TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Budapest, tűzijáték, Katy Perry

2792
Az MTV Video Music Awards-on legjobbnak ítélt videóban 30 magyar fiatal bulizik a sztárral – a Telekom kampányának köszönhetően.

Telenor – újratöltve

2782
Az elmúlt tíz év legjelentősebb hálózatmodernizációját hajtja végre a Telenor, miközben országszerte 230 értékesítési pontját is megújítja.

Magyarok is indulnak Európa legnehezebb terepfutó versenyén

A 16. Ultra-Trail du Mont-Blanc terepfutó eseményen 171 kilométert és 10.000 méternyi szintkülönbséget ...

A céges rendezvények látványgurui színházi produkcióval jelentkeznek

6 kontinens és 50 ország után végre Budapesten a művészet új dimenzióját jelentő látványszínház. ...

Infocenter az Auchannál

2772
Az Auchan áruházlánc elindította telefonos információs szolgálatát, hogy vásárlóinak visszajelzésit és észrevételeit még hatékonyabban kezelhesse és beépíthesse működésébe.

Megmenekülhet az Electro World?

2765
(MTI) Jelenleg is tárgyal külföldi befektetői csoporttal, és átalakulva, jóval kisebb alapterületű áruházakban még megmaradhat az Electro World – mondta Nagy Károly András a cégcsoport vezérigazgatója.

Bebútorozták Budapestet

2758
Gerilla kampánnyal egészítette ki az Ikea új katalógusának megjelenését, mely az Okos megoldásokat állítja fókuszba. Az akció azonban nem volt zökkenőmentes.

Gyorséttermi kifutó

2753
Csinosak, villámtempóban dolgoznak, sokat sportolnak, és még a kifutón is otthonosan mozognak: ezek voltak a közös tulajdonságai a Miss McDonald’s szépségverseny döntőseinek.

Csak Katonásan!

2750
A Katona Borház ősztől, hosszútávú együttműködés keretében az Armadillo Kreatív Ügynökséggel dolgozik.

Váratlanul lemondott az Apple vezér

2747
(Világgazdaság) Steve Jobs, az amerikai informatikai cég legendás társalapítója és tulajdonosa, aki sokak szerint maga volt az Apple, bejelentette távozását.

A Tokaji bor dicsérete

2746
Alighogy lezárult a címketervezői pályázata, a Tokaj Kereskedőház Zrt. újabb, ezúttal szövegírói megméretettésre hívja az amatőr és profi kreatívokat.

Kerékpáros ambient

2745
Zölden világító bicikliküllőkkel száguldozó kerékpárosok csábították a nézőket a Zöld lámpás című film augusztusi bemutatójára Rio de Janeiro-ban és Sao Paulo-ban.

Bővült a sörfogyasztó célcsoport

2741
Az ízesített variánsok immár 5,6 százalékot képviselnek a teljes hazai sörpiacból – derül ki a Nielsen 2011. július havi adataiból.

Dalba öntött rajongók

2740
(SocialTimes) Innovatív Facebook kampánnyal rukkolt elő a Danone. Az ötlet jó, ám nem sok új rajongót hozott nekik.

A siker.élmény jegyében

2733
Új stratégiával, szerkezeti változásokkal és friss arculattal erősíti meg pozícióit a Human Telex Reklámügynökség.
(News4business) A Pick nagyszabású promóciója több mint 70 ezer fogyasztót mozgatott meg.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...4344454647484950515253545556 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése