TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Facebook Light demenciában szenvedőknek

2979
Az időskori elbutulástól szenvedők számára is könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosító közösségi oldal, egyfajta "Facebook Light" kifejlesztésén dolgoznak a norvég szakemberek.

Eladó online vélemény

2967
A potenciális vásárlók döntéseit befolyásolja a többiek véleménye. Új, gyorsan növekvő iparág született: fillérekért adják-veszik az online rajongó észrevételeket.

6 civil ügyért lehet úszni a harmadik Swimathonon

A négyhetes adománygyűjtő kampány során 6 fontos és izgalmas, ferencvárosi kötődésű, civil ...

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...
Az NNG Kft. navigációs alkalmazásának török kiadása a megjelenés napján rekord mennyiségű letöltést ért el.
A közösségi média térnyerése miatt a vállalatoknak újra kell gondolniuk a vevői érték meghatározásának módját, ami az ügyfélkapcsolati stratégiákat is átalakíthatja.

Pályázat bloggereknek

2921
A TEDxDanubia konferenciasorozat főtámogatója, a Magyar Telekom pályázatot hirdet a hazai bloggereknek: tudósítsanak a TEDxDanubia Cafe 2011 konferenciáról, valamint az esemény GreenIT workshopjáról.

Használhatom a wc-jét?

2916
A közösségi média újabb (vad)hajtása: egy nagyvárosi túra során neten meg lehet nézni, ki ajánlották fel a lakásukban lévő wc-t közösségi használatra.

A Facebook és a márkák

2907
Egy friss kutatás szerint a Facebook-on márkákat lájkolók többség passzív. Egy márkát általában csak akkor ajánlja egy ismerősének, ha már azok is lájkolták. Ez a termék eladásaira is jó hatással van.

Ingyen wifi lesz néhány InterCity-n

2904
A MÁV-START ingyenes internet-szolgáltatást biztosít tíz 3. generációs InterCity kocsiján szeptember 2-tól - közölte a személyszállító vasúttársaság és a Magyar Telekom Nyrt. kedden.
A hétvégén hozta nyilvánosságra legújabb esettanulmányát a Google, melyben az Árukereső.hu szakmai teljesítményét és technológiai újításait méltatja.
Ingyenes iPhone- és Android-alkalmazással jelentkezett az Árbarátok.hu közösségi vásárlási oldal. Az alkalmazás már a megjelenése utáni első napokban kategóriájának legnépszerűbbje lett.

A Goldenblog nyertesei

2886
Nyolc blog szerzői vehették át Goldenblog díjat, míg kilenc másik érdemelte ki a közönség elismerését az idén hetedik alkalommal megrendezett versenyen.

A szállodáknak bejött

2883
Rekordszámú fizetőképes vendéget hoznak, sőt ismertséget is növelnek a közösségi vásárló oldalak utazási ajánlatai.

Öt nyelvvel bővült a Foursquare

2877
Felhasználói számának megugrását várja a Magyarországon is egyre népszerűbb Foursquare, mert öt új nyelven vált elérhetővé.

Népszerű a CitroMail Közösségi Mappa

2868
Mára több mint 1 millió felhasználó használja a CitroMail levelező rendszer Közösségi Mappa nevű szolgáltatását.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...5152535455565758596061626364 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése