TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Karitatív bélyeg

1702
(BTL.hu) A Magyar Posta értékjelzés nélküli feláras forgalmi bélyeg kibocsátásával hívja fel a figyelmet a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) munkájára.

Kérdezz a sikeres vállalkozóktól

1693
Öt évvel ezelőtti indulása óta még egyszer sem volt ilyen sok jelentkező a Dreher Sörgyárak Zrt. által alapított a „Jövő Fiatal Vállalkozója” pályázaton: 236-an regisztráltak 33 felsőoktatási intézményből. A Corvinus Egyetemen hatalmas érdeklődés mellett megtartott nyitóeseményen az érdeklődők első kézből kaphattak hasznos információkat, és hallhattak inspiráló siker-sztorikat neves vállalkozóktól.

Gazdaságfehérítő magyar startup a piacon

Szeptember közepén indult útjára az éttermeket és futárokat összekapcsoló magyar startup, a ...

SPAR-termet avattak a Szent István Egyetem Budai Campusán

Modern oktatótermet adtak át a SPAR több mint 4,5 millió forintos támogatásával a Szent István ...

Köszönjük köszi!

1695
(BTL.hu) A Cba és a Procter&Gamble A közösség szíve (köszi) program 2010. őszi gyűjtőakciója révén összegyűlt adományokat tíz megye egy-egy gyermekotthona kapja: egyenként mintegy 1 millió forintos támogatásban részesülnek.

Útra keltek az okos segítők

1688
(BTL.hu) Elindult a Segíts okosan! program országjáró roadshow-ja. A mentők munkáját segítő nagyszabású kampány február 10. és március 31. között országszerte öt helyszínen várja reggeltől-estig az érdeklődőket a helyi Tesco Áruházakban, ahol szakemberek segítségével sajátíthatják el az életmentés legfontosabb alapelveit és technikáit.

A jövő innovatív vezetői

1669
(BTL.hu) “Huawei – A Holnap Innovatív Vezetői” elnevezéssel ösztöndíjat alapított magyar egyetemistáknak a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata. A kínai cég magyar leányvállalata a Corvinus Egyetemmel és a Műegyetemmel most megkötött szerződése alapján öt esztendőn keresztül minden évben 15 diáknak nyújt anyagi támogatást.
(BTL.hu) A független és egységes elbírálást garantáló, új pályázati rendszer alapján a Cib Alapítvány most a testi, szellemi vagy más szempontból társadalmilag hátrányos helyzetben lévők integrálását, bevonását célzó projektekre ír ki pályázatot, amelynek kapcsán összesen 20 millió forintot szándékoznak szétosztani.

Társadalmi média kampányokat díjaznak

1640
(Maksz) Az Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (EACA) meghirdette az EACA Care Awards 2011 díjat, amellyel a humanitárius vagy környezetvédelmi témájú kampányokat díjazzák. 

Csányi, mint jószolgálati nagykövet

1638
(BTL.hu) Csányi Sándor, a Radnóti Színház színésze örömmel vállalta a fiatal tehetségek képviseletét mint a Mol–Új Európa Alapítvány nagykövete és szívesen támogatja ilyen módon a beteg gyermekek gyógyulásához nélkülözhetetlen terápiákat, családjuk segítését is.

Európai újságírói ösztöndíj

1635
(BTL.hu) Az Institut für die Wissenschaften vom Menschen (IWM) újra meghirdette a “Milena Jesenska Újságíró Ösztöndíj” pályázatát a 2011/2012-es évre. A program olyan kultúrával, európai integrációval vagy szociális témákkal több éve foglalkozó európai újságíróknak szól, akik valamely szabadon választott témában végeznek mélyreható kutatásokat.

Vakvezetők érdekében

1632
(BTL.hu) A Phd Hungary médiaügynökség egy különleges rendezvénnyel és speciális adománygyűjtéssel nyújtott segítséget a vakvezető kutyák képzéséhez és hívta fel a figyelmet annak kritikus helyzetére. Az akcióban az X-Faktor sztárjai, Keresztes Ildikó és Vastag Tomi is részt vettek, és 727 ezer forint gyűlt össze a nemes cél támogatására. Az akció további online aktivitásokkal is folytatódik.

Folytatódik a GE ösztöndíj

1628
(BTL.hu) A GE Foundation és az Institute of International Education (Nemzetközi Oktatási Intézet (IIE) immár kilencedik alkalommal hirdeti meg a Scholar-Leaders ösztöndíjprogramot. A program célja, hogy a részt vevő diákok vezetői képességeit fejlessze, illetve, hogy hozzájáruljon egy nemzetközi szinten is piacképes új vezető generáció képzéséhez.

Karmák kampány

1626
Az Északi Támpont Egyesület a Karmák Kampány keretében a hazánkban névtelenül rejtőző, mégis nagy dolgokat véghezvivő emberekre akarja felhívni a figyelmet. A filmsorozat számos non-profit ágazat szereplőnek az aktív közreműködésével készült el, és a lehető legtöbb csatornán próbálják a közönséghez eljuttatni.
(BTL.hu) Lezárult a Médiaunió Kerülj közelebb! kampánya, amely az elmúlt fél év egyik legnagyobb elérésű médiaaktivitásaként volt jelen a magyar sajtóban. A fogyatékos emberek integrációját célzó kampány a felnőtt lakosság mintegy 94,3 százalékát megszólította. A záró rendezvényen, az A38 Hajón kihirdették a Kerülj közelebb! újságírói pályázat díjazottjait is, akiket több mint 200 nevező közül választott ki a zsűri.

Sikeres újrakezdők

1614
(BTL.hu) Közel ezer pályázat érkezett a Marie Claire által meghirdetett Az Újrakezdésért – Kampány A Nőkért 2010 ösztöndíj programra, melynek nyertesei között a lap mintegy 2,5 millió forintot osztott szét.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...3031323334353637383940414243 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése