TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ingyenes iPhone- és Android-alkalmazással jelentkezett az Árbarátok.hu közösségi vásárlási oldal. Az alkalmazás már a megjelenése utáni első napokban kategóriájának legnépszerűbbje lett.

A Goldenblog nyertesei

2886
Nyolc blog szerzői vehették át Goldenblog díjat, míg kilenc másik érdemelte ki a közönség elismerését az idén hetedik alkalommal megrendezett versenyen.

Európai startupból globális játékos

Európa vezető távolsági buszszolgáltatója az Amerikai Egyesült Államokban történő piacra lépést ...

Hazánkból is felkerültek állatok az ismert fotós virtuális bárkájára

Budapesten járt Joel Sartore, a National Geographic fotósa, aki egy virtuális bárkán gyűjti ...

A szállodáknak bejött

2883
Rekordszámú fizetőképes vendéget hoznak, sőt ismertséget is növelnek a közösségi vásárló oldalak utazási ajánlatai.

Öt nyelvvel bővült a Foursquare

2877
Felhasználói számának megugrását várja a Magyarországon is egyre népszerűbb Foursquare, mert öt új nyelven vált elérhetővé.

Népszerű a CitroMail Közösségi Mappa

2868
Mára több mint 1 millió felhasználó használja a CitroMail levelező rendszer Közösségi Mappa nevű szolgáltatását.

Bornavigátor okostelefonra

2866
Az ország összes jelentősebb borászatát, borozóját, boréttermét, borhotelét, borboltját irány és távolság szerint teszi láthatóvá a telefon élő kameraképén az ARworks által fejlesztett legújabb, Kiterjesztett Valóságot használó okostelefonos alkalmazás.

Oroszországba nem tört be a Facebook

2865
Az orosz felhasználók nem hódoltak be a Facebook-nak, hanem öntudatosan kiálltak hazai fejlesztésű riválisa mellett.

Figyelni kell a Twitterre

2846
Egy friss felmérés szerint a Twitter új hirdetési rendszere mégsem olyan felhasználó-ellenes, mint azt előre jósolták.
(MTI) Mobiltelefonjuk segítségével mostantól akár a metróban is bevásárolhatnak a munkából hazafelé igyekvő sanghajiak. Változnak a vásárlói szokások.

Ötletgenerátor

2825
Többek között a túlhajszolt kreatívok inspirálására ajánlja a „Koncepciók kerekét” kitalálója, a Tribal DDB.

Óvatosan a lájkgyűjtő kampányokkal!

2824
Lájk-manipuláló csoportok szerzik meg és sorsolják ki egymás közt a fődíjakat a közösségi oldalakon.

Szlovéniában a Firefox a menő

2812
Újabb oldal csatlakozott az EMEA régió digitális trendjeit bemutató gemiusRanking szolgáltatáshoz, amivel 14-re nőtt a megfigyelt piacok száma.

Egyre több nő vásárol online

2811
Az online vásárlások gyorsabban nőnek, mint maga az online piac. Főleg a nők aktívak, ajánlatos lenne rájuk szabni a reklámokat és az online üzletek design-ját.

Indul az Év honlapja pályázat

2799
Idén tizedik alkalommal írták ki az Év Honlapja pályázatot. A szervezők a jubileumi év alkalmából néhány újdonsággal is előrukkoltak.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...5051525354555657585960616263 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése