2024. április 20.
Megérkezett a Kifli Bisztró!

Megérkezett a Kifli Bisztró!

Mindenki nehezen viseli a jelenlegi helyzetet, ami annak is köszönhető, hogy a korábban megszokott, munka utáni kikapcsolódást jelentő programokról le kellett mondanunk, beleértve a kedvenc éttermünk meglátogatását.

Erre a helyzetre keresett, és talált megoldást a Kifli: Mostantól Budapest neves éttermeinek minőségi kínálatát viszik házhoz a Kiflis futárok. Ebben az új szolgáltatásban a megszokott finom ízek, séfek által készített éttermi minőségű ételek kínálata szerepel.

 

A Kifli.hu környezettudatos start up-ként környezetkímélő módon, a hazai vendéglátók és termelők támogatását szem előtt tartva indította el szolgáltatását. A vásárlók 2 adagot tudnak rendelni egyszerre, környezetbarát papírdobozban és zacskóban, így kevesebb műanyag kerül felhasználásra, mint egy átlagos készétel rendelése esetén. Az éttermekben a séfek fokozottan figyelnek arra, hogy hozzáadott tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készüljenek a fogások, így valódi ízek harmóniájával találkozhatunk.

 

Kifli kínálatában egyelőre a Meatology, a 21 Magyar Étterem, a Baltazár, a Spíler és az Opera Café fogásai találhatók meg limitált ideig, bevezető áron, de ezt követően is az étterminél kedvezőbben rendelhetjük majd meg az ebédünket vagy vacsoránkat, akár a napi bevásárlással együtt.

 

Fotó: vagoartF!LMS
 

Hogyan működik?
Egyszerűen, mégis megidézve a megszokott éttermi élményeket: az étterem elkészíti a kívánt ételt, amelyet egyedülálló sokkoló-hűtéses technológiával frissen csomagolnak, majd a „vendég” otthon már csak az utolsó simításokat végzi el rajtuk. Ezzel olyan éttermi minőségű ételek kerülnek otthon a tányérra, mintha a vásárló kedvenc éttermébe ült volna be. Az ízekért a séfek, a 4 órán belüli szállításért pedig a Kifli felel. „Büszke vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten, néhány órával a rendelést követően – mondja Makkay János, a kifli.hu ügyvezetője.

 

„2020-ban hoztuk létre a Zsidai Home-ot azzal a céllal, hogy az éttermi étkezés otthoni, fenntartható módjával ismertessük meg vendégeinket. Óriási lépés, hogy a Kiflivel kiszélesedik az elérhetőség és egyre többen tudják a klasszikus készétel házhozszállítást velünk kiváltani. Szeretnénk, ha a heti bevásárlás fix tételei közé kerülnének fel a Zsidai Home ételek és bízunk benne, hogy a vásárlók hamar rájönnek, mennyivel jobb minőséget kapnak így, mintha készételt szállíttatnának házhoz” – avat be Zsidai Roy, a Zsidai Csoport vezetője.

 

„2020 tavaszán adott volt a technológia és a kapacitás, így jött az ötlet, hogy juttassuk el közvetlenül a vendégeink otthonába a Meatology klasszikusokat. Csak alapkonyhát, sütőt vagy serpenyőt igénylő éttermi ízélményt nyújtó ételek, 5-10 perc alatt bárhol. A Kiflivel több hónapja dolgozunk közösen a termékeken, és nagyon büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk a Kifli Bisztró indulásának” – teszi hozzá Pataky Tibor, a Meatology étterem megálmodója.

Megosztás

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.