TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Dobogós lett a szolárház

5329
A Budapesti Műszaki Egyetem fiataljai a Solar Decathlon Europe versenyen saját tervezésű ODOO házukkal képviselték hazánkat.

Paint Up! döntő a Hősök terén

5322
Az épületvetítés műfaját népszerűsítő rendezvényen a Műcsarnok 1000 m2-es homlokzatát életre keltő animációkat láthatnak az érdeklődők.

Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben

Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör, és majd 100 millióval ...

Client service és PR vezetőt nevezett ki a Republic Group

A 2017-ben a legtöbb nemzetközi díjat elnyert hazai ügynökség közel 20 fős client service ...

Fix sarok: sgraffito falkép egy társasházon

5313
Három képzőművész, egy elfeledett szobor és egy újbudai tűzfal. A Placccon újabb remekmű született egy köztéri műalkotás formájában.

Köztéri szauna a Hősök terén

5287
Szokatlan helyen, a Műcsarnok Teraszon állított fel köztéri szaunát egy cseh építészcsapat a PLACCC Fesztiválon.

Slow Food és Design

5265
Programsorozattal készül a Design Hétre a Kultúrgorilla csapata: vizuálisan teszik fogyaszthatóvá a slow foodot és az élelmiszer termelést.

Keresik az Év Festőjét és a Trilak lakberendezőjét

5248
A Trilak nem csak ingyenes, okleveles szakképzéseivel szeretné megkönnyíteni a szakemberek munkáját, idén két versenyt is kiírtak számukra.

Díjat nyert az Infiniti koncepcióautója

4972
Az Infiniti Emerg-e a márka első hatótáv-kiterjesztett, középmotoros, elektromos, sport koncepcióautója tekintélyes díjat nyert a Német Formatervezők Tanácsától.

Jön a Sony red dot díjas mobilja

4869
Az Xperia ion készülékének európai piacokra szánt HSPA+ változata szeptembertől Magyarországon is elérhetővé válik a felhasználók számára.
Utazást és 3.200 eurót tudhat magáénak három hazai diák, aki a Young Creative Chevrolet művészeti pályázaton kapott nemzetközi díjat.
A LOFFICE által életre hívott képzőművészeti kezdeményezés célja, hogy megtöbbszörözze a művészek érvényesülési esélyeit.

Fülyülős ARC design pályázat

4734
Idén tavasszal hét dizájner szállt ringbe az ARC és a Fütyülős felkéréses pályázatán, hogy megtervezhesse a Fütyülős új ruháját. Megvan a győztes.

Fiatal Kreatívok a Design Terminálban

4707
Idén hatodik alkalommal kerültek átadásra Európa egyik legkedveltebb művészeti pályázatának díjai.

Hajtogatható szék merész designnal

4691
Kis helyigényű, így a tárolása sem okoz gondot, de vajon mennyi fér el belőle egy Mini Countryman-ben?

Rangos dizájn díjat kapott a Helly Hansen

4437
A Helly Hansen Odin FastPack Jacket megkapta a Norvég Formatervezési Tanács Dizájn Kiválósági díját.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 1234567891011121314 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése