2024. március 29.
Bubis élvezet Noszvajon

Bubis élvezet Noszvajon

A Glamping Piknik 2018. június 3-án immár ötödször bizonyítja be, hogy lehet más a nyári pihenés.

Az idei év tematikája a bubi, mert a hotel tulajdonosai bubisan szeretik a vizet, a bort és a pihenést is. De mi az a glapmping? Ezt mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Glamping. A szó a glamorous és a camping szavak összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a díszletek szemet gyönyörködtetőek, a bútorok kényelmesek, a kiegészítők hangulatosak és stílusosak, a szállások pedig nagyon különböznek a máshol megszokottaktól. A Nomád Hotel & Glamping által nyújtott természetközeli pihenés ma már köszönőviszonyban sincs a régi, fapados kempingezéssel, a kényelmi faktor beiktatásával újra vágyott pihenési formává vált szerte a világon.

 

Hol próbálható ki?

A kortárs kempingezésre a legjobb hazai példát a Nomád Hotel & Glamping hozza. Az Eger melletti szálloda évről-évre bővíti különleges szállásainak körét. Tavalyelőtt egy konténerházzal, tavaly egy csillagkémlelésre alkalmas buboréksátorral debütáltak, idén a szezont több, de immár saját tervezésű buboréksátorral nyitják meg. A Glamping Piknik néven ismert közönségtalálkozó célja, hogy megkedveltesse ezt a trendi pihenési formát és bemutassa azokat a bérelhető egységeket a Nomád Hotel területén belül, amelyek egy életre szóló nyaralás ígéretével kecsegtetnek.

 

Mit kínál?

Laza piknikezést, a pokrócon heverészés, a fűben ülés, a lassulás lehetőségét. Békebeli piknik? Hívjuk annak a természet lágy ölén, ahol a zenei aláfestésről a madarak gondoskodnak.

  

Étel-ital

A résztvevők élelmezéséről helyi vendéglátóhelyek és a Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalom néhány tagja gondoskodik. Standjával jelen lesz a Rosinante Étterem Szigetmonostorról, a Palkonyha Palkonyáról, a Babka Budapestről, az Anyukám Mondta Encsről. A helyi ízvilágot az egri Macok Bisztró és a házigazda Nomád Hotel és Glamping képviseli, a borokról Bolyki Jani és Kovács Nimród gondoskodik.

 

Alternatív programok

Aki megnézné a falu több attrakcióját, ejtőzhet Csernus Imre Csendülőjében, ami kávézó, bisztró, színház és nyugalmi zóna egyben. Az alternatív helyszínek között nyitott szafaribusz szállítja az érdeklődőket.

 

Gyerekkel vagyok

Jó neked és nekik is, mert őket természet művészet workshop és egyéb rájuk szabott programok várják!

 

  

Időpont: 2018. Június 3., Vasárnap, 12.00–18.00
Helyszín: a noszvaji Nomád Hotel &Glamping kertje, 3325 Noszvaj, Síkfőkút utca 5–7.
Dress code: laza, stílusos glampingszett. Kerékpár, pokróc, szalmakalap, kockásing és bármi, amit a műfaj elbír.

 

Regisztráció ITT (Az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!)

Megosztás

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.