TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Béta módba lépett a Google+

2962
A Google Társalgó (Hangouts) újabb funkciókkal egészül ki, és már mobiltelefonon is elérhető

Az Avon innovációja

2960
Az Anew Genics aktivizálja a fiatalságért felelős géneket, így bőrünk akár 10 évvel fiatalabbnak tűnhet. A sajtótájékoztatón magyar színésznők osztották meg szépségtrükkjeiket az újságírókkal.

Jótékonysági akció a Fény Utcai Piacon

A Fény Utcai Piac jótékonysági akciót indít, amellyel a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára ...

Shortlistes a Souldrops

A Golden Hammer és az Aranypenge első helyezés után ismét van ok örülni a márka kapcsán. ...

Új marketingigazgató a BMW Motorrad-nál

2949
2011 szeptemberétől Zámbó Balázs tölti be a kelet-közép európai piacokért felelős motorkerékpár marketing menedzseri pozíciót a BMW-nél, és emellett továbbra is felel a magyarországi piacért is.

Boldogok a XI. kerületi kutyák

2946
Két nagy, megtisztított kutyafuttató várja mostantól a XI. kerületi ebeket és gazdáikat, irigylésre méltó helyzetet teremtve számukra ezzel a budapesti kerületek között.

Névadó szponzor lett a Groupama

2944
A Groupama Garancia Biztosító lett a mogyoródi Forma 1 pályán működő Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. névadó szponzora. A nyáron már 50 millió forintot költött a felújításra.
Innovatív ökocsomagolást vezetett be a Puma Clever Little Bag néven, amely már a magyar boltokban is elérhető.
A magyar szállodákat is érintő változást btl-elemeket is tartalmazó globális kommunikációs kampány kíséri.

Húsgarancia program a Tesco-ban

2930
Szeptember elején egyedülálló Húsgarancia programot indított a Tesco Magyarországon. 100%-ban magyar baromfit kínáló húspult is lesz.
Csupán idő kérdése, hogy a bűnözők az okostelefon-platformot támadó eszközeikkel felzárkózzanak a PC-s nagyságrendhez.
A használt étolaj eddig legtöbbször a lefolyóban végezte, és jelentős környezeti károkat okozott a hazai élővizekben.Ősztől 150 Mol-kútnál lehet leadni, bioüzemanyag készül belőle.
Három héten át tartó reklámfilmzene-készítő pályázaton keres új tehetségeket az egyik hazai telekommunikációs cég.

Facebook-mobil a Vodafone-tól

2891
Megérkezett az első olyan saját márkás Vodafone mobil, amellyel minden eddiginél könnyebben megy a Facebook-ozás.
A bankkártya-társaság nemzetközileg is egyedülálló, exkluzív várót adott át prémium kártyás ügyfeleinek a Budapest Airport 2-es termináljának központjában, a SkyCourtban.

Mi a magyar?

2863
Egyre inkább hívószónak számít, ha egy termék magyar. De óvatosan a megnevezéssel, most például külföldről származó „magyar termékek” miatt bírságolt a GVH.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...4243444546474849505152535455 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése