TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Doromboló Nap

3000
A Whiskas számára már hagyománynak számít a félévente szponzorált Doromboló Nap, melynek keretében macskaünnepet rendeznek a Lurdy Házban.
Az Avon Magyarország értékesítési vezetőjét, Radeczky Zoltánt nevezték ki a vállalat 9 országot integráló Duna-csoportjának értékesítési igazgatójává. Itthon már bizonyított.

6 civil ügyért lehet úszni a harmadik Swimathonon

A négyhetes adománygyűjtő kampány során 6 fontos és izgalmas, ferencvárosi kötődésű, civil ...

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

A fuvarozók felé nyit az OMV

2984
A Budapesten megnyílt OMV EuroTruck töltőállomás prémium termékeket kínál a szállítmányozó vállalatok számára a hét minden napján, a nap 24 órájában.

Okostelefon-alkalmazásokat fejlesztenek

2981
Együttműködési megállapodást írt alá az Óbudai Egyetem és az LG Electronics okos telefon-alkalmazások fejlesztésére.

Marketingigazgatói pozíció a Rafinanz-nál

2974
Az SSL Magyarországtól érkező Draskovich Renáta csapatával a Rafinanz Service által forgalmazott Procter and Gamble márkák marketingstratégiájáért és megvalósításért felel.

Elindult a MasterCard – év bankja 2011 verseny

2972
A bankok már hagyományos éves seregszemléjének számító MasterCard - év bankja verseny zsűrije összesen kilenc kategóriában vizsgálja a pénzintézetek teljesítményét.

Szeretjük a drága belga sört

2971
A Belgaco Kft., a belga sörök legnagyobb magyarországi importőre az idén várhatóan a 20-25 százalékos árbevétel-növekedést ér el az előző évhez viszonyítva.

Célkeresztben a fiatalok és az üzleti döntéshozók

2968
Vajon mi köti össze az Y-generáció tagjait és az üzleti döntéshozók célcsoportját. Első látásra semmi, hiszen számos tekintetben különböznek egymástól. Az október 20-21-én megrendezésre kerülő BrandFestival azonban mindkét célcsoportot kitüntetett figyelemmel kezeli.

Új termék és új csomagolás az Univertől

2964
Az Univer a Karikás Pista nevű új terméket és egy kategóriájában új termékcsomagolást, a talpas tasakot vezeti be idén a magyar piacra.

Béta módba lépett a Google+

2962
A Google Társalgó (Hangouts) újabb funkciókkal egészül ki, és már mobiltelefonon is elérhető

Az Avon innovációja

2960
Az Anew Genics aktivizálja a fiatalságért felelős géneket, így bőrünk akár 10 évvel fiatalabbnak tűnhet. A sajtótájékoztatón magyar színésznők osztották meg szépségtrükkjeiket az újságírókkal.

Új marketingigazgató a BMW Motorrad-nál

2949
2011 szeptemberétől Zámbó Balázs tölti be a kelet-közép európai piacokért felelős motorkerékpár marketing menedzseri pozíciót a BMW-nél, és emellett továbbra is felel a magyarországi piacért is.

Boldogok a XI. kerületi kutyák

2946
Két nagy, megtisztított kutyafuttató várja mostantól a XI. kerületi ebeket és gazdáikat, irigylésre méltó helyzetet teremtve számukra ezzel a budapesti kerületek között.

Névadó szponzor lett a Groupama

2944
A Groupama Garancia Biztosító lett a mogyoródi Forma 1 pályán működő Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. névadó szponzora. A nyáron már 50 millió forintot költött a felújításra.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...4344454647484950515253545556 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése