TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A lapkiadóktól összegyűjtött adatok alapján a Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE) közzétette a 2011. évi sajtópiaci reklámtorta adatait.

Előnyben a szupermarketek

4086
Hiper- és szupermarketekben költik a vásárlók a legtöbbet élelmiszerre a GfK Hungária Shopping Monitor vizsgálata szerint.

11 PET palackból gyártja új futócipőit az adidas

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Parley Ocean Plastic és az adidas műanyagok okozta környezetszennyezés ...

A 17. ARC közérzeti pályázat témája: Vigyázat, civilek!

Sokat sejtető az idei kiírás. A téma a levegőben van, és most plakátokra is kerülhet a pályázóknak ...

Okosabb kampányokkal hódít a mobilmarketing

4081
Azok 1/3-a, akik már találkoztak mobilon reklámokkal, rá is kattintottak azokra. Ez legjobban a mobilra optimalizált weboldalak esetében működik - beszámoló a X. Direkt Marketing Szeminárium és Workshopról.

2011 címlap-celebjei

4080
Az első három helyre Alekosz, Liptai Claudia és Stohl András került a Marketing&Media listájának élén. A lista első 10 helyének több mint a felét a valóságshow-celebek foglalják el.
Magas CTR, lenyűgöző cookie felhalmozódási ráta, magas bevonódás – néhány következtetés a Carefree image kampányáról, melyet a Gemius két eszközével mértek.

Mit csinálnak a magyarok a számítógép előtt?

4074
Hírt olvasnak, leveleznek, vásárolnak, és böngésznek. Az internetes kereskedelem 2003 óta két számjegyű növekedést mutat. A MasterCard legfrissebb kutatása.
A Siemens tanulmánya szerint a tisztán IP-alapú infrastruktúra 43 %-kal kevesebb költséget jelent a vállalatoknak a hagyományos PBX-rendszerekhez képest.
A legalacsonyabb részarányú tevékenység 2012 januárjában az online vásárlás, melyet mindössze a felhasználók 7,6%-a vallott magáénak.

Főleg férfiak keverik a munkát és a magánéletet

4021
A férfiak több, mint 90 százalékát munkaidőn kívül is keresik hivatalos ügyekben a Randstad Workmonitor legfrissebb adatai szerint.

Stand-up comedy és csokiszökőkút

4014
A 2009-es és a 2010 visszaesés után tavaly megállt a rendezvénypiac zuhanórepülése, és fellendülés kezdődött. A PROMO DATA kutatása szerint ez várható az idén is.

Gemius fúziós panel Ukrajnában is

4010
Ukrajna az egyik legnagyobb CEE online piac, amelynek egyik sajátosság a hírportálok teljes hiánya. Népszerűek a keresők, a közösségi oldalak és a horizontális portálok.

Kell-e szabályozni az internetet?

4008
A magyar internet-felhasználók 46 százaléka egyetért az internet valamilyen jogi szabályozásával, míg 33 százalékuk szerint nincs szükség ilyesmire.

A Legvonzóbb Munkáltatók

4002
Ünnepélyes keretek között kihirdették Magyarország Legvonzóbb Munkáltatóit, egyedülállóan magas, 27,000 válaszadó véleménye alapján.

Internetezési szokások Magyarországon

3997
Egyre többen böngészik az internetet mobil eszközökön. Gyakori az online vásárlási tapasztalatok megosztása a közösségi oldalakon.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...89101112131415161718192021... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése