TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Zsugorodik az 1%-os torta?

6302
A felajánlások összértékének csökkenése jellemezte az utóbbi éveket. A civil szervezeteknek egyre hatékonyabban kell kommunikálniuk.
A Marketing&Média „A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” listáját továbbra is az RTL Klub feje, Dirk Gerkens vezeti.

A LEGO már csak megújuló energiaforrást használ

Az elmúlt négy évben a LEGO Csoport 6 milliárd dán koronát fektetett szélerőművekbe. ...

Hasznos tippek nyaralás előtt

Az újoncoknak, az újrakezdőknek, de még a gyakorlott utazóknak sem árt felkészülni a nyaralásra, ...
Az egyik legnagyobb nemzetközi PR-ügynökségeket tömörítő hálózat, a Public Relations Global Network 3 új taggal bővítette lefedettségét.

Vidéken kevésbé bírják a feszültséget

6290
A budapesti idősebb marketinges férfiaknak a legkisebb a stressz-kockázatuk- derül ki az első hazai stressztérképből.
A szűnni nem akaró válság újraírja megszokott fogyasztói reflexeinket- derül ki a „Cetelem Körkép 2013” eredményeiből.

Befektetés a jövőbe

6269
A versenyképesség megőrzése, új munkahelyek teremtése egyre nehezebb, mégis elsődleges feladat Európa államai számára.

Az eladók fele nem köszön és nem segít

6258
A Mapei Kft. 150 építőanyag és burkolatkereskedőnél végzett próbavásárlásokon alapuló kutatást. Az eredmény megdöbbentő.
Idén több mint 190 tonna magyar fűszerpaprikát vásárol fel a Chio termékeket gyártó Intersnack: 29 országba szállítanak belőle.

Új kommunikációs koordinátor a Holcimnál

6250
A jövőben Márta Irén 16 európai ország kommunikációs tevékenységét támogatja és hangolja össze.

Újévi fogadalmak pörgették az álláspiacot

6246
A munkáltatók inkább magasabb végzettséget igénylő pozíciókat hirdettek meg, míg a munkavállalók a szakképzettség nélküli állásokat keresték az első negyedévben.

Duplázott tavaly a Szallas.hu

6244
A piacvezető szállásportál 2012-ben csaknem kétszeresére növelte az online megrendelések összértékét és az aktív szállásadók számát.

Gourmet Garden: kertészet irodádban, lakásban

6242
A nagyvárosokban is szeretnek egészséges és friss zöldségeket fogyasztani, ehhez kínál megoldást egy hazai startup, a Gourmet Garden.

Lányok az Ericssonban

6232
A a mérnöki pályán való karrierépítésre biztatja a Nők a Tudományban Egyesület által szervezett Lányok Napja rendezvénysorozat a fiatal lányokat.

Szenvedélyünkké vált a kuponozás

6233
A kuponozás az új hobbi: hódítanak a szezonális akciók, szinte piros betűs ünnepnek számítanak a divatrajongók naptárában.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...89101112131415161718192021... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése