2024. április 20.

Így szakadt rá az ég Egerre (videó)

Az időkép felvételein jól látni a délutáni vihart.

Egy kisebb szupercella csaphatott le Egerben – derül ki az Időkép felvételeiről. 

Ugyanakkor holnap és holnapután is lehetnek hasonló viharok. Szerdán nagyobb területre kiterjedő jelentős csapadék keleten, északkeleten várható, délután pedig több helyen alakulhatnak ki záporok, helyenként zivatarok – írják.

Csütörtökön északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet és többfelé várható zápor, zivatar. A több napsütés délen ígérkezik. Élénk, északon és keleten erős lesz a nyugati-délnyugati szél. A csúcshőmérséklet 17 és 24 fok között alakul.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.