TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mégis sztár

1975
(BTL.hu) Fantasztikus sikert könyvelhet el a Tv2 Megasztár legvitatottabb egyénisége, Szíj Melinda. Alig két hete jelent meg bemutatkozó saját lemeze "Foltos úton" címmel, máris a Mahasz Top 40 albumlista élére tört.

Versben kezdik újra

1974
(BTL.hu) A versírók csillogtathatják meg tudásukat az Universal Channel újabb pályázatára jelentkezők , műveiket pedig az újrakezdés témakörében küldhetik el, melyet A férjem védelmében című népszerű sorozat ihletett.

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

Kamasz fiúkat céloznak

1969
(BTL.hu) Április 18-án Megamax néven új gyerekcsatornát indít a Chello Central Europe. A csatorna minden műsorát magyar szinkronhanggal sugározza, a programstruktúra pedig a helyi igényeket szolgálja ki.

Töretlen az Rtl Klub pozíciója

1962
(BTL.hu) Az év eddigi legnézettebb műsora lett a Csillag Születik második adása.

Több ezer X-Faktor jelentkező

1951
(BTL.hu) Csak nemrég – kiugróan magas nézettséggel – kezdődött el a Csillag Születik harmadik évada az Rtl Klub-on, ugyanakkor már keresik a második X-Faktor reménységeit.

Rekord az Édenben

1941
(BTL.hu) Újra nézettségi csúcsot döntött a Viasat3 sikerműsora, az Éden Hotel. A valóságshow a csatorna videós weboldalán, az internetes blogokon és közösségi oldalakon is robbantott.

Rendőrt hívtak a Duettezőkre

1937
(BTL.hu) A péntek este a Tv2-őn induló A Nagy Duett szereplői Budapest utcáit járták a show népszerűsítésére, és több helyszínen dalra fakadtak, bevonva ebbe a köréjük gyűlt közönséget is. A csatorna a promóció mellett rendezvényekkel, tematikus műsorokkal és web felületekkel is támogatja a műsort.

Gfk nemzetközi szerződések

1934
A Gfk Csoport tagvállalatai az elmúlt hetekben két új szerződést kötöttek a médiakutatás területén: Ukrajnában meghosszabbították a közönségmérésről szóló szerződését, a belga Gfk Audimetrie pedig újabb megbízást nyert el a rádiós közönségmérés területén.

Brit királyi esküvő – live

1933
(BTL.hu) A BBC Entertainment és a BBC World News minden részletre kiterjedően tudósít Vilmos herceg és Catherine Middleton házasságkötéséről.

Obi-Wan Kenobi vezényletével

1919
(BTL.hu) A budapesti járókelők megérezhették az Erő és a zene hatalmát – azok legalábbis, akik szemtanúi voltak a Cartoon Network csatora tréfás április 1-i Star Wars promóciójának.

Nyíregyháza a Magyar Dal fővárosa

1917
(BTL.hu) Ismét az FHB Bank támogatja a Magyar Dal Napját, melynek idén Nyíregyháza ad otthont. Tavaly a már mintegy 50 ezres nézőközönséget vonzó országos rendezvényről az Mtv élő adásban közvetített.

Ismét az Invitel hálózatán a Viasat

1910
(BTL.hu) Április 1-től az Invitel IPTV rendszerein ismét foghatóak a Viasat csatornái.

Minőségi kommunikáció

1908
(BTL.hu) Tökéletes Összhang címmel indít integrált kampányt a Pick Szeged Zrt. vezető márkája népszerűsítésre. A cég nemcsak a tv-szpot középpontjába állítja a dolgozóit, hanem díjazza is őket.

Rohamléptekkel zárkóznak fel

1907
(BTL.hu) Az Rtl Klub online portfoliójának napi átlagos látogatói száma 2011 februárjában megközelítette a 470 ezret. Ezzel együtt rekordszámú, több, mint 3 milliós napi átlagos oldalletöltést regisztráltak a csatorna oldalainál.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése