TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Virgin Australia 0970 járatának utasai talán számítottak némi szórakoztató programra a Brisbane és Sydney között útjukon, de erre biztosan nem.
Régis Marcon mesterszakács ételkreációi a légitársaság legmesszebb repülő járatainak business osztályán lesznek elérhetőek.

A Sziget a kulturális sokszínűség szinonimája

A Szigetnek köszönhetjük például, hogy Magyarországon a világzene egyre ismertebb lett. ...

11 PET palackból gyártja új futócipőit az adidas

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Parley Ocean Plastic és az adidas műanyagok okozta környezetszennyezés ...

Nemcsak a gyémánt, az ásvány is örök

7016
Miközben a választási körüli hírek pénzmosástól hangosak, egy családi program aranymosásra invitálja az érdeklődőket az országgyűlési választás hétvégéjén.
A 36 éves Thomas Pesquet az első francia kereskedelmi pilóta, aki az űrbe repülhet a Nemzetközi Űrállomás gépén.

Filmkavalkád van a FilmBoxon

6989
A rettegés, az izgalmak és a drámai egész estés produkciók szerelmesei mellett a dokumentumfilmek kedvelői sem fognak unatkozni. Több mint 40 premierrel várja a nézőket a csatorna márciusban.

Fiatal diplomások kezében a MOL jövője

6987
Az egyetemi és főiskolai hallgatókból álló csapatok nem csupán a játék és tanulás kedvéért, hanem a 20.000 euróért is hajtanak.
Inspired by her elnevezéssel a felső kategóriában egyedinek számító, nők által ihletett kínálatát mutatja be az MGallery.
Budapest pozícióját erősítheti, hogy március 10. és 12. között ide látogat a gasztronómia nemzetközi szakmai találkozója, a SIRHA szakkiállítás.
Idén március 11-12-én vitatják meg a modern kommunikáció legújabb irányzatait és globális perspektíváit a svájci Davosban.

Hamisítatlan Hajdúsági farsang

7018
Torkos péntek a debreceni Civis Delikátnál

Marketingmérleg Szocsi után

6949
Tegnap véget ért a téli olimpia, vagyis ma van Szocsi új életének első napja. Kérdés, hogy a rengeteg befektetett pénz és energia mennyit dob a város hírnevén.
A közönség arra számított, hogy egy vadonatúj social media platformról hallanak, ám az előadó végül nem prózával, hanem dalban nyűgözte le hallgatóságát.

A szurkolókat is versenyezteti a BL főszponzora

6920
Az arénán kívül is folytatódik a küzdelem az idei Velux EHF Bajnokok Ligájában.

Kommandósok lepték el a premiert

6916
Az Amerikában kasszát robbantó Mark Wahlberg-film díszbemutatójára elit kommandósok kísérték be a sztárokat, de kiderült csak airsoft játékosok voltak.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...678910111213141516171819... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése