TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Folytatódik a GE ösztöndíj

1628
(BTL.hu) A GE Foundation és az Institute of International Education (Nemzetközi Oktatási Intézet (IIE) immár kilencedik alkalommal hirdeti meg a Scholar-Leaders ösztöndíjprogramot. A program célja, hogy a részt vevő diákok vezetői képességeit fejlessze, illetve, hogy hozzájáruljon egy nemzetközi szinten is piacképes új vezető generáció képzéséhez.

Karmák kampány

1626
Az Északi Támpont Egyesület a Karmák Kampány keretében a hazánkban névtelenül rejtőző, mégis nagy dolgokat véghezvivő emberekre akarja felhívni a figyelmet. A filmsorozat számos non-profit ágazat szereplőnek az aktív közreműködésével készült el, és a lehető legtöbb csatornán próbálják a közönséghez eljuttatni.

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...
(BTL.hu) Lezárult a Médiaunió Kerülj közelebb! kampánya, amely az elmúlt fél év egyik legnagyobb elérésű médiaaktivitásaként volt jelen a magyar sajtóban. A fogyatékos emberek integrációját célzó kampány a felnőtt lakosság mintegy 94,3 százalékát megszólította. A záró rendezvényen, az A38 Hajón kihirdették a Kerülj közelebb! újságírói pályázat díjazottjait is, akiket több mint 200 nevező közül választott ki a zsűri.

Sikeres újrakezdők

1614
(BTL.hu) Közel ezer pályázat érkezett a Marie Claire által meghirdetett Az Újrakezdésért – Kampány A Nőkért 2010 ösztöndíj programra, melynek nyertesei között a lap mintegy 2,5 millió forintot osztott szét.

Szónokok küzdelme

1610
(BTL.hu) A BBC Entertainment és az English Speaking Union (Esu) által közösen szervezett, a beszélt angol nyelv iránti érdeklődés felkeltését célzó retorikaverseny kiváló lehetőséget kínál a hazai diákoknak angol nyelvi készségeik fejlesztésére. A versenyt a Magyar Telekom és a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma is támogatja, fővédnöke pedig a magyarországi brit nagykövet lesz.

Kicsöngettek a hódóráról

1599
(BTL.hu) Az Obi Hungary és a Wwf Magyarország idei “tanéve” január 11-én kezdődött Gyöngyösön és február 16-án zárul Sopronban. Öt hét alatt újabb 2600 kisdiák ismerkedhetett meg Európa legnagyobb rágcsálójának életével, így összesen már jóval 20 ezer fölött jár azoknak a diákoknak a száma, akik találkoztak a hóddal. Nem egy alkalommal az áruházi látogatók is bekapcsolódtak az órákba.

Kurtág 85

1585
(BTL.hu) A Magyar Telekom támogatásával "Kurtág 85" néven nagyszabású hangversenyre kerül sor február 20-án este a Művészetek Palotájában, az esti koncert előtti délután pedig az ünnepelt tanítványai adnak ingyenes koncertet a szerző zongora- és kamaraműveiből.

Az első tízben a Segíts okosan!

1562
(BTL.hu) Példa nélküli dinamikus növekedéssel nyitott az Unilever Segíts okosan! programjának Facebook oldala, amelyet 19 óra alatt 25 ezer ember jelölt meg.. A támogatók a lájkokkal és az oldalon található játék kitöltésével az Országos Mentőszolgálat számára gyűjtenek adományokat, személyenként 50+50 forintot.

Egy fa élete

1542
(BTL.hu) Az Oriflame Magyarország meghirdette az “Egy fa élete” elnevezésű országos irodalmi- és rajzpályázatot, melynek célja, hogy a művészetek segítségével hívja fel a figyelmet a környezet megóvásának fontosságára. Az általános és középiskolás diákok pályaműveit 2011. március 1-ig várják.

A devecserieknek segítettek

1527
(BTL.hu) A devecseri iszapkatasztrófa sújtotta családokat segíti a Ups Magyarország. A munkatársak javaslatára a Ups Foundation 1 millió forint támogatást nyújtott a szerencsétlenül járt falu lakóinak.

Sörcsomagolás és környezettudatosság

1526
(BTL.hu) Környezetbarát és vevőközpontú csomagolásterveket díjazott a Heineken Hungária Zrt. A pályázat díjnyertes megoldásait megvalósítanák a gyakorlatban is.

Felelős kommunikáció 340 milliószor

1511
(BTL.hu) A Dreher Sörgyárak Zrt. fenntarthatósági jelentését, valamint a felelősségvállaláshoz kapcsolódó programjait ismertették a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara vállalati felelősségvállalás munkacsoportjának „Láncreakció” nevű rendezvénysorozata keretében. A résztvevők egy exkluzív sörtúrán is részt vettek.

Biciklik Kenyába

1481
(BTL.hu) Az Air France-KLM Cargo ezen a héten 220 fehér biciklit szállított a De Hoge Veluwe Nemzeti Parkból Kenyába. A két társaság összefogásukkal támogatják a Cycling out of Poverty (“kibiciklizünk a nyomorból”) alapítányt.

A hűség jutalma

1467
(BTL.hu) Megközelítőleg 20 millió forintot osztott szét lojális munkavállalói körében a hazai McDonald’s. A válság kezdete óta változatlan létszámmal működő étteremlánc 871 munkatársa részesült “Törzsgárda” elismerésben. A 20, 15 és 10 éve itt dolgozók értékes ajándékok közül választhattak, emellett az 5 és 3 éve a cég kötelékébe tartozók hűségét is honorálta a vállalat.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...3132333435363738394041424344 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése