TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(Index) Kérdés, hogy mennyit ér a márka szempontjából az a lájk egy Facebookos játék során, ami nem a célcsoporttól jön, ugyanakkor növeli a megosztási arányt.
(SocialTimes) Az IKEA remek innovatív ötlettel állt elő világszerte, melynek a gazdája két fiatal rotterdami tanuló: lájkold a legjobb bútorokat, így azokból kialakul a legjobb szoba!

Shaping futures: fodrászati értékteremtés egy jobb életért

A Schwarzkopf Professional ASK Akadémia Budapesten is bemutatta a világban már sikerrel futó ...

Nem csak született feleségek az 50. Kékszalagon

Első alkalommal indul el a Kékszalagon a Csak a Nőknek Magazin hajója, amelyen csak hölgyek ...

Virtuálisan is matricáz a Bumm

2701
A Blikk Bumm nyereményjáték őszi szériája még több ajándékkal várja az olvasókat és a címlap-matricás játék online lehetőségekkel is bővült.

A megbízhatóságra alapoznak

2699
A megközelítőleg 140 éves Kárászy Kft. az Armadillo Kreatív Ügynökséget bízta meg teljes körű marketingtevékenységével.

Élet a Facebookon túl

2696
A Time Specials ismét összegyűjtötte az év 50 legjobb honlapját.
(Nemzeti Sport) Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) és fő partnere, a Budweiser különös módon ír futballtörténelmet: az FA-kupa egyik előselejtezője lesz az első mérkőzés, amelyet a szurkolók teljes egészében, élő videoközvetítésben tekinthetnek meg a Facebookon.

Auditálnak és oktatnak

2693
A jelen PR és marketingkommunikációs kihívásaira alapozva a Sakkom Interaktív három új szolgáltatást vezet be ügyfelei számára.

Mozgásban a világ körül

2629
Viharos gyorsasággal terjed és már több mint 82 ezer letöltést ért el 4 nap alatt az ausztrál STA Travel videója.
A Trendhunter magazin összegyűjtötte a 37 legjobb Augmented Reality fejlesztést.

Webáruházak rangadója

2681
Az Ország Boltja versenyre az első 24 órában 50 webshop regisztrált.

Arctréning és márkaépítés

2678
A Hír24 hírportál újrapozícionálására és a re-launch kampány kidolgozására a Sanoma Media a Neo Interactive-ot kérte fel.
(sg.hu) A számítógépek természetes beszédértelmezése és az akár protéziseket is létrehozni képes 3D nyomtatás – ezek a technológiák is szerepelnek a Gartner piackutató cég idei Hype Cycle for Emerging Technologies nevű jelentésben, amelyben minden évben nyilvánosságra hozzák a jövőben meghatározó szerepet betöltő fejlesztéseket.
(MTI/Portfolio.hu) A Google megvásárolja a Motorola mobil kommunikációs eszközöket, elsősorban telefonokat gyártó részlegét, ezzel új utakat nyit az Android operációs rendszer fejlesztéséhez.
Az Ikea 2012-es katalógusát az érdeklődők iPhone vagy Androidos telefonjukon még a nyomtatott változat előtt elérhetik.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...5152535455565758596061626364 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése