TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mégis sztár

1975
(BTL.hu) Fantasztikus sikert könyvelhet el a Tv2 Megasztár legvitatottabb egyénisége, Szíj Melinda. Alig két hete jelent meg bemutatkozó saját lemeze "Foltos úton" címmel, máris a Mahasz Top 40 albumlista élére tört.

Versben kezdik újra

1974
(BTL.hu) A versírók csillogtathatják meg tudásukat az Universal Channel újabb pályázatára jelentkezők , műveiket pedig az újrakezdés témakörében küldhetik el, melyet A férjem védelmében című népszerű sorozat ihletett.

Rangos nemzetközi elismerést kapott a hazai bélyeg

A karácsonyi bélyeget nemrég a 2016-os év 10 legkülönlegesebb bélyege közé választották a stampnews.com ...

Sziget Sörrel ünnepli a Dreher a fesztivál 25 éves jubileumát

A Sziget legrégebbi beszállító partnere a Dreher Sörgyárak, amely már 23 éve szolgáltatja a ...

Kamasz fiúkat céloznak

1969
(BTL.hu) Április 18-án Megamax néven új gyerekcsatornát indít a Chello Central Europe. A csatorna minden műsorát magyar szinkronhanggal sugározza, a programstruktúra pedig a helyi igényeket szolgálja ki.

Töretlen az Rtl Klub pozíciója

1962
(BTL.hu) Az év eddigi legnézettebb műsora lett a Csillag Születik második adása.

Több ezer X-Faktor jelentkező

1951
(BTL.hu) Csak nemrég – kiugróan magas nézettséggel – kezdődött el a Csillag Születik harmadik évada az Rtl Klub-on, ugyanakkor már keresik a második X-Faktor reménységeit.

Rekord az Édenben

1941
(BTL.hu) Újra nézettségi csúcsot döntött a Viasat3 sikerműsora, az Éden Hotel. A valóságshow a csatorna videós weboldalán, az internetes blogokon és közösségi oldalakon is robbantott.

Rendőrt hívtak a Duettezőkre

1937
(BTL.hu) A péntek este a Tv2-őn induló A Nagy Duett szereplői Budapest utcáit járták a show népszerűsítésére, és több helyszínen dalra fakadtak, bevonva ebbe a köréjük gyűlt közönséget is. A csatorna a promóció mellett rendezvényekkel, tematikus műsorokkal és web felületekkel is támogatja a műsort.

Gfk nemzetközi szerződések

1934
A Gfk Csoport tagvállalatai az elmúlt hetekben két új szerződést kötöttek a médiakutatás területén: Ukrajnában meghosszabbították a közönségmérésről szóló szerződését, a belga Gfk Audimetrie pedig újabb megbízást nyert el a rádiós közönségmérés területén.

Brit királyi esküvő – live

1933
(BTL.hu) A BBC Entertainment és a BBC World News minden részletre kiterjedően tudósít Vilmos herceg és Catherine Middleton házasságkötéséről.

Obi-Wan Kenobi vezényletével

1919
(BTL.hu) A budapesti járókelők megérezhették az Erő és a zene hatalmát – azok legalábbis, akik szemtanúi voltak a Cartoon Network csatora tréfás április 1-i Star Wars promóciójának.

Nyíregyháza a Magyar Dal fővárosa

1917
(BTL.hu) Ismét az FHB Bank támogatja a Magyar Dal Napját, melynek idén Nyíregyháza ad otthont. Tavaly a már mintegy 50 ezres nézőközönséget vonzó országos rendezvényről az Mtv élő adásban közvetített.

Ismét az Invitel hálózatán a Viasat

1910
(BTL.hu) Április 1-től az Invitel IPTV rendszerein ismét foghatóak a Viasat csatornái.

Minőségi kommunikáció

1908
(BTL.hu) Tökéletes Összhang címmel indít integrált kampányt a Pick Szeged Zrt. vezető márkája népszerűsítésre. A cég nemcsak a tv-szpot középpontjába állítja a dolgozóit, hanem díjazza is őket.

Rohamléptekkel zárkóznak fel

1907
(BTL.hu) Az Rtl Klub online portfoliójának napi átlagos látogatói száma 2011 februárjában megközelítette a 470 ezret. Ezzel együtt rekordszámú, több, mint 3 milliós napi átlagos oldalletöltést regisztráltak a csatorna oldalainál.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése