2024. március 28.
Ha eddig nem félt a cápáktól, akkor mostantól fog

Ha eddig nem félt a cápáktól, akkor mostantól fog

Egy horgász osztott meg horrorfilmbe illő felvételeket.

Florida mellett Kyle Morningstar gyanútlanul motorcsónakozott vissza a partok felé, amikor egy nagy fehér cápára lett figyelmes. A 31 éves horgász nem vesztette el lélekjelenlétét, azonnal videózni kezdte a tengerek csúcsragadozóját.

Nem tudjuk milyen érzés lehet egy olyan csónakban ülni, ami körül egy érdeklődő fehér cápa köröz, de izgalom az biztos van benne, legalább is erre utalnak Morningstar nyomdafestékkel hadilábon álló kifejezései is, melyekkel a látványt kommentálja.

A misztikus és félelmetes látvány közben azért ne felejtsük el, hogy a cápának nagyobb félnivalója van tőlünk, hiszen ezt a valóban lenyűgöző állatot is sikerült a sebezhető fajok kategóriájába űznünk tevékenységünkkel. 

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.