TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Paint Up! döntő a Hősök terén

5322
Az épületvetítés műfaját népszerűsítő rendezvényen a Műcsarnok 1000 m2-es homlokzatát életre keltő animációkat láthatnak az érdeklődők.

Fix sarok: sgraffito falkép egy társasházon

5313
Három képzőművész, egy elfeledett szobor és egy újbudai tűzfal. A Placccon újabb remekmű született egy köztéri műalkotás formájában.

Rekordszámú lojális ügyfél a Magyar Postánál

Tovább erősödik a Magyar Posta 3 éve indult hűségprogramja, amely már több mint 700.000 kártyabirtokos ...

Többszázéves múlt, tízéves jubileum

Idén ünnepli tizedik évfordulóját Bük városa, így augusztus 18. és 20. között Táncdalfesztivál, ...

Köztéri szauna a Hősök terén

5287
Szokatlan helyen, a Műcsarnok Teraszon állított fel köztéri szaunát egy cseh építészcsapat a PLACCC Fesztiválon.

Slow Food és Design

5265
Programsorozattal készül a Design Hétre a Kultúrgorilla csapata: vizuálisan teszik fogyaszthatóvá a slow foodot és az élelmiszer termelést.

Keresik az Év Festőjét és a Trilak lakberendezőjét

5248
A Trilak nem csak ingyenes, okleveles szakképzéseivel szeretné megkönnyíteni a szakemberek munkáját, idén két versenyt is kiírtak számukra.

Díjat nyert az Infiniti koncepcióautója

4972
Az Infiniti Emerg-e a márka első hatótáv-kiterjesztett, középmotoros, elektromos, sport koncepcióautója tekintélyes díjat nyert a Német Formatervezők Tanácsától.

Jön a Sony red dot díjas mobilja

4869
Az Xperia ion készülékének európai piacokra szánt HSPA+ változata szeptembertől Magyarországon is elérhetővé válik a felhasználók számára.
Utazást és 3.200 eurót tudhat magáénak három hazai diák, aki a Young Creative Chevrolet művészeti pályázaton kapott nemzetközi díjat.
A LOFFICE által életre hívott képzőművészeti kezdeményezés célja, hogy megtöbbszörözze a művészek érvényesülési esélyeit.

Fülyülős ARC design pályázat

4734
Idén tavasszal hét dizájner szállt ringbe az ARC és a Fütyülős felkéréses pályázatán, hogy megtervezhesse a Fütyülős új ruháját. Megvan a győztes.

Fiatal Kreatívok a Design Terminálban

4707
Idén hatodik alkalommal kerültek átadásra Európa egyik legkedveltebb művészeti pályázatának díjai.

Hajtogatható szék merész designnal

4691
Kis helyigényű, így a tárolása sem okoz gondot, de vajon mennyi fér el belőle egy Mini Countryman-ben?

Rangos dizájn díjat kapott a Helly Hansen

4437
A Helly Hansen Odin FastPack Jacket megkapta a Norvég Formatervezési Tanács Dizájn Kiválósági díját.

Ruhát kapnak a leghíresebb villányi bor-remekek

4407
Exkluzív ruhát ölt a Bock József nevéhez fűződő egyik pezsgő, illetve egyedi design üveget kap a pincészet egyik cuveé-je és gyöngyöző bora is.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 1234567891011121314 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése