TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sikeres újrakezdők

1614
(BTL.hu) Közel ezer pályázat érkezett a Marie Claire által meghirdetett Az Újrakezdésért – Kampány A Nőkért 2010 ösztöndíj programra, melynek nyertesei között a lap mintegy 2,5 millió forintot osztott szét.

Szónokok küzdelme

1610
(BTL.hu) A BBC Entertainment és az English Speaking Union (Esu) által közösen szervezett, a beszélt angol nyelv iránti érdeklődés felkeltését célzó retorikaverseny kiváló lehetőséget kínál a hazai diákoknak angol nyelvi készségeik fejlesztésére. A versenyt a Magyar Telekom és a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma is támogatja, fővédnöke pedig a magyarországi brit nagykövet lesz.

Ősz és a város Mihalik Enikővel és modelltársaival

Szeptembertől újra Mihalik Enikő szerepel a Coca-Cola magyarországi kampányfotóin. ...

Fókuszban a környezetvédelem: indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

Idén is keresi a legjobb fenntarthatósági jelentést a Deloitte. ...

Kicsöngettek a hódóráról

1599
(BTL.hu) Az Obi Hungary és a Wwf Magyarország idei “tanéve” január 11-én kezdődött Gyöngyösön és február 16-án zárul Sopronban. Öt hét alatt újabb 2600 kisdiák ismerkedhetett meg Európa legnagyobb rágcsálójának életével, így összesen már jóval 20 ezer fölött jár azoknak a diákoknak a száma, akik találkoztak a hóddal. Nem egy alkalommal az áruházi látogatók is bekapcsolódtak az órákba.

Kurtág 85

1585
(BTL.hu) A Magyar Telekom támogatásával "Kurtág 85" néven nagyszabású hangversenyre kerül sor február 20-án este a Művészetek Palotájában, az esti koncert előtti délután pedig az ünnepelt tanítványai adnak ingyenes koncertet a szerző zongora- és kamaraműveiből.

Az első tízben a Segíts okosan!

1562
(BTL.hu) Példa nélküli dinamikus növekedéssel nyitott az Unilever Segíts okosan! programjának Facebook oldala, amelyet 19 óra alatt 25 ezer ember jelölt meg.. A támogatók a lájkokkal és az oldalon található játék kitöltésével az Országos Mentőszolgálat számára gyűjtenek adományokat, személyenként 50+50 forintot.

Egy fa élete

1542
(BTL.hu) Az Oriflame Magyarország meghirdette az “Egy fa élete” elnevezésű országos irodalmi- és rajzpályázatot, melynek célja, hogy a művészetek segítségével hívja fel a figyelmet a környezet megóvásának fontosságára. Az általános és középiskolás diákok pályaműveit 2011. március 1-ig várják.

A devecserieknek segítettek

1527
(BTL.hu) A devecseri iszapkatasztrófa sújtotta családokat segíti a Ups Magyarország. A munkatársak javaslatára a Ups Foundation 1 millió forint támogatást nyújtott a szerencsétlenül járt falu lakóinak.

Sörcsomagolás és környezettudatosság

1526
(BTL.hu) Környezetbarát és vevőközpontú csomagolásterveket díjazott a Heineken Hungária Zrt. A pályázat díjnyertes megoldásait megvalósítanák a gyakorlatban is.

Felelős kommunikáció 340 milliószor

1511
(BTL.hu) A Dreher Sörgyárak Zrt. fenntarthatósági jelentését, valamint a felelősségvállaláshoz kapcsolódó programjait ismertették a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara vállalati felelősségvállalás munkacsoportjának „Láncreakció” nevű rendezvénysorozata keretében. A résztvevők egy exkluzív sörtúrán is részt vettek.

Biciklik Kenyába

1481
(BTL.hu) Az Air France-KLM Cargo ezen a héten 220 fehér biciklit szállított a De Hoge Veluwe Nemzeti Parkból Kenyába. A két társaság összefogásukkal támogatják a Cycling out of Poverty (“kibiciklizünk a nyomorból”) alapítányt.

A hűség jutalma

1467
(BTL.hu) Megközelítőleg 20 millió forintot osztott szét lojális munkavállalói körében a hazai McDonald’s. A válság kezdete óta változatlan létszámmal működő étteremlánc 871 munkatársa részesült “Törzsgárda” elismerésben. A 20, 15 és 10 éve itt dolgozók értékes ajándékok közül választhattak, emellett az 5 és 3 éve a cég kötelékébe tartozók hűségét is honorálta a vállalat.
(BTL.hu) Az újszülöttkori és az anyasági tetanusz 170 millió anyát és csecsemőt veszélyeztet napjainkban is. A Pampers és az Unicef 1 csomag = 1 védőoltás kampánya idén is folytatódik, azonban a programot kiterjesztették a közösségi médiára is. Minden egyes a márka oldalán regisztrált újabb Facebook rajongó egy újabb vakcina árának eljuttatását jelenti a világszervezethez. Emellett Szántó Dávid újságíró személyében nagykövetet is küldött a cég Kambodzsába, aki a látogatásán meggyőződhetett a program fontosságáról és az eddig elért eredményekről.

Állati segítség

1445
(BTL.hu) Az Ikea magyarországi áruházai együttesen több mint 129 ezer eurót (mintegy 35,5 millió forintot) gyűjtöttek össze a bútorkereskedő lánc Uniceffel közös puha állatfigura kampánya során. A magyarországi áruházakban emellett lehetőség nyílt arra is, hogy a plüssjátékokkal helyi jótékonysági szervezeteket támogassanak a vásárlók és a dolgozók, az üzletekben kihelyezett gyűjtődobozokba helyezve a figurákat. A világszerte összegyűlt adomány értéke újabb rekordot döntött, meghaladta a 11 millió eurót.

Az év szponzora lett a Vodafone Magyarország

1441
(BTL.hu) A Vodafone elnyerte a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány idei Puskás – Ferguson – Év Szponzora díját. 2010 áprilisában az ír Harry Harron és a brit Simon Saunders 250 kilométeres szaharai futásával teljesítette a Marathon des Sables-t, a világ egyik legnehezebb futóversenyét. A rendkívüli teljesítmény végrehajtásában a telekommunikációs cég támogatta őket. A jótékonysági futóverseny segítségével összegyűjtött adományok eredményeként 2010-ben a SOTE II. számú Gyermekklinikája létrehozhatta baba-mama részlegét a súlyosan beteg rákos kisgyermekek részére.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...2930313233343536373839404142 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése