TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mood Media a Premier Outlets Centerben

5823
A Mood Media Hungary, a világ vezető in-store médiavállalatának hazai és kelet-európai képviselete szolgáltatja a Premier Outlets Centerben hallható zenét.
Az Ericsson és a szuper DJ és producer, Avicii megalkotják a világ első közösségi, crowdsource-olt slágerét, január 9-től várják a rajongók által küldött hangmintákat.

GAS – egy divatmárka kezdete és jövő szezonja

Hangulatos nyárindító partin mutatta be őszi-téli kollekcióját a GAS, amely az egyik legsikeresebb ...

Nyeremény Expedíció a Knopperstől

Nyeremény Expedícióra hívta a Coop Promo+ vevőket vásárlásösztönző nyereményjátékával a Knoppers. ...

A PASO-val csengetnek ki az iskolában

5562
A Tenkes kapitánya című PASO dal szól minden tanóra végén a rádióból a debreceni Árpád Vezér Általános Iskolában.

PASO Szimfonikus nagykoncertet a MüPában

5469
A Pannonia Allstars Ska Orchestra legnagyobb slágerei november 14-én egy egész estés koncerten szimfonikus átértelmezésben csendülnek fel a Művészetek Palotájában.

Társproducerekké teszi rajongóit a 30Y

5395
Szentimentálé című albumuk CD-n, bakeliten és digitálisan is elérhető lesz: a rajongók felkerülhetnek a borítóra és az internetes felületekre is.

Olimpikonok az X-Faktor rajongói között

5385
Szombaton megkezdődnek az X-Faktor 2012 élő show-i. Az első adásra az RTL Klub meghívta a teljes olimpiai és paralimpiai csapatot.

Kosheen világpremier a Zöld Pardonban

5357
Az elektronikus zenei szcéna egyik meghatározó együttese világpremiert tart Budapesten, új szerzemények a ZP-ben.

52 ezren vettek részt a Hangfoglaláson

5354
Véget ért minden idők legnagyobb közép-kelet-európai zenei kiállítása, a Hangfoglalás, összesen 52 ezren látogattak a SYMA-ba.

Moszkvai opera Magyarországon

5236
Először járnak Magyarországon a világhírű moszkvai Bolsoj Színház operaszólistái.

Kowalsky a Parkban

5212
A Park nevű budapesti szórakozóhelyen kezdi meg őszi/téli szezonját a Kowalsky meg a Vega zenekar.

Zorall Lemezbemutató a ZP-ben

5171
A zenekar a legendás amerikai punk-rockbanda, a Ramones dalait dolgozta át, hogy tisztelegjen példaképei előtt.

Kosheen és !DelaDap a ZP-ben

5168
A Zöld Pardon előre gondolt a hűvösebb estékre: táncra csábító külföldi sztárvendégek gondoskodnak arról, hogy egy másodpercig se fázzunk.

Iskolakezdés a Zöld Pardonnal

5159
Minden várakozást felülmúlt a Zöld Pardon első jótékonysági tanszergyűjtő akciója. Két hét alatt 15 osztálynak elegendő iskolaszert ajánlottak fel a fellépők és rajongóik.

Félidőben a Vodafone Hangtérkép

5153
Pénzcsörgés, horkolás, nevetés, szélcsengő, ping-pong labda és vonatzakatolás: szeptember 9-ig még bárki küldhet hangot Yonderboi-nak.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 1234 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése