TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Újabb tendert nyert a Zwack Unicum Nyrt.-től az Artvertising.
(BTL.hu) A Bridgestone Kelet-Európa meghívásos tenderen választotta ki a Grey/G2 Magyarországot, így 2011 második felében 15 országban fejleszt és kivitelez shopper marketing stratégiát az ügynökség.

OTP Bank Selfie Színpad a VUF on

A hazai fesztiválpaletta egyik legkedvesebb darabja, az OTP Bank Veszprémi Utcazene fesztivál ...

A budapesti Fazekas gimnázium nyerte a First Global Challenge-et

A Washingtonban megrendezett versenyre a világ 162 országából érkeztek robotot építeni. ...

Tendert hirdetett a Magyar Posta

2504
(MTI) Háromnegyed milliárd forintért kíván PR és marketing szolgáltatást vásárolni a Magyar Posta.

Vitorlát bontott a Live PR

2432
(BTL.hu) Az idei Kékszalag kommunikációs partnere a Live PR. Az ügynökséget a két társrendező, a Stromboly Event és a Magyar Vitorlás Szövetség közösen választotta ki.

Utasokkal kommunikálnak

2428
(BTL.hu) Áprilistól az Insomnia Reklámügynökség látja el a Bkv Zrt. Futár projektjével kapcsolatos kommunikációs feladatokat.

Megújuló energia roadshow tender

2314
(Maksz) A Magyar Megújuló Energia Szövetség 45 millió forintos közbeszerzési pályázatot hirdet az "Országos Megújuló Energia Nyílt Nap – A megújulók ünnepe” című szemléletformáló, a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos három lépcsős rendezvénysorozat előkészítésére és megvalósítására, valamint az ezzel kapcsolatos kommunikációs feladatok ellátására.

Tarolhat az Aranypéntek kampány

2125
(BTL.hu) Aranypéntek – Az elismerés napja szlogennel indította el a Dreher Sörgyárak Zrt. eddigi legnagyobb kampányát az Arany Ászok márkához kapcsolódóan. Az országos, 360 fokos aktivitás egyik különlegessége az összetett lokális kommunikáció, amely településenként szólítja meg a fogyasztókat, az akcióban részt vevő helyi sörözőkbe irányítva őket. A tv-szpot zenéjéből – melyben Somló Tamás énekel – remix is készült. A májustól szeptemberig tartó kampányt a Human Telex Reklámügynökség tervezte és bonyolítja le.

Milliárdos tender médiafeladatokra

2057
(Maksz) A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megközelítőleg egy milliárdos nyílt pályázatot írt ki médiavásárlási és egyéb médiaügynökségi feladatokra.

Olvass esti mesét kampány

1783
(BTL.hu) Pályázatot írt ki a Médiaunió a 2011-es társadalmi célú kommunikációs kampányának lebonyolítására: a kreatív, valamint a pr feladatok elvégzésére. Olyan ügynökséget keresnek, amely pro bono vállalja a munkát.

BEH: újabb három Avantgarde év

1748
(BTL.hu) Ismét az Avantgarde Group felel a fiatalok egészségmegőrzésre fókuszáló Béres Egészség Hungarikum Program (BEH) kommunikációjáért.
(BTL.hu) Nemrég debütált a Spar Csoport üzleteiben az a Knorr Receptmagazin, melynek tenderét az Unilever Magyarország Kft. az elmúlt év októberében írta ki. A negyedévente megjelenő márkamagazin koncepciójára, arculatára, valamint szerkesztésére és teljes kivitelezésre vonatkozó megbízást a Human Telex Reklámügynökség nyerte el.

Szépség, egészség, ügynökség

1352
(BTL.hu) Tenderen választott új ügynökségi partnert 2011-es kommunikációjához a Slimexpo szépség, fogyókúra és egészség témái köré szerveződő kiállítás és vásár . Az ATL–BTL feladatokat így kizárólagossággal viheti tovább az Artvertising Reklámügynökség, amely a nyertes pályázattal a Greyt váltotta fel.
(BTL.hu) A magyar piacon a Rauch cégcsoport regionális médiaügynökségi tenderét 2011 év elejétől induló együttműködésre az OMD Hungary nyerte el.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése