TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Iskolakezdés a Zöld Pardonnal

5159
Minden várakozást felülmúlt a Zöld Pardon első jótékonysági tanszergyűjtő akciója. Két hét alatt 15 osztálynak elegendő iskolaszert ajánlottak fel a fellépők és rajongóik.

Félidőben a Vodafone Hangtérkép

5153
Pénzcsörgés, horkolás, nevetés, szélcsengő, ping-pong labda és vonatzakatolás: szeptember 9-ig még bárki küldhet hangot Yonderboi-nak.

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

6 civil ügyért lehet úszni a harmadik Swimathonon

A négyhetes adománygyűjtő kampány során 6 fontos és izgalmas, ferencvárosi kötődésű, civil ...

Mindenhol elaludt a PASO

5125
A népszerű ska zenekar végigtáncolta és végigszundikálta Budapest ismert pontjait az Elhagytam magam című dalra.

Sebastian Vettel Melanie Fiona klippjlében

5123
A kétszeres Forma 1 világbajnok Sebastian Vettelt ismét a volán mögött láthatjuk, de ezúttal nem a megszokott módon.

SZIN: Fesztiválhangulat Szegeden

5086
D’n’b, ska, pop, elektró, hip-hop és népzene és még annyi szín Szegeden!

Boldog zárás a FEZENen

4990
A FEZEN Klub Csarnok a fesztivál 4 napja alatt végig teltházas volt. Az idei FEZENen néhány fő híján 30 ezren fesztiváloztak.

Al Di Meola a FEZEN-en

4919
A világ leggyorsabb kezű gitárosa Magyar dobossal érkezik a FEZEN nulladik napján.

Zsír táncot vár a Maszkura és a Tücsökraj

4918
A Maszkura és a Tücsökraj legújabb klipjében a rajongóké a főszerep. A zenekar mobiltelefonnal vagy kézi kamerával felvett képsorokat vár tőlük a legőrültebb, legviccesebb táncmozdulataikról.

Keresik a 2012-es Heineken Balaton Sound Szócsövét

4802
A Soundhead.hu, a Heineken Balaton Sound és a Burn Studios közös kreatív pályázatot hirdetetett, melynek keretében 4 újságírói műfajban várják az írásokat.

Közösségi Slágerlista

4701
A weben fogyasztott magyar zenei tartalmak népszerűségét mostantól hivatalosan is mérik – jelentette be az Artisjus Egyesület.

Gitármánia Tábor

4527
A legjobb magyar hangszeres zenészektől tanulhatnak a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor résztvevői július 23. és 29. között Szolnok-Tiszaligetben.

Internetes Hangfoglaló 2012

4422
Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek a könnyűzenei tehetségkutató versenybe. A fődíjas bandát a közönség választja ki.

Okostelefonon is böngészhető a megújult music.hu

4236
Kinőtte korábbi ’’ruháját” a zenei portál, ezért most új külsővel lép az internetes zenei piacra.

Amerikában megnyílt a a Google online zeneboltja

3340
Megnyitotta szerdán Android-alapú online zeneboltját a Google keresőóriás az Egyesült Államokban. A Google Music a zenevásárlás mellett a tárolást is biztosítja - bizonyos határig ingyenesen.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése