2024. március 29.
Fél a repüléstől? Akkor ezt ne nézze meg!

Fél a repüléstől? Akkor ezt ne nézze meg!

Gyakorlás közben állt le az amerikai Chad Barber műrepülő gépének motorja, amit átélhetünk fejkamerájának köszönhetően.

45 másodpercre leállt egy műrepülő motoros gépe, nem kevés aggodalmat okozva ezzel gazdájának. A tavaly készült, de csak most nyilvánosságra kerülő felvétel végére Barber nagy nehezen képes újra beindítani gépét és eztán vélhetőleg azon nyomban landolt is és meg sem állt a legközelebbi kocsmáig, ahol nagy erőkkel nekifogott a második születésnapja megünneplésének.

A videó leírásában Barber annak tulajdonítja a malőrt, hogy nem volt elég üzemanyag a gépében a tervezett figura végrehajtásához és meg is fogadja, hogy többet ilyet nem csinál.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.