TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Máris távozik Rényi a Tv2-től

1843
(BTL.hu) Rényi Ádám marketing és kommunikációs igazgató alig két hónap után távozik a Tv2-től. Megbízott vezetőként Rendes Zoltán (fotónkon) felel a jövőben a feladatokért.

Pénz beszél

1822
(BTL.hu) A bulvár is fő téma lesz a Siófokon megrendezésre kerülő Média Hungaryn, csakúgy, mint a mobil platformok. A konferencia idei mottója: Pénz beszél – tájékoztatta Csermely Ákos főszervező a 2011-es rendezvény programjáról, tematikájáról a Blikk Tv-t.

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Csökkenő különbség

1821
(BTL.hu) A teljes lakosság 11. heti összesített nézettségi toplistájának első 10 helyéből hat Rtl-es, négy pedig Tv2-es műsor. Főműsoridőben és a 18-49 éves korosztály körében azonban az előbbi csatorna még mindig verhetetlen, bár a közönségaránya itt majdnem 10 százalékot csökkent az előző hetekhez képest, míg a konkurensé 3 százalékkal nőtt.

177 milliós rekord

1813
(BTL.hu) Mindössze hat nap alatt rekord összegű adomány, 177 millió forint érkezett be az SMS-ekből az Rtl Klub ValóVilág4 jótékonysági akciójának révén. Ezzel a csatorna minden idők legsikeresebb televíziós adománygyűjtését vitte véghez.

Személyre szabott Tv-reklám

1793
(DMSZ/DMNews) Megkezdték a személyre szabott Tv-reklámok tesztelését a Tv és DVR szolgáltatókkal közösen, melynek keretei között a fogyasztók otthonába targetált reklámokat tudnak eljuttatni. Iparági szakértők szerint azonban ezen személyre szabott hirdetéseknek még jó pár év kell, hogy igazán kiforrott szolgáltatássá váljanak.

Új Spektrum brand

1791
(BTL.hu) Április 15-től megújul a deko Tv, és Spektrum Home néven, a kedvelt ismeretterjesztő csatorna új brandjeként, saját gyártású műsorokkal és nemzetközi produkciókkal szórakoztatja tovább nézőit.

Gyűjtenek a villa lakók

1782
(BTL.hu) Március 14-én, hétfőn hirdette meg az Rtl Klub a ValóVilág4 jótékonysági akcióját. A műsor révén mindössze három nap alatt az sms-ek által 25 millió forintot sikerült összegyűjteni a “Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány” javára, de a kitűzött cél ennek az összegnek a duplája.

Közszolgálat, közösen

1779
(BTL.hu) Közös műholdról is elérhető az összes magyar közszolgálati médium adása – jelentette be Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója.

Megduplázta nyereségét az Rtl-csoport

1769
(MTI) Az előző évhez képest több mint kétszeresére, 730 millió euróra nőtt a luxemburgi kereskedelmi televíziós csoport, Rtl nyeresége 2010-ben.

Fanyar és egészséges

1757
(BTL.hu) Rengeteg C-vitaminnal indult 2011 tavasza a budapesti autósok számára, hiszen az AXN általános szórakoztató csatorna rendhagyó BTL-promóciója keretében 3000 darab citromot osztott szét a főváros forgalmas pontjain a reggeli és esti órákban.

Fiatalítana a Nők Lapja

1739
(BTL.hu) A Nők Lapja új reklámfilmjének elkészítésére, valamint a nyomtatott sajtóban megjelenő kreatív megtervezésére nyert lehetőséget az Artvertising a magazint kiadó Sanoma Budapestnél. Az ügynökség kifejezetten erre a feladatra alakított ki egy kreatív csapatot a hálózati rendszeréből.

A termék elhelyezés feladta a leckét

1737
(BTL.hu) Csak kis mértékben csökkentek 2010-ben a televíziók reklámbevételei az előző évhez képest, így tavaly mintegy 58 milliárd forintot könyvelhettet el a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) és az Ernst & Young közös adatgyűjtésében részt vevő 45 csatorna. A hallgatottsági adatok alapján a rádiós piac 80 százalékát lefedő 5 adó pedig hozzávetőleg 4,5 milliárd forint hirdetési bevételt mondhatott magáénak az előző esztendőben.

Újabb átszervezés a Tv2-nél

1732
(BTL.hu) Új igazgató irányítása alatt és más szervezeti struktúrában folytatja munkáját a Tv2 kereskedelmi igazgatósága. Steve Varcoe az új kereskedelmi igazgató, az átalakult üzletfejlesztési osztály pedig Megyeri András vezetésével többek között a szponzorációs ajánlatokkal, a termékelhelyezési lehetőségekkel és a hirdetői márkákra szabott integrált kereskedelmi együttműködésekkel kapcsolatos feladatokat látja el. Grexa Liliána, vállalati marketing és kommunikációs csoportvezető távozik, s ezzel a megszünő vállalati kommunikációs csoport feladatait a többi részleg veszi át.

Egyszerűsített kampányintézés

1720
(MTI) Létrejött a közmédiumok Sales House-a, mely négy televízió, hét rádió, nyolc újmédiás és két print felületet értékesít, emellett kapacitás-értékesítéssel és kereskedelmi termékfejlesztéssel is foglalkozik.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése