TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Keresik az Év Festőjét és a Trilak lakberendezőjét

5248
A Trilak nem csak ingyenes, okleveles szakképzéseivel szeretné megkönnyíteni a szakemberek munkáját, idén két versenyt is kiírtak számukra.

Díjat nyert az Infiniti koncepcióautója

4972
Az Infiniti Emerg-e a márka első hatótáv-kiterjesztett, középmotoros, elektromos, sport koncepcióautója tekintélyes díjat nyert a Német Formatervezők Tanácsától.

A Sziget a kulturális sokszínűség szinonimája

A Szigetnek köszönhetjük például, hogy Magyarországon a világzene egyre ismertebb lett. ...

A LEGO már csak megújuló energiaforrást használ

Az elmúlt négy évben a LEGO Csoport 6 milliárd dán koronát fektetett szélerőművekbe. ...

Jön a Sony red dot díjas mobilja

4869
Az Xperia ion készülékének európai piacokra szánt HSPA+ változata szeptembertől Magyarországon is elérhetővé válik a felhasználók számára.
Utazást és 3.200 eurót tudhat magáénak három hazai diák, aki a Young Creative Chevrolet művészeti pályázaton kapott nemzetközi díjat.
A LOFFICE által életre hívott képzőművészeti kezdeményezés célja, hogy megtöbbszörözze a művészek érvényesülési esélyeit.

Fülyülős ARC design pályázat

4734
Idén tavasszal hét dizájner szállt ringbe az ARC és a Fütyülős felkéréses pályázatán, hogy megtervezhesse a Fütyülős új ruháját. Megvan a győztes.

Fiatal Kreatívok a Design Terminálban

4707
Idén hatodik alkalommal kerültek átadásra Európa egyik legkedveltebb művészeti pályázatának díjai.

Hajtogatható szék merész designnal

4691
Kis helyigényű, így a tárolása sem okoz gondot, de vajon mennyi fér el belőle egy Mini Countryman-ben?

Rangos dizájn díjat kapott a Helly Hansen

4437
A Helly Hansen Odin FastPack Jacket megkapta a Norvég Formatervezési Tanács Dizájn Kiválósági díját.

Ruhát kapnak a leghíresebb villányi bor-remekek

4407
Exkluzív ruhát ölt a Bock József nevéhez fűződő egyik pezsgő, illetve egyedi design üveget kap a pincészet egyik cuveé-je és gyöngyöző bora is.

Sportruházat tervező pályázat

4393
Hozd formába! néven sportruházat tervező pályázatot írt ki a sportmenedzsment és sportmarketing területén működő Felix Promotion fiatal – 18-30 éves – kreatív tehetségek számára.

Gazdagodott a hazai formakultúra

4354
Bemutatkoznak a Moholy-Nagy László Formatervezési és a Kozma Lajos Kézműves Iparművészeti Ösztöndíjasok

Díjazzák az év prospektusát

4326
Keresik az év legötletesebb prospektusát. A megmérettetés célja a legjobb kiadvány meglelése és a készítők művészi teljesítményének elismerése.

Rekordszámú pályázat érkezett a designversenyre

4318
Közel száz felsőoktatási hallgató adott le érvényes pályamunkát Young Creative Chevrolet 2012 designversenyre. Publikussá vált a zsűri névsora is.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése