TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Befektetés a jövőbe

6269
A versenyképesség megőrzése, új munkahelyek teremtése egyre nehezebb, mégis elsődleges feladat Európa államai számára.

Az eladók fele nem köszön és nem segít

6258
A Mapei Kft. 150 építőanyag és burkolatkereskedőnél végzett próbavásárlásokon alapuló kutatást. Az eredmény megdöbbentő.

A szép lányok adnák el a legjobb magyar termékeket?

A Miss Nation’s Beauty világverseny célja, hogy a szép lányok egyben hazájuk egyfajta exportőrré ...

A bevonó stratégia lesz a sikeres vezetés titka

Az elmúlt években a hazai projektmenedzsment presztízse ugrásszerűen nőtt meg, a nemzetközi ...
Idén több mint 190 tonna magyar fűszerpaprikát vásárol fel a Chio termékeket gyártó Intersnack: 29 országba szállítanak belőle.

Új kommunikációs koordinátor a Holcimnál

6250
A jövőben Márta Irén 16 európai ország kommunikációs tevékenységét támogatja és hangolja össze.

Újévi fogadalmak pörgették az álláspiacot

6246
A munkáltatók inkább magasabb végzettséget igénylő pozíciókat hirdettek meg, míg a munkavállalók a szakképzettség nélküli állásokat keresték az első negyedévben.

Duplázott tavaly a Szallas.hu

6244
A piacvezető szállásportál 2012-ben csaknem kétszeresére növelte az online megrendelések összértékét és az aktív szállásadók számát.

Gourmet Garden: kertészet irodádban, lakásban

6242
A nagyvárosokban is szeretnek egészséges és friss zöldségeket fogyasztani, ehhez kínál megoldást egy hazai startup, a Gourmet Garden.

Lányok az Ericssonban

6232
A a mérnöki pályán való karrierépítésre biztatja a Nők a Tudományban Egyesület által szervezett Lányok Napja rendezvénysorozat a fiatal lányokat.

Szenvedélyünkké vált a kuponozás

6233
A kuponozás az új hobbi: hódítanak a szezonális akciók, szinte piros betűs ünnepnek számítanak a divatrajongók naptárában.

Magyar Szaktudás a UPS-nél

6234
A CEMELOG felvásárlásával új létesítmények és logisztikai szaktudás erősíti a UPS növekvő globális és európai egészségügyi hálózatát.

A legjobb mobilvásárlási alkalmazások

6220
A MasterCard olyan mobil alkalmazások között hirdetett versenyt, melyek valamilyen módon segítik a fogyasztókat a vásárlásban.
Az Unilever közzétette a 2012-es évre vonatkozó fenntarthatósági jelentését.

Még több fehérgallérost kölcsönöz a Job

6214
A több mint 15 éve működő Contrag felvásárlásával lényegesen bővül a Job által kölcsönzött, magasan képzett munkatársak száma.

Béren kívüli juttatások népszerűsége

6161
Továbbra is a SZÉP kártya a legnépszerűbb, de az Erzsébet utalvány idén már csak kevéssel marad le
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...89101112131415161718192021... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése