TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Tv2 is a török sorzatok felé nyit

1906
(BTL.hu) Alig jelentette be az Rtl Klub, hogy török szappanoperával indul tavasszal, a Tv2 is új napi sorozatot tűz képernyőjére. A Seherezádé című telenovellát április 14-től minden hétköznap az eddig népszerű Árva angyal helyén láthatják a magyar rajongók.

Önálló mese videotár

1902
(BTL.hu) Önálló csomagban, a  sugárzási időponttól függetlenül bármikor, egy listából kiválasztva is megtekinthetőek a Minimax televízió népszerű mesesorozatainak epizódjai a Upc digitális kábeltévés szolgáltatásában, melyet akció keretében vezetnek be a piacra. 

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Csúszik az ingyenes MTI

1896
(Index) A korábbi tervekkel ellentétben mégsem lett ingyenes április 1-től a Magyar Távirati Iroda hírszolgáltatása. A közszolgálati alap kommunikációs igazgatója szerint az ingyenesség bevezetése csak néhány hetet csúszik.

Arculatfrissítés az Origo tv-csatornáinál

1895
(BTL.hu) Új, az eddiginél modernebb arculati elemekkel jelentkezik a LifeNetwork és az OzoneNetwork Tv – jelentette be a tulajdonos Origo Zrt. A frissítést a két kábelcsatorna tematikájának bővítése indokolja.

Erősödést terveznek

1893
(BTL.hu) 2011. április 1-től új Sanoma Media Budapest Zrt-ként működik tovább az ország egyik legnagyobb kiadója, mely jobban kifejezi a vállalat meghatározó szerepét a nyomtatott, az online, a mobilmédia és az elektronikus termékek piacán.

Iskolás szurkolók

1892
(BTL.hu) A Sport Tv által kezdeményezett, a Magyar Labdarugó Szövetség és a Nemzeti Sport segítségével megvalósuló Családbarát Stadionok programot üdvözlik az első osztályú magyar klubok. A program kezdete óta több fővárosi és a vidéki csapat is megtette első lépéseit a gyermekek és a családok stadionokba csábításáért.

Bekukkantott a fotósokhoz a BlikkTv

1889
(BTL.hu) A Ringier Kiadó negyedik éve szakmai főtámogatója a legjobb magyar fotókat felvonultató Sajtófotó Kiállításnak, melyhez videó anyagot is készítettek.

A dél-amerikaiak után jönnek a törökök

1884
(BTL.hu) A dél-amerikai szappanoperák világszerte elsöprő hódítása után elsősorban a török sorozatok térnyerése figyelhető meg. Magyarországon elsőként az Rtl Klubon debütál török filmsorozat, az “Ezel, bosszú mindhalálig” címmel, amely ráadásul az egyik legsikeresebb ebben a műfajban.
(BTL.hu) A KutatóCentrum és HáziPatika.com közös, a fájdalomcsillapítók piacát feltérképező felméréséből kiderült, hogy bár a megkérdezettek a szakembereket tartják a leghitelesebb forrásnak, szívesen kipróbálják a tévéreklámokban látott termékeket is.

Futurisztikus design

1875
(BTL.hu) Az Axn, a Sony Pictures Television általános szórakoztató csatornája megújult, friss arculattal jelentkezik 2011. tavaszán. Ez amellett, hogy újabb vizuális távlatokat nyit, továbbra is megtartja a csatorna alapvető értékeit és színeit.

Közelítő csatornák?

1873
(BTL.hu) Továbbra is tartja kétszámjegyű előnyét az Rtl Klub a Tv2-vel szemben, ugyanis a 12. héten mintegy 12 százalékpontos volt a két csatorna közötti különbség a főműsoridős sávban, a kereskedelmileg fontos 18-49-es korcsoportban. Ezzel az Rtl Klub tovább növelte veretlenségi rekordját, ami immár 93 napja tart.

Ördögi autóversenyző

1854
(BTL.hu) Az egyik leghíresebb autós márka, a Lotus először Magyarországon rendezi meg a Lotus Ladies Cup versenyét. Az egyedülálló márkakupa versenyzőjelöltjei között szerepel az Rtl Klub műsorvezetője, Ördög Nóri is.

Nagy duettre készülnek

1853
(Hír24) Vadonatúj élő show-műsorral jelentkezik áprilistól a Tv2: a Nagy Duettben sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.
(BTL.hu) Az AXN tv-csatorna már több világhíres színészt hívott Magyarországra, most pedig csak a csatornán látható Jog/Ászok főszereplője Jerry O’Connell látogatott Budapestre.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése