TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ruhát kapnak a leghíresebb villányi bor-remekek

4407
Exkluzív ruhát ölt a Bock József nevéhez fűződő egyik pezsgő, illetve egyedi design üveget kap a pincészet egyik cuveé-je és gyöngyöző bora is.

Sportruházat tervező pályázat

4393
Hozd formába! néven sportruházat tervező pályázatot írt ki a sportmenedzsment és sportmarketing területén működő Felix Promotion fiatal – 18-30 éves – kreatív tehetségek számára.

Client service és PR vezetőt nevezett ki a Republic Group

A 2017-ben a legtöbb nemzetközi díjat elnyert hazai ügynökség közel 20 fős client service ...

1000 könyv keresi gazdáját

A Libri december 1-je és 24-e között megvalósuló kampányában könyvajándékokkal lepi meg az ...

Gazdagodott a hazai formakultúra

4354
Bemutatkoznak a Moholy-Nagy László Formatervezési és a Kozma Lajos Kézműves Iparművészeti Ösztöndíjasok

Díjazzák az év prospektusát

4326
Keresik az év legötletesebb prospektusát. A megmérettetés célja a legjobb kiadvány meglelése és a készítők művészi teljesítményének elismerése.

Rekordszámú pályázat érkezett a designversenyre

4318
Közel száz felsőoktatási hallgató adott le érvényes pályamunkát Young Creative Chevrolet 2012 designversenyre. Publikussá vált a zsűri névsora is.

Akusztikus bútorok

4289
Bemutatkoznak a kézzel készített, kiváló hangminőségű és formabontó hangfalak, a magyar fejlesztésű és kivitelezésű akusztikus bútorok.

Péntekig lehet nevezni az Epamedia Outdoor Awards-ra

4284
Az Epamedia Outdoor Awards szervezői meghosszabbították a nevezési határidőt, április 20-ig várják a pályázati anyagokat.

Magyaros minta az óvszeres dobozon?

4276
Másfél nap áll a versenyzők rendelkezésére ahhoz, hogy egyedi és kreatív óvszeres dobozt tervezzenek, és begyűjtsék rá a szavazatokat.

Emlékérme a MASAT-1 tiszteletére

4261
A Magyar Nemzeti Bank 1000 forintos címletű kupronikkel emlékérmét bocsátott ki „MASAT-1” megnevezéssel az első magyar műhold sikeres pályára állításának tiszteletére.

Győzteseket hirdetett a Heineken

4210
A győztes pályamunka 9000 mérföldön átívelő együttműködés eredménye. 2012 decemberétől egymillió palackon lesz majd látható.

Startup Weekend: ügynökmadaraktól a betonkockáig

4190
A kreativitást és megvalósíthatóságot szem előtt tartó versenyen a fődíjat az agentbird- alkalmazás és a beton időkapszula-kocka nyerte.
Egyre népszerűbb trend a kortárs divattervezők műveit hordani, ennek az új divatnak biztosít helyet az Aréna Plaza.

Fényfestés a rakparton

4130
A Víz Világnapja előestéjén közösségi fényfestéssel startolt el a Danube Flow- Hív a Duna! elnevezésű programsorozat Budapesten.

A Blikk Nők Otthon&Kert a Gardenexpón

4120
A Blikk Nők is standot állít a hatodik alkalommal megrendezett hazai kerti életmód kiállításon.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 1234567891011121314 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése