2024. április 20.
Elindult a Kifli Piac: Vidék színe-java az asztalodra

Elindult a Kifli Piac: Vidék színe-java az asztalodra

A Kifli.hu felvállalt hitvallása a minőségi hazai kínálat kialakítása és folyamatos fenntartása: ennek a missziónak a részeként indult el hazánk legdinamikusabban fejlődő online szupermarketjének a termelői piaca.

A vidék ízeinek legjavát találják meg az egészséges és természetes finomságokra vágyó vásárlók a Kifli Piacon, ahol a magyar vidék különleges kincsei most egy helyen érhetők el. „A hagyományokra épülő gondos kézműves gazdálkodás, a gépi és emberi erőt megfelelő egyensúlyban használó termesztési módszerek a legmodernebb elvárásoknak megfelelő termékeket eredményeznek Partnereiknél - így kerülnek a virtuális polcokra a hazai finomságok” - mondta el Makkay János, a kifli.hu ügyvezetője. „A Kifli Piacon havonta új magyar tájegységet ismerhetnek meg a vásárlók, az induláskor a dél-magyarországi régió vidéki ízvilágot kínáló finomságai vásárolhatók meg” – tette hozzá Szabó Réka, a kifli.hu kereskedelmi igazgatója.

 

„Az online piactérben áprilisban kézműves termelők különlegességei lesznek megismerhetők és elérhetők, mint például a Szívvel-lélekkel őrlünk szlogenjéhez méltó Garatmalom, ahol magyar nemesítéssel és hazai földben termett lisztek készülnek, vagy a Dráva festőien szép völgyében fekvő Kastélydombi Sajtműhely, ahol a legmodernebb technológiával készítenek kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket” – mutatott be két kiemelt partnert a kínálatért felelős vezető.

 

Kocsis Pál, az Alföldi Garabonciás ügyvezetője elmondta, „a Kifli durván egy éve keresett meg minket az együttműködés tervével, és nagy örömmel csatlakoztunk a kínálatukhoz. Hiszek benne, hogy a mai szintetikus világban ismét fel kell fedezni a természetes alapanyagokat és az egészséges élelmiszert: a kecsketej és a kecskesajtok ezek közé tartoznak.” A 'Vidék színe-java' nem csupán egy üres szlogen, a Kifli Piac esetében ez ténylegesen így van: a környezettudatos, bio növényvédelmet folytató gazdaságokból származó zöldségek és gyümölcsök, termelői húskészítmények, a házias tejek, tejtermékek, sajtok mellett étolaj, fűszerpaprika, de még csigatészta is megtalálható a kínálatban.

Megosztás

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.