2024. március 29.
Táskában is elfér az összecsukható grillsütő

Táskában is elfér az összecsukható grillsütő

Még soha nem tűnt ilyen egyszerűnek a kerti grillezés.

A Nomad Grill nevű összecsukható készlet könnyen hordozható, és egy pillanat alatt felállítható. A rozsdamentes grillező fával vagy szénnel is használható, mindössze négy és fél kilót nyom, és egy lapos, 50x60 centis táskában is elfér. Kirándulásoknál, egy hétköznapi kerti sütögetésnél, táborozásnál vagy fesztiválokon is kapóra jöhet. A készlethez egy grillező és egy szenet tartó rács, egy fenéklap és a hamufogó tárcsa is hozzátartozik, ezeket pillanatok alatt fel lehet pakolni egymás tetejére. Az összecsukható testet egy állványra lehet rárakni, így a szerkezet méretét is viszonylag gyorsan és egyszerűen lehet megváltoztatni. A nyolcszögletű rács 80x80 centis, így elég nagy ahhoz, hogy egy négyfős társaságnak is elegendő ételt lehessen rajta elkészíteni.

 

Hamarosan megrendelhető

 

A gyártók számos kísérleti modell után találtak rá arra a méretre, ami elég kicsi ahhoz, hogy szállítani lehessen, de összecsukható szerkezetéből adódóan elég stabil legyen a biztonságos sütéshez is. A hordozható grillsütő Kickstarter kampányából még 50 nap hátra van, de a határidő lejárta után ezen az oldalon lehet tájékozódni a vásárlási feltételekről. A gyártók azt ígérik, hogy a termék bevezető ára 89 dollár lesz.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.