TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Újabb tendert nyert a Zwack Unicum Nyrt.-től az Artvertising.
(BTL.hu) A Bridgestone Kelet-Európa meghívásos tenderen választotta ki a Grey/G2 Magyarországot, így 2011 második felében 15 országban fejleszt és kivitelez shopper marketing stratégiát az ügynökség.

A legjobb influencer kampányokat is díjazza Az Év Honlapja pályázat

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 17. alkalommal hirdette ...

Változások a Music FM-nél

Változásokat jelentett be a 89.5 Music Fm. Eszerint Ada – külföldi munkája miatt – nem lesz ...

Tendert hirdetett a Magyar Posta

2504
(MTI) Háromnegyed milliárd forintért kíván PR és marketing szolgáltatást vásárolni a Magyar Posta.

Vitorlát bontott a Live PR

2432
(BTL.hu) Az idei Kékszalag kommunikációs partnere a Live PR. Az ügynökséget a két társrendező, a Stromboly Event és a Magyar Vitorlás Szövetség közösen választotta ki.

Utasokkal kommunikálnak

2428
(BTL.hu) Áprilistól az Insomnia Reklámügynökség látja el a Bkv Zrt. Futár projektjével kapcsolatos kommunikációs feladatokat.

Megújuló energia roadshow tender

2314
(Maksz) A Magyar Megújuló Energia Szövetség 45 millió forintos közbeszerzési pályázatot hirdet az "Országos Megújuló Energia Nyílt Nap – A megújulók ünnepe” című szemléletformáló, a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos három lépcsős rendezvénysorozat előkészítésére és megvalósítására, valamint az ezzel kapcsolatos kommunikációs feladatok ellátására.

Tarolhat az Aranypéntek kampány

2125
(BTL.hu) Aranypéntek – Az elismerés napja szlogennel indította el a Dreher Sörgyárak Zrt. eddigi legnagyobb kampányát az Arany Ászok márkához kapcsolódóan. Az országos, 360 fokos aktivitás egyik különlegessége az összetett lokális kommunikáció, amely településenként szólítja meg a fogyasztókat, az akcióban részt vevő helyi sörözőkbe irányítva őket. A tv-szpot zenéjéből – melyben Somló Tamás énekel – remix is készült. A májustól szeptemberig tartó kampányt a Human Telex Reklámügynökség tervezte és bonyolítja le.

Milliárdos tender médiafeladatokra

2057
(Maksz) A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megközelítőleg egy milliárdos nyílt pályázatot írt ki médiavásárlási és egyéb médiaügynökségi feladatokra.

Olvass esti mesét kampány

1783
(BTL.hu) Pályázatot írt ki a Médiaunió a 2011-es társadalmi célú kommunikációs kampányának lebonyolítására: a kreatív, valamint a pr feladatok elvégzésére. Olyan ügynökséget keresnek, amely pro bono vállalja a munkát.

BEH: újabb három Avantgarde év

1748
(BTL.hu) Ismét az Avantgarde Group felel a fiatalok egészségmegőrzésre fókuszáló Béres Egészség Hungarikum Program (BEH) kommunikációjáért.
(BTL.hu) Nemrég debütált a Spar Csoport üzleteiben az a Knorr Receptmagazin, melynek tenderét az Unilever Magyarország Kft. az elmúlt év októberében írta ki. A negyedévente megjelenő márkamagazin koncepciójára, arculatára, valamint szerkesztésére és teljes kivitelezésre vonatkozó megbízást a Human Telex Reklámügynökség nyerte el.

Szépség, egészség, ügynökség

1352
(BTL.hu) Tenderen választott új ügynökségi partnert 2011-es kommunikációjához a Slimexpo szépség, fogyókúra és egészség témái köré szerveződő kiállítás és vásár . Az ATL–BTL feladatokat így kizárólagossággal viheti tovább az Artvertising Reklámügynökség, amely a nyertes pályázattal a Greyt váltotta fel.
(BTL.hu) A magyar piacon a Rauch cégcsoport regionális médiaügynökségi tenderét 2011 év elejétől induló együttműködésre az OMD Hungary nyerte el.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése