TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A májusi film aranyat ér

7081
Sírunk, nevetünk, aggódunk, izgulunk. Ez lesz a menü májusban a FilmBox csatornákon.

Gasztronómiai csúcsok húsvét után

7079
Az Osztrák Turisztikai Hivatal Michelin-csillagos séfet hozott Pestre, a Finnlandia tarolt San Franciscóban, a receptoldal pedig az olvasóktól érdeklődött húsvéti szokásaikról.

Hogyan óvjuk a Földet 2030-ig

Massimo Bottura séf, Jeremy Renner amerikai színész, Alexandra Cousteau óceán védő, Andre Agassi ...

Hatodik alkalommal adták át a Média a Tehetségekért Díjakat

Több mint 280 pályázatból választották ki a „Média a Tehetségekért Díj” idei nyerteseit. ...
A tornyot a Szent István Bazilikánál állítják majd fel, és attól lehet Guinness rekord, hogy Lego kockákból épül.
Több mint 140 évvel ezelőtt kezdődött Jack bácsi whiskey-jének legendája, amelynek titkait most bárki megismerheti személyesen, a lynchburgi látogatóközpontban.
Rihannával az élen már több mint három millióan követik az Instagramon azt a 20 éves lányt, akinek minden fényképén jól látható formás hátsója.

Ausztriában megéri szinglinek lenni

7052
Legalábbis Magas-Stájerországban, mert a régió az egyedülállókat szólítja meg új kampányában és legtöbb nyári ajánlatával.
A legendásan kemény G-SHOCK több mint 30 éves történetének minden egyes pillanata az idő és a számok bűvöletében telt.
17-ből készült és 113 millió dollárt termelt az első rész. A Tökéletes hang folytatásával még nagyobbat akarnak kaszálni!

Marcipánmajszolás a világ csúcsán

7039
Klein Dávid egy marcipánt szeretne elmajszolni a Mount Everest csúcsán, amennyiben sikerül neki oxigénpalack nélkül feljutni a földkerekség legnagyobb hegyére.
A Virgin Australia 0970 járatának utasai talán számítottak némi szórakoztató programra a Brisbane és Sydney között útjukon, de erre biztosan nem.
Régis Marcon mesterszakács ételkreációi a légitársaság legmesszebb repülő járatainak business osztályán lesznek elérhetőek.

Nemcsak a gyémánt, az ásvány is örök

7016
Miközben a választási körüli hírek pénzmosástól hangosak, egy családi program aranymosásra invitálja az érdeklődőket az országgyűlési választás hétvégéjén.
A 36 éves Thomas Pesquet az első francia kereskedelmi pilóta, aki az űrbe repülhet a Nemzetközi Űrállomás gépén.

Filmkavalkád van a FilmBoxon

6989
A rettegés, az izgalmak és a drámai egész estés produkciók szerelmesei mellett a dokumentumfilmek kedvelői sem fognak unatkozni. Több mint 40 premierrel várja a nézőket a csatorna márciusban.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...89101112131415161718192021... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése