TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

5 csillag, 700 audiovizuális program

1411
A Qatar Airways elindította új, heti négy alkalommal közlekedő budapesti járatát. A hazánkat a Perzsa-öböllel összekötő közvetlen útvonal megnyitásától a Közel-Keletet, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térséget érintő idegenforgalom növekedését várják.
(OTS) A Cerbona Zrt. felszámolását kezdeményezte a cég igazgatósága, annak reményében, hogy mielőbb új tulajdonos kerül a vállalat élére, aki tovább működtetti a bajba jutott társaságot.

Egyszerűbben lesznek kereshetők a jogszabályok

Gyorsabb lesz a jogszabályalkotás az Integrált Jogalkotási Rendszer bevezetésével, és a lakosság ...

Shaping futures: fodrászati értékteremtés egy jobb életért

A Schwarzkopf Professional ASK Akadémia Budapesten is bemutatta a világban már sikerrel futó ...

Mostantól NNG a Nav N Go

1258
2009-ben és 2010-ben az iGO My way® Navigációt fejlesztő vállalat jelentős változásokon ment keresztül: a vállalat népszerű szoftvermegoldása világszerte hatalmas sikert aratott, és a termékportfolió is folyamatosan bővült, új piacokat meghódítva ezáltal.
Az OMV a világ egyik legnagyobb zenetárát teszi elérhetővé a vásárlói számára. Az OMV töltőállomásain megvásárolható OMV MusicShop kuponok lehetővé teszik a tulajdonosaik számára, hogy egy órán keresztül MP3 zenefájlokat töltsenek le az Universal zenetárából. Az akció 2011. február 28-ig tart.
Multinacionális Vállalatok  kategóriában Üzleti Etikai Díjat nyert a Dreher Sörgyárak Zrt. A magyar üzleti élet hatalmas érdeklődése mellett osztották ki a jubileumi elismeréseket, amelyet az alapítók és a mögöttük álló szervezetek azzal a szándékkal hoztak létre, hogy minden évben felhívják a hazai társadalom figyelmét azokra a cégekre, vállalatokra, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal követendő példát mutatnak a felelős gazdálkodásban, és erősítik a bizalmat a társadalom és az üzleti szféra között.  Modern globális vállalati felfogás, magatartásmód, helyi szerepkörben megvalósítva.  - így jellemezték a díjátadón a Dreher Sörgyárak Zrt-t.
(BTL.hu) A BorsodChem, Európa egyik vezető vegyipari gyártó vállalata megújult emblémát és jelmondatot magába foglaló új, dinamikus arculat bevezetésével tesz hitet hagyományai és eddig elért eredményei mellett. A megújult jelmondat, ’Chemistry for generations’ [Generációkat kiszolgáló vegyipar].....
A „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010” versenyben 19 neves szervezet vett részt a banki, biztosítási, telekommunikációs és kereskedelmi szektorokból, valamint a közszolgáltatók piacáról. A nagyvállalati személyes ügyfélszolgálatok kategóriájában második, míg a call centerek esetében harmadik helyett szerzett a Vodafone Magyarország a hazánk leginkább ügyfélbarát ügyfélszolgálatait vizsgáló versenyben.

Az Erste Bank csatlakozik a SuperShop programhoz

1077
Az Erste Bank Hungary Nyrt. pontkibocsátó kiemelt partnerként csatlakozik az egyik legnagyobb hazai, több partneres törzsvásárlói programhoz, a SuperShop programhoz. Az együttműködés keretében a bank 2010. október 14-étől Erste SuperShop Hitelkártyát és Erste SuperShop Bankkártyát bocsát ki.
(BTL.hu) Rekordmennyiségű látogató érkezett a hatodik Informatikai Biztonság Napjára, a két napos konferencia közel 2000 IT szakembert mozgatott meg. Az esemény szervezésében és kommunikációjában idén a Multeam 360° Csoport két tagja is közreműködött.
(BTL.hu)Prezentáció: ahol nem a részvétel a fontos, hanem a győzelem!

Computer Art Forum 2010

1052
(BTL.hu) November 5-én ismét egy izgalmas és érdekfeszítő előadásokkal teli napra hívja a számítógépes grafika iránt érdeklődőket a Mesharray Digital Media School, mely a téma legnagyobb hazai felnőttképző intézménye.

Illemtan kell az országnak!

1019
(BTL.hu) Politikai szinten nemzetközi viszályokat, a hétköznapi életben sikertelen üzleteket és konfliktusokat okozhatnak a kínos illemtani bakik. Az apró trükkök tudatos alkalmazásával azonban akár lépéselőnybe is kerülhetünk versenytársainkkal szemben: elkápráztathatjuk ügyfeleinket, tárgyalópartnereinket vagy éppen az álláspályázatunkról döntőket.
(BTL.hu) A Gerillamarketing mesterkurzus igyekszik teljes palettáját bemutatni a gerillamarketingnek. Segítséget nyújt a legújabb marketing eszközök alkalmazásához, legyen szó akár kis, közepes vagy nagyvállalatról, akár reklámügynökségről. Segítséget nyújt a legmegfelelőbb eszközök megtalálásához...
A világ legősibb mestersége nem az, amire az olvasó most gondol. Az üzleti coach szakma első képviselője ugyanis az édenkerti kígyó volt, aki a döntő lökést megadta ahhoz, hogy az emberi lény eredményes üzleti döntéshozóvá váljon. A KÜRT Akadémia beváltotta a hozzá fűzött hallgatói és oktatói reményeket egyaránt...
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...4243444546474849505152535455 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése