TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sportruházat tervező pályázat

4393
Hozd formába! néven sportruházat tervező pályázatot írt ki a sportmenedzsment és sportmarketing területén működő Felix Promotion fiatal – 18-30 éves – kreatív tehetségek számára.

Gazdagodott a hazai formakultúra

4354
Bemutatkoznak a Moholy-Nagy László Formatervezési és a Kozma Lajos Kézműves Iparművészeti Ösztöndíjasok

2 hónap alatt 11 913 070 forint gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak

Nagy sikerrel zárult az Orbit kampánya, amely a megvásárolt Orbit rágógumi árának 1%-ával az ...

Rekordszámú lojális ügyfél a Magyar Postánál

Tovább erősödik a Magyar Posta 3 éve indult hűségprogramja, amely már több mint 700.000 kártyabirtokos ...

Díjazzák az év prospektusát

4326
Keresik az év legötletesebb prospektusát. A megmérettetés célja a legjobb kiadvány meglelése és a készítők művészi teljesítményének elismerése.

Rekordszámú pályázat érkezett a designversenyre

4318
Közel száz felsőoktatási hallgató adott le érvényes pályamunkát Young Creative Chevrolet 2012 designversenyre. Publikussá vált a zsűri névsora is.

Akusztikus bútorok

4289
Bemutatkoznak a kézzel készített, kiváló hangminőségű és formabontó hangfalak, a magyar fejlesztésű és kivitelezésű akusztikus bútorok.

Péntekig lehet nevezni az Epamedia Outdoor Awards-ra

4284
Az Epamedia Outdoor Awards szervezői meghosszabbították a nevezési határidőt, április 20-ig várják a pályázati anyagokat.

Magyaros minta az óvszeres dobozon?

4276
Másfél nap áll a versenyzők rendelkezésére ahhoz, hogy egyedi és kreatív óvszeres dobozt tervezzenek, és begyűjtsék rá a szavazatokat.

Emlékérme a MASAT-1 tiszteletére

4261
A Magyar Nemzeti Bank 1000 forintos címletű kupronikkel emlékérmét bocsátott ki „MASAT-1” megnevezéssel az első magyar műhold sikeres pályára állításának tiszteletére.

Győzteseket hirdetett a Heineken

4210
A győztes pályamunka 9000 mérföldön átívelő együttműködés eredménye. 2012 decemberétől egymillió palackon lesz majd látható.

Startup Weekend: ügynökmadaraktól a betonkockáig

4190
A kreativitást és megvalósíthatóságot szem előtt tartó versenyen a fődíjat az agentbird- alkalmazás és a beton időkapszula-kocka nyerte.
Egyre népszerűbb trend a kortárs divattervezők műveit hordani, ennek az új divatnak biztosít helyet az Aréna Plaza.

Fényfestés a rakparton

4130
A Víz Világnapja előestéjén közösségi fényfestéssel startolt el a Danube Flow- Hív a Duna! elnevezésű programsorozat Budapesten.

A Blikk Nők Otthon&Kert a Gardenexpón

4120
A Blikk Nők is standot állít a hatodik alkalommal megrendezett hazai kerti életmód kiállításon.

Új divatmagazinnal lepi meg vásárlóit az Árkád

4098
Divat, design és kulturális élet egy oldalon.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 1234567891011121314 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése