TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Vizuális ételrendelés

6544
A weboldal rögtön a címünkre rendelhető ételeket jeleníti meg valamennyi étterem kínálatából.

Új Bonafarm.hu

6430
Megújult a Bonafarm Csoport weboldala, támogatva a Mizo tejesdobozokon futó „Bonafarm Mester” kampányt.

Client service és PR vezetőt nevezett ki a Republic Group

A 2017-ben a legtöbb nemzetközi díjat elnyert hazai ügynökség közel 20 fős client service ...

Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben

Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör, és majd 100 millióval ...

Wimdu magyarul is

6421
A német szállásfoglalási start up cég nemzetközi sikerein felbuzdulva elindította honlapjának magyar nyelvű változatát is.

Újévi fogadalmak pörgették az álláspiacot

6246
A munkáltatók inkább magasabb végzettséget igénylő pozíciókat hirdettek meg, míg a munkavállalók a szakképzettség nélküli állásokat keresték az első negyedévben.

Duplázott tavaly a Szallas.hu

6244
A piacvezető szállásportál 2012-ben csaknem kétszeresére növelte az online megrendelések összértékét és az aktív szállásadók számát.
Dinamikus növekedést könyvelhet el Magyarországon a világ vezető szállásközvetítő közösségi fogyasztói oldala, az Airbnb.
A Bónusz Brigád idén újra humoros ajánlatokkal köszöntette a bolondok napját.

SAKKOM - Honlapátalakító pályázat

6090
„Honlapok kés/alatt” néven honlapok nyitóoldalának átalakítására hirdet pályázatot a SAKKOM Interaktív.

Sikeres évet zárt a Kupon Világ

5998
A Kupon Világ bevétele meghaladta az 1,4 milliárd forintot 2012-ben.
Magyarország piacvezető receptoldala több mint 30.000 ellenőrzött képes, minőségi receptjével 2013 februárjában a legnagyobb internetes recepttár lett.

Az ELMŰ energiáját munkatársai adják

5905
A társaságcsoport nagy hangsúlyt fektet a munkaerő képzésére és toborzására: elindították az Energia Karrier Portált.

Németh Máté lett a Bónusz Brigád hivatalos tesztelője

5892
Magyarország egyetlen szolgáltatás és terméktesztelő munkakörére Németh Mátét a Ringier korábbi szakemberét választotta a Bónusz Brigád.
A recepteken kívül szöveges, magazin jellegű tartalom, jobban áttekinthető oldalstruktúra és megújult címlap fogadja a NoSalty.hu látogatóit.

Elindult az Onlinekassza.hu

5812
Új forrásból tájékozódhatnak a pénztárgépek és a NAV közötti online kapcsolat létrehozására kötelezett hazai vállalkozások.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 1234 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése