TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Bornavigátor okostelefonra

2866
Az ország összes jelentősebb borászatát, borozóját, boréttermét, borhotelét, borboltját irány és távolság szerint teszi láthatóvá a telefon élő kameraképén az ARworks által fejlesztett legújabb, Kiterjesztett Valóságot használó okostelefonos alkalmazás.

Oroszországba nem tört be a Facebook

2865
Az orosz felhasználók nem hódoltak be a Facebook-nak, hanem öntudatosan kiálltak hazai fejlesztésű riválisa mellett.

Öt évvel korábban vált fenntartható csomagolásra a LEGO

Lecserélik az egyszer használatos műanyag tasakokat, és újrahasznosított vagy fenntartható ...

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

Figyelni kell a Twitterre

2846
Egy friss felmérés szerint a Twitter új hirdetési rendszere mégsem olyan felhasználó-ellenes, mint azt előre jósolták.
(MTI) Mobiltelefonjuk segítségével mostantól akár a metróban is bevásárolhatnak a munkából hazafelé igyekvő sanghajiak. Változnak a vásárlói szokások.

Ötletgenerátor

2825
Többek között a túlhajszolt kreatívok inspirálására ajánlja a „Koncepciók kerekét” kitalálója, a Tribal DDB.

Óvatosan a lájkgyűjtő kampányokkal!

2824
Lájk-manipuláló csoportok szerzik meg és sorsolják ki egymás közt a fődíjakat a közösségi oldalakon.

Szlovéniában a Firefox a menő

2812
Újabb oldal csatlakozott az EMEA régió digitális trendjeit bemutató gemiusRanking szolgáltatáshoz, amivel 14-re nőtt a megfigyelt piacok száma.

Egyre több nő vásárol online

2811
Az online vásárlások gyorsabban nőnek, mint maga az online piac. Főleg a nők aktívak, ajánlatos lenne rájuk szabni a reklámokat és az online üzletek design-ját.

Indul az Év honlapja pályázat

2799
Idén tizedik alkalommal írták ki az Év Honlapja pályázatot. A szervezők a jubileumi év alkalmából néhány újdonsággal is előrukkoltak.

A magas kattintásszám nem garantálja a jó teljesítményt. A legnagyobb büdzsével rendelkező telekommunikáció szektorban például a 14 vizsgált iparág közül a legrosszabb az átkattintási arány - derül ki a gemiusAdMonitor riportból.

550 ezer mobilletöltés

2795
Bahrein-től Isle of Man-ig több mint hatvan országból használták a hivatalos Sziget mobilalkalmazást.

Értelem és érzelem

2784
Elnyerte az IT Business Leadership Award 2011 Különdíját a Nextent Informatika Zrt. beszéd- és érzelemfelismerő rendszere.

Nem jött be a Facebook kupon

2767
(Social Times) A Facebook úgy döntött, hogy leállítja a Deals elnevezésű szolgáltatását, amely eredetileg a helyi szolgáltatásokat hirdető kuponrendszer, a Groupon riválisa szeretett volna lenni.

Bebútorozták Budapestet

2758
Gerilla kampánnyal egészítette ki az Ikea új katalógusának megjelenését, mely az Okos megoldásokat állítja fókuszba. Az akció azonban nem volt zökkenőmentes.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...5152535455565758596061626364 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése