TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Tv2 is a török sorzatok felé nyit

1906
(BTL.hu) Alig jelentette be az Rtl Klub, hogy török szappanoperával indul tavasszal, a Tv2 is új napi sorozatot tűz képernyőjére. A Seherezádé című telenovellát április 14-től minden hétköznap az eddig népszerű Árva angyal helyén láthatják a magyar rajongók.

Önálló mese videotár

1902
(BTL.hu) Önálló csomagban, a  sugárzási időponttól függetlenül bármikor, egy listából kiválasztva is megtekinthetőek a Minimax televízió népszerű mesesorozatainak epizódjai a Upc digitális kábeltévés szolgáltatásában, melyet akció keretében vezetnek be a piacra. 

Reklámfilmmel erősíti nyári pontgyűjtő promócióját a LUKOIL

Pontgyűjtő akciót indított a 74 hazai LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország. ...

A női foci legjava az Eurosporton

Az UEFA 2017-es női labdarúgó-EB minden perce élőben látható majd a csatornán. ...

Csúszik az ingyenes MTI

1896
(Index) A korábbi tervekkel ellentétben mégsem lett ingyenes április 1-től a Magyar Távirati Iroda hírszolgáltatása. A közszolgálati alap kommunikációs igazgatója szerint az ingyenesség bevezetése csak néhány hetet csúszik.

Arculatfrissítés az Origo tv-csatornáinál

1895
(BTL.hu) Új, az eddiginél modernebb arculati elemekkel jelentkezik a LifeNetwork és az OzoneNetwork Tv – jelentette be a tulajdonos Origo Zrt. A frissítést a két kábelcsatorna tematikájának bővítése indokolja.

Erősödést terveznek

1893
(BTL.hu) 2011. április 1-től új Sanoma Media Budapest Zrt-ként működik tovább az ország egyik legnagyobb kiadója, mely jobban kifejezi a vállalat meghatározó szerepét a nyomtatott, az online, a mobilmédia és az elektronikus termékek piacán.

Iskolás szurkolók

1892
(BTL.hu) A Sport Tv által kezdeményezett, a Magyar Labdarugó Szövetség és a Nemzeti Sport segítségével megvalósuló Családbarát Stadionok programot üdvözlik az első osztályú magyar klubok. A program kezdete óta több fővárosi és a vidéki csapat is megtette első lépéseit a gyermekek és a családok stadionokba csábításáért.

Bekukkantott a fotósokhoz a BlikkTv

1889
(BTL.hu) A Ringier Kiadó negyedik éve szakmai főtámogatója a legjobb magyar fotókat felvonultató Sajtófotó Kiállításnak, melyhez videó anyagot is készítettek.

A dél-amerikaiak után jönnek a törökök

1884
(BTL.hu) A dél-amerikai szappanoperák világszerte elsöprő hódítása után elsősorban a török sorozatok térnyerése figyelhető meg. Magyarországon elsőként az Rtl Klubon debütál török filmsorozat, az “Ezel, bosszú mindhalálig” címmel, amely ráadásul az egyik legsikeresebb ebben a műfajban.
(BTL.hu) A KutatóCentrum és HáziPatika.com közös, a fájdalomcsillapítók piacát feltérképező felméréséből kiderült, hogy bár a megkérdezettek a szakembereket tartják a leghitelesebb forrásnak, szívesen kipróbálják a tévéreklámokban látott termékeket is.

Futurisztikus design

1875
(BTL.hu) Az Axn, a Sony Pictures Television általános szórakoztató csatornája megújult, friss arculattal jelentkezik 2011. tavaszán. Ez amellett, hogy újabb vizuális távlatokat nyit, továbbra is megtartja a csatorna alapvető értékeit és színeit.

Közelítő csatornák?

1873
(BTL.hu) Továbbra is tartja kétszámjegyű előnyét az Rtl Klub a Tv2-vel szemben, ugyanis a 12. héten mintegy 12 százalékpontos volt a két csatorna közötti különbség a főműsoridős sávban, a kereskedelmileg fontos 18-49-es korcsoportban. Ezzel az Rtl Klub tovább növelte veretlenségi rekordját, ami immár 93 napja tart.

Ördögi autóversenyző

1854
(BTL.hu) Az egyik leghíresebb autós márka, a Lotus először Magyarországon rendezi meg a Lotus Ladies Cup versenyét. Az egyedülálló márkakupa versenyzőjelöltjei között szerepel az Rtl Klub műsorvezetője, Ördög Nóri is.

Nagy duettre készülnek

1853
(Hír24) Vadonatúj élő show-műsorral jelentkezik áprilistól a Tv2: a Nagy Duettben sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.
(BTL.hu) Az AXN tv-csatorna már több világhíres színészt hívott Magyarországra, most pedig csak a csatornán látható Jog/Ászok főszereplője Jerry O’Connell látogatott Budapestre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése