TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

2013-ban 2 arany, 5 ezüst és 1 színesfém emlékérmét bocsát ki a jegybank. A 2013. évi programban kettővel kevesebb téma szerepel, mint a 2012. évi.

Gyémántpalackban a Visegrádi

3984
2012 februárjától megújult külsővel jelenik meg a piacon a Visegrádi ásványvíz, amely 4+2 promócióval várja a fogyasztókat.

A Sziget a kulturális sokszínűség szinonimája

A Szigetnek köszönhetjük például, hogy Magyarországon a világzene egyre ismertebb lett. ...

A 17. ARC közérzeti pályázat témája: Vigyázat, civilek!

Sokat sejtető az idei kiírás. A téma a levegőben van, és most plakátokra is kerülhet a pályázóknak ...

Young Creative Chevrolet-roadshow

3983
Több, mint 300 hallgató kapott részletes információt a művészeti pályázaton való részvétel feltételeiről. Értékelték a fiatalok díjazott alkotásait, majd kipróbáltak három új autót is.

Az emporia Telecom is újított

3975
A Mobile World Congress kiállításon bemutatott emporiaTALKconfort legújabb darabja kisebb és könnyebb elődeinél, és tovább bírja egy feltöltéssel.

Bob Marley lánya tervezi az olimpikonok ruháit

3964
Cedella Marley, Bob Marley reggae ikon lánya tervezte a jamaikai atlétikacsapat ruháit a 2012-es londoni olimpiára.

Újdonság 3D-s környezetben

3957
Az LG Electronics a barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatja be az LG Optimus 3D Max készülékét, a világ első szemüveg nélküli készülékének utódját.

Megvan az év ékszere

3933
Ötvenöt alkotó több mint száz munkájából választotta ki a zsűri az év ékszerét. A közönségdíjra még lehet szavazni a Facebookon.

Designváltás a Rézangyalnál

3929
Az egymilliomodik eladott üveget új designnal köszönti a Rézangyal. Az új palackokhoz új szlogen is párosul.

Újra megválasztják az Év Ékszerét

3922
Az ’’Év Ékszere” pályázat internetes közönségszavazása tavaly rekordot döntött. Jön az idei verseny.

Design-díjakat kapott a Sony Ericsson

3874
A Sony Ericsson készülékei négy elismerést is elnyertek a 2012-es iF termék designdíj átadóján a telekommunikációs kategóriában.

Távvezérlésű kávézó

3863
A finn Kauko kávézóban nem a vendég irányítja az eseményeket, viszont rádöbbenhet arra, milyen fontos a design.

Átalakult az auchan.hu

3757
Áruházanként kereshető kínálattal, kényelmesebb böngészéssel és a népszerű tartalmak gyorsabb elérésével újított az Auchan.

Megjelent a legújabb Prada-LG mobil

3755
Harmadik alkalommal mutatták be az LG csúcstechnológiáját és a Prada egyedülálló stílusát ötvöző androidos, prémiumkategóriás okostelefont.

Új MNB-emlékérem

3735
Reményi József szobrász-, érem- és plakettművész tiszteletére új emlékérmet bocsájt ki a MNB.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése