TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Marcipánmajszolás a világ csúcsán

7039
Klein Dávid egy marcipánt szeretne elmajszolni a Mount Everest csúcsán, amennyiben sikerül neki oxigénpalack nélkül feljutni a földkerekség legnagyobb hegyére.
A Virgin Australia 0970 járatának utasai talán számítottak némi szórakoztató programra a Brisbane és Sydney között útjukon, de erre biztosan nem.

Az éhezők viadalának zeneszerzője Magyarországon koncertezik

James Newton Howard bejelentette, hogy a Papp László Budapest Sportarénába is ellátogat első ...

SPAR-termet avattak a Szent István Egyetem Budai Campusán

Modern oktatótermet adtak át a SPAR több mint 4,5 millió forintos támogatásával a Szent István ...
Régis Marcon mesterszakács ételkreációi a légitársaság legmesszebb repülő járatainak business osztályán lesznek elérhetőek.

Nemcsak a gyémánt, az ásvány is örök

7016
Miközben a választási körüli hírek pénzmosástól hangosak, egy családi program aranymosásra invitálja az érdeklődőket az országgyűlési választás hétvégéjén.
A 36 éves Thomas Pesquet az első francia kereskedelmi pilóta, aki az űrbe repülhet a Nemzetközi Űrállomás gépén.

Filmkavalkád van a FilmBoxon

6989
A rettegés, az izgalmak és a drámai egész estés produkciók szerelmesei mellett a dokumentumfilmek kedvelői sem fognak unatkozni. Több mint 40 premierrel várja a nézőket a csatorna márciusban.

Fiatal diplomások kezében a MOL jövője

6987
Az egyetemi és főiskolai hallgatókból álló csapatok nem csupán a játék és tanulás kedvéért, hanem a 20.000 euróért is hajtanak.
Inspired by her elnevezéssel a felső kategóriában egyedinek számító, nők által ihletett kínálatát mutatja be az MGallery.
Budapest pozícióját erősítheti, hogy március 10. és 12. között ide látogat a gasztronómia nemzetközi szakmai találkozója, a SIRHA szakkiállítás.
Idén március 11-12-én vitatják meg a modern kommunikáció legújabb irányzatait és globális perspektíváit a svájci Davosban.

Hamisítatlan Hajdúsági farsang

7018
Torkos péntek a debreceni Civis Delikátnál

Marketingmérleg Szocsi után

6949
Tegnap véget ért a téli olimpia, vagyis ma van Szocsi új életének első napja. Kérdés, hogy a rengeteg befektetett pénz és energia mennyit dob a város hírnevén.
A közönség arra számított, hogy egy vadonatúj social media platformról hallanak, ám az előadó végül nem prózával, hanem dalban nyűgözte le hallgatóságát.

A szurkolókat is versenyezteti a BL főszponzora

6920
Az arénán kívül is folytatódik a küzdelem az idei Velux EHF Bajnokok Ligájában.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...89101112131415161718192021... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése