TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Facebook-mobil a Vodafone-tól

2891
Megérkezett az első olyan saját márkás Vodafone mobil, amellyel minden eddiginél könnyebben megy a Facebook-ozás.
A bankkártya-társaság nemzetközileg is egyedülálló, exkluzív várót adott át prémium kártyás ügyfeleinek a Budapest Airport 2-es termináljának központjában, a SkyCourtban.

Várost szépítettek a műegyetemisták

Példás hagyomány, hogy a budapesti Műegyetemnek otthont adó XI. kerületet évről-évre csinosítják ...

Elindult a „mobil OFF, élmény ON!” rendezvénysorozat

Az Aquaworld útnak indította a „mobil OFF, élmény ON!” programsorozatot, melynek első eseménye ...

Mi a magyar?

2863
Egyre inkább hívószónak számít, ha egy termék magyar. De óvatosan a megnevezéssel, most például külföldről származó „magyar termékek” miatt bírságolt a GVH.

Mérföldkő a Heineken életében

2854
A Heineken Hungária - a tavalyi gyorsjelentés után - idén elkészítette Fenntarthatósági Jelentését a 2010-es évről.
Németországban az Euro RSCG müncheni irodája megbízást kapott a 104 országban jelen lévő Sixt autókölcsönző nemzetközi kommunikációjának intézésére.

Zöldül a Siemens

2814
A Siemens AG elnök-vezérigazgatójal átadta a magyar Siemens-központ épületegyüttesén kialakított zöldtetők legújabb darabját.

Itt az egészséges energiaital

2809
Klinikailag tesztelt hatású, természetes összetevőkkel – mate teával és teobrominnal – készülő új terméket dob piacra a Hell Energy, jelentették be a cég vezetői.

Budapest, tűzijáték, Katy Perry

2792
Az MTV Video Music Awards-on legjobbnak ítélt videóban 30 magyar fiatal bulizik a sztárral – a Telekom kampányának köszönhetően.

Telenor – újratöltve

2782
Az elmúlt tíz év legjelentősebb hálózatmodernizációját hajtja végre a Telenor, miközben országszerte 230 értékesítési pontját is megújítja.

Infocenter az Auchannál

2772
Az Auchan áruházlánc elindította telefonos információs szolgálatát, hogy vásárlóinak visszajelzésit és észrevételeit még hatékonyabban kezelhesse és beépíthesse működésébe.

Megmenekülhet az Electro World?

2765
(MTI) Jelenleg is tárgyal külföldi befektetői csoporttal, és átalakulva, jóval kisebb alapterületű áruházakban még megmaradhat az Electro World – mondta Nagy Károly András a cégcsoport vezérigazgatója.

Bebútorozták Budapestet

2758
Gerilla kampánnyal egészítette ki az Ikea új katalógusának megjelenését, mely az Okos megoldásokat állítja fókuszba. Az akció azonban nem volt zökkenőmentes.

Gyorséttermi kifutó

2753
Csinosak, villámtempóban dolgoznak, sokat sportolnak, és még a kifutón is otthonosan mozognak: ezek voltak a közös tulajdonságai a Miss McDonald’s szépségverseny döntőseinek.

Csak Katonásan!

2750
A Katona Borház ősztől, hosszútávú együttműködés keretében az Armadillo Kreatív Ügynökséggel dolgozik.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...4243444546474849505152535455 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése