TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mindenki Karácsonya a WestEnd-ben

5722
Ünnepi ajándék 300 gyermeknek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattól és partnereitől.

Jótékonykodik a Heineken

5715
A „Heineken Hungária Sopronért / Martfűért” jótékonysági program keretében környezetvédelemmel kapcsolatos kezdeményezések valósulhatnak meg.

Bérelve igazán jó az elektromos autó és a napelem

Létezik-e olyan kreatív megoldás, ami ésszerű mértékben segíti elő a megújuló energiára épülő ...

Ki sem látszunk a vízből

Az ENSZ 1993-ban március 22-ét jelölte ki a Víz Világnapjának, hogy gondolkodásunk középpontjába ...
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat karácsonykor is hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő, rászoruló gyermekeket ajándékoz meg ünnepi programokkal és sok-sok ajándékkal.
A Xerox Magyarország és a Kézenfogva Alapítvány közös pályázatot hirdetett, melynek célja, hogy kibontakoztassa a hátrányos helyzetű gyermekek kreativitását.

Összefogott az ENSZ női tagozata és a Coca-Cola

5659
A világcég 5by20 néven átfogó programot indít a nők gazdasági szerepének erősítésére. A program év végéig jó eséllyel 300 000 nőt ér el.

Nyert a BASF Kids’ Lab - Kölyöklabor programja

5656
A Good CSR program versenyében a zsűritagok a beadott pályázatok közül a BASF Hungária akcióját találták a legjobbnak.

Kommunikációval jótékonykodik a Premier

5655
DJ Dominique felkérésére a Kommunikációs Iroda látja el a lemezlovas karácsonyi jótékonysági koncertjének kommunikációs feladatait.

Bajnokok a Down-szindrómás gyermekekért

5644
Olimpiai bajnokok egyedülálló felajánlása a Down-szindrómás gyermekek korai fejlesztéséért.

December 1. – AIDS Világnap

5641
December 1. az AIDS világnapja. Az UNICEF azon dolgozik, hogy 2015-re az új fertőzések száma a gyerekek körében nulla legyen.
A TakarékPont Hálózat idén első alkalommal csatlakozott az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvényhez, amely az Alföldi Tej együttműködésével rajzversenyt hirdetett.

Mondelēz: kakaótermesztés fenntarthatóan

5626
A világ legnagyobb csokoládégyártója elindította “Cocoa Life” elnevezésű fenntarthatósági projektjét.

Vállalatok a fenntartható fejlődésért

5624
A Magyarországi Üzleti Tanács üzleti vezetők és fenntarthatósággal foglalkozó szakemberek segítségével dolgozta ki hétpontos ajánlását.

Önkéntes orvosok Erdélyben

5601
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat önkéntes orvos-csoportja közel 2900 vizsgálatot végzett Erdélyben egy hét alatt.

Elindult az 5. Ringier Kapocs Program

5576
A Ringier 2012- ben ismét 100 rászoruló családot ajándékoz meg összesen 5.000.000 forint értékben. A program partnere a Tesco.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...89101112131415161718192021... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése