TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Fülyülős ARC design pályázat

4734
Idén tavasszal hét dizájner szállt ringbe az ARC és a Fütyülős felkéréses pályázatán, hogy megtervezhesse a Fütyülős új ruháját. Megvan a győztes.

Fiatal Kreatívok a Design Terminálban

4707
Idén hatodik alkalommal kerültek átadásra Európa egyik legkedveltebb művészeti pályázatának díjai.

Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz

A márka arra ösztönzni vásárlóit, hogy tegyenek többet a környezetükért. Ennek egyik módja ...

Új trendek a digitális gazdaság adóztatásában

A világ 20 vezető vállalata közül 9 mára már digitális vállalat, míg 20 évvel ezelőtt közülük ...

Hajtogatható szék merész designnal

4691
Kis helyigényű, így a tárolása sem okoz gondot, de vajon mennyi fér el belőle egy Mini Countryman-ben?

Rangos dizájn díjat kapott a Helly Hansen

4437
A Helly Hansen Odin FastPack Jacket megkapta a Norvég Formatervezési Tanács Dizájn Kiválósági díját.

Ruhát kapnak a leghíresebb villányi bor-remekek

4407
Exkluzív ruhát ölt a Bock József nevéhez fűződő egyik pezsgő, illetve egyedi design üveget kap a pincészet egyik cuveé-je és gyöngyöző bora is.

Sportruházat tervező pályázat

4393
Hozd formába! néven sportruházat tervező pályázatot írt ki a sportmenedzsment és sportmarketing területén működő Felix Promotion fiatal – 18-30 éves – kreatív tehetségek számára.

Gazdagodott a hazai formakultúra

4354
Bemutatkoznak a Moholy-Nagy László Formatervezési és a Kozma Lajos Kézműves Iparművészeti Ösztöndíjasok

Díjazzák az év prospektusát

4326
Keresik az év legötletesebb prospektusát. A megmérettetés célja a legjobb kiadvány meglelése és a készítők művészi teljesítményének elismerése.

Rekordszámú pályázat érkezett a designversenyre

4318
Közel száz felsőoktatási hallgató adott le érvényes pályamunkát Young Creative Chevrolet 2012 designversenyre. Publikussá vált a zsűri névsora is.

Akusztikus bútorok

4289
Bemutatkoznak a kézzel készített, kiváló hangminőségű és formabontó hangfalak, a magyar fejlesztésű és kivitelezésű akusztikus bútorok.

Péntekig lehet nevezni az Epamedia Outdoor Awards-ra

4284
Az Epamedia Outdoor Awards szervezői meghosszabbították a nevezési határidőt, április 20-ig várják a pályázati anyagokat.

Magyaros minta az óvszeres dobozon?

4276
Másfél nap áll a versenyzők rendelkezésére ahhoz, hogy egyedi és kreatív óvszeres dobozt tervezzenek, és begyűjtsék rá a szavazatokat.

Emlékérme a MASAT-1 tiszteletére

4261
A Magyar Nemzeti Bank 1000 forintos címletű kupronikkel emlékérmét bocsátott ki „MASAT-1” megnevezéssel az első magyar műhold sikeres pályára állításának tiszteletére.

Győzteseket hirdetett a Heineken

4210
A győztes pályamunka 9000 mérföldön átívelő együttműködés eredménye. 2012 decemberétől egymillió palackon lesz majd látható.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 1234567891011121314 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése