2024. március 29.
Az Apocalyptica zárja ma a bulit Alsóörsön

Az Apocalyptica zárja ma a bulit Alsóörsön

Három élmény dús napon vannak túl a motorosok, akikre ma fergeteges záró este vár.

V2-es motorok, Marshall ládák, dübörgő rock és égi áldás – eddig erről szólt az Open Road Fest.

 

Lukács Laciék szembeszálltak a zivatarral

Csütörtök délelőtt sokan pattantak nyeregbe, és vezetett túrán járták be a környéket, mások a Balaton partján pihenték ki az első zúzós este fáradalmait. A legkisebbek is versenybe szálltak és lábbal hajtható járgányaikon száguldva bebizonyították, hogy már most vérükben van a motorozás. Ezt követően látványos extrémsport és kaszkadőr bemutatók vették át a terepet, Gáborecz István nekilátott az idei fa alkotás kifaragásának, és a legkoszosabb vasak is megtisztulást nyertek.

 

 A nagyszínpad programját a német The New Roses nyitotta, akik őrületes gitárszólókkal kápráztatták el a közönséget, majd színpadra léptek a nagyágyúk, akik pillanatok alatt feltüzelték a hangulatot. A legkitartóbb Tankcsapda rajongókat még a hirtelen jött eső sem tántoríthatta el, amit Lukácsék tömény zúzással háláltak meg.

 

 
Fotó: Picasa
 

 Embertelen jó, embernek való

Ismét bebizonyosodott, hogy az LGT slágereit mindenki ismeri, énekli, szereti.  Elemi erővel robogott át a Zenevonat az Open Road Fest színpadán. A közönség egy pillanat alatt kórussá alakult, hiszen egymást követték a legnagyobb LGT slágerek. Karácsony James-ék a buli mellett a fesztiválozókkal együtt megemlékeztek egykori zenésztársukról, a nagy motoros, Somló Tamásról is. Őket a Canned Heat követte, akik közel 50 évvel a legendás fesztivál után is fiatalokat meghazudtoló energiákat hoztak: a résztvevők szinte újraélhették Woodstock-ot, korabeli hippikkel és esővel.

 

A zárónap kövér gázt húzva érkezik

Délben kezdődik a motoros felvonulás, de lesz erősember verseny és műrepülő bemutató is, este pedig többek között az Apocalyptica fenegyerekei kápráztatják el a nagyérdeműt., akik közül valaki nyer majd egy Harley Davidson motort.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.