TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mindenhol elaludt a PASO

5125
A népszerű ska zenekar végigtáncolta és végigszundikálta Budapest ismert pontjait az Elhagytam magam című dalra.

Sebastian Vettel Melanie Fiona klippjlében

5123
A kétszeres Forma 1 világbajnok Sebastian Vettelt ismét a volán mögött láthatjuk, de ezúttal nem a megszokott módon.

Reklámfilmmel erősíti nyári pontgyűjtő promócióját a LUKOIL

Pontgyűjtő akciót indított a 74 hazai LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország. ...

A budapesti Fazekas gimnázium nyerte a First Global Challenge-et

A Washingtonban megrendezett versenyre a világ 162 országából érkeztek robotot építeni. ...

SZIN: Fesztiválhangulat Szegeden

5086
D’n’b, ska, pop, elektró, hip-hop és népzene és még annyi szín Szegeden!

Boldog zárás a FEZENen

4990
A FEZEN Klub Csarnok a fesztivál 4 napja alatt végig teltházas volt. Az idei FEZENen néhány fő híján 30 ezren fesztiváloztak.

Al Di Meola a FEZEN-en

4919
A világ leggyorsabb kezű gitárosa Magyar dobossal érkezik a FEZEN nulladik napján.

Zsír táncot vár a Maszkura és a Tücsökraj

4918
A Maszkura és a Tücsökraj legújabb klipjében a rajongóké a főszerep. A zenekar mobiltelefonnal vagy kézi kamerával felvett képsorokat vár tőlük a legőrültebb, legviccesebb táncmozdulataikról.

Keresik a 2012-es Heineken Balaton Sound Szócsövét

4802
A Soundhead.hu, a Heineken Balaton Sound és a Burn Studios közös kreatív pályázatot hirdetetett, melynek keretében 4 újságírói műfajban várják az írásokat.

Közösségi Slágerlista

4701
A weben fogyasztott magyar zenei tartalmak népszerűségét mostantól hivatalosan is mérik – jelentette be az Artisjus Egyesület.

Gitármánia Tábor

4527
A legjobb magyar hangszeres zenészektől tanulhatnak a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor résztvevői július 23. és 29. között Szolnok-Tiszaligetben.

Internetes Hangfoglaló 2012

4422
Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek a könnyűzenei tehetségkutató versenybe. A fődíjas bandát a közönség választja ki.

Okostelefonon is böngészhető a megújult music.hu

4236
Kinőtte korábbi ’’ruháját” a zenei portál, ezért most új külsővel lép az internetes zenei piacra.

Amerikában megnyílt a a Google online zeneboltja

3340
Megnyitotta szerdán Android-alapú online zeneboltját a Google keresőóriás az Egyesült Államokban. A Google Music a zenevásárlás mellett a tárolást is biztosítja - bizonyos határig ingyenesen.

Zenével támogatott rendezvény

2817
David Bowie “Fashion” című számát idéző klippet készített a Glee a Londonban harmadik alkalommal megrendezendő Fashion Night Out promótálására.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 1234 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése