzitjában egy hónapig dübörgött a hungaricum-promóció, ami megduplázta az eladásokat.

Az NFC-t teszteli a MasterCard

6151
A MasterCard –helyi partnereivel együttműködve - elindította az egy érintéssel működő, NFC alapú fizetés tesztelését Brazíliában.

Életet menthet az eCall az autókban

6149
Egyes márkák már most is kínálják ezt a funkciót, de egy EU direktíva 2015-től kötelező szabvánnyá teheti minden új gépkocsiban.

Trükkmesterek a Judo EB reklámfilmjében

6144
A Budapesten megrendezésre kerülő esemény miatt lázban ég az egész hazai judovilág: a készülő reklámfilm előzetesei és werkjei már a világhálón.

Erőss Zsolt a WWF Föld Óráján

6084
Erőss Zsolt a WWF Föld Órája elnevezésű rendezvényen lobbantotta fel az Ország Legmagasabb Gyertyájának lángját.

Házi tévét indít a Corvin Plaza

6083
A hazai bevásárlóközpont saját gyártású mozgóképes tartalommal hívja fel magára a közösségi oldal felhasználóinak figyelmét.

Elindult a Lurkography

6012
Új rovattal bővült a két éves Kultography: olyan programokat is ajánl, amik a gyermekek számára is élvezetes időtöltést jelenthetnek.

WestEnd Valentin nap

5942
Nem hétköznapi szerelmi történet Pordán Petra és Balog Tamás rádiós műsorvezetőké, most ők is együtt pedáloztak a szerelemért.

Zöld utakon az easyJet

5904
Az easyJet legújabb technológiája akár negyed tonnával is csökkenti a repülőgépek súlyát, emellett javítja az utastér levegőjét is.

Kihívás indul!

5901
Milyen problémát tud megoldani közösen egy multinacionális vállalat pénzügyi igazgatója, egy börtön konyhájának főszakácsa, egy adótanácsadó, és egy marketinges szakember?
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...345678910111213141516... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése