TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Zöld szív dobog a Sony Ericssonnál

1419
(BTL.hu) A Sony Ericsson támogatásával, a tavalyi faültetési programmal párhuzamosan egy környezetvédelmi tanpálya is elkészült a Veresegyházi Medveotthon területén. Ezek a lépések és a Sony Ericsson GreenHeart portfóliója egyaránt része a cég környezettudatos stratégiájának. A programhoz két, környezettudatos életformájáról ismert híresség, Ónodi Eszter és Novák Péter is csatlakozott.
(BTL.hu) Már a kétezerhez közelít a számláló azon az internetes oldalon, ahol a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának nagyszabású kezdeményezése nyomán egy jövő- és környezettudatos fiatalokból álló interaktív közösség épül. A 10 000 Kézfogás a zöld jövőért kampány nyereményjátékkal, helyszíni promóciókkal, gerilla akcióval is próbálja népszerűsíteni a jó ügyet.

Magyar koncepció teremtheti meg a 21. századi kisvárost

A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete téli egyetemet tart Kőszegen neves külföldi előadók részvételével. ...

10 teljesíthető újévi fogadalom egy egészségesebb és boldogabb 2019-ért

Kelemen Zsófia, sport lifestyle blogger, szülés utáni regeneráció specialista szerint ezekkel ...

A gyermekbiztos internetért

1400
(BTL.hu) Január 24-re hosszabbították meg a Kiváló Online Gyermektartalom Díj nevezési határidejét. A nyertesnek nemzetközi megmérettetést is hozó verseny keretében a hazai Gyermekbarát Média 2011. címet is odaítélik.

Utazó kanapék

1399
(BTL.hu) A Quattro Mobili – együttműködve a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal – bútor akciót hirdetett, melynek kedvezményezettjei a devecseri és kolontári vörösiszap károsultak.

Műsor a diszkrimináció ellen

1394
(BTL.hu) Az Ability Park idén nagyszabású vetélkedőműsort indít, melynek gyártását a kiírt tenderen az Agb produkciós iroda nyerte el. A "Képességek próbája" elnevezésű projekt az EU támogatásával, az ESZA társfinanszírozásával valósul meg. A megvalósításhoz még keresik a legmegfelelőbb televíziós partnert.

A média is kerüljön közelebb!

1392
(BTL.hu) A Médiaunió Alapítvány és a Kerülj közelebb! kampány stábja pályázatot hirdet újságíróknak. Olyan riportokat, cikkeket várnak a pályázatra, ami a fogyatékos emberek mindennapjairól, akadályairól, sikereirõl, vagy az ép és fogyatékos emberek viszonyáról szól. A pályázat pénzdíját a Sanofi-Aventis ajánlotta fel.

Tesco a rászorulókért

1387
(BTL.hu) Decemberi jótékonysági akciói révén mintegy 38 millió forinttal járult hozzá a Tesco a nélkülöző családok életének megkönnyítéséhez. A vásárlók segítségével az áruházlánc a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Ringier médiavállalat karitatív kezdeményezései által segítette a rászorulókat.

Kevés stratégiai CSR

1379
(BTL.hu) Egy 100 közép-kelet-európai céget feltérképező felmérés szerint szerint regionális szinten csak tizenöt vállalat számol be részletesen önkéntességi programjáról, melyek közül három magyar. Az eredmények alapján a pénzügyi szektor képviselői bizonyultak a legjobbnak ezen a területen.

Földmentő olimpikonok

1376
(BTL.hu) A Klíma Klub látványos, békés felvonulást szervez 2011. január 18-án a Lánchídon, Olimpikonok a Föld Megmentéséért címmel. A rendezvény védnöke Tarlós István Budapest főpolgármestere.

Hódolat a hódoknak

1374
(BTL.hu) Január 11-én indította el az OBI Hungary Retail Kft. és a WWF Magyarország a korábbi években már nagy sikert aratott és nemrég CSR szakmai díjban részesült hódóra-sorozatot. Az idei hódórákon 19 város több mint 2600 általános iskolás diákja ismerkedhet meg Európa legnagyobb rágcsálójával. A természetvédelmi órákat januárban és februárban tartják meg az OBI tizennyolc vidéki áruházában, valamint két budapesti helyszínen.

20 ezer like az Invitelnek

1368
(BTL.hu) Az Invitel is belépett a web2-es kommunikáció világába, a november elején indult Facebook oldalt nemcsak tájékoztatásra, de aktív kommunikációra is használja a vállalat, egyfajta speciális online ügyfélszolgálatként. Az cég szeretné ügyfelei számára még kényelmesebbé és könnyebbé tenni az információszerzést és lehetőséget kíván adni arra, hogy észrevételeiket, javaslataikat megosszák, kérdéseket tegyenek fel, vagy felhívják a figyelmet az esetleges problémákra.

Bringa brigád

1365
(BTL.hu) Január első felétől folyamatosan frissülő cikkekkel, programajánlóval és oktató videókkal várja a hazai bringás társadalom képviselőit a McDonald’s CSR programjának új portálja. A bringamania.hu célja, hogy egy olyan gyűjtőbázissá váljon, amely összefogja azokat az információkat, amelyek egy kezdő biciklis, vagy akár egy profi versenykerékpáros számára fontosak lehetnek.
(BTL.hu) John Nash ma nehezen kapna munkát Magyarországon, ami részben a sajtó azon hozzáállásának is a következménye, miszerint a mentális betegek egyúttal potenciális bűnözők is. Hulej Emese, a Nők Lapja újságírója ezzel a megbélyegző magatartással szállít szembe cikkében, s ezzel érdemelte ki az Antistigma-díjat.
(BTL.hu) A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt támogatják azok, akik a 1788-as Telekom Adományvonalat hívják vagy sms-t küldenek 2011. január és február hónapban.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...3233343536373839404142434445 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése