TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(MTI) A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezetői áttekintették a Magyar Televíziótól, a Duna Televíziótól, a Magyar Rádiótól és a Magyar Távirati Irodától átvett munkavállalók munkaköreit és feladatait, és mintegy 600 embert érintő csoportos létszámleépítésről döntöttek. A vezetők száma kiugróan magas, amelyet lényegesen csökkenteni fognak.

600 millió forint médiatámogatás

2227
(BTL.hu) Lendületes pályáztatást ígér a médiahatóság a rádiós piaci szereplőknek. A közösségi televíziók és rádiók számára most közzé tett pályázati felhívás pedig 100 millió forintos keretösszeggel rendelkezik a stúdiótechnikai háttér kialakításához.

Rangos nemzetközi elismerést kapott a hazai bélyeg

A karácsonyi bélyeget nemrég a 2016-os év 10 legkülönlegesebb bélyege közé választották a stampnews.com ...

Csak a törlést fogadná el az EU

Tovább szigorítaná az Európai Unió adatvédelmi előírásait az Európai Parlament szabadságjogokkal ...

Nyerő a piszkos munka?

2223
(BTL.hu) Az AXN három promóciós filmje shortlistre került a Promaxbda World Gold Awards-on.

Médiatanács vs Rtl Klub

2220
(BTL.hu) Az Rtl Klub megdöbbenéssel fogadta és a törvényes jogorvoslat eszközeivel fog élni annak kapcsán, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a újabb büntetést, ezúttal 88 millió forintos bírságot szabott ki a ValóVilág 4. adásai miatt – adta közzé a csatorna.

Nem várt technikai helyzetek az Édenben

2213
(BTL.hu) Napi 16 órás, heti hét napos munkában biztosította a Viasat3 csatorna Éden Hotel című produkciója számára a technikai feltételeket az Arizona MPS.

Közösség és vidékstratégia

2211
(MTI) A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) önálló honlapot indított a társadalmi vitára bocsátott, 10 évre szóló Nemzeti Vidékstratégiáról, amelyhez logópályázat és rövid reklámfilm is kapcsolódik.

Együtt mutatkoznak be a közmédiumok

2210
(MTI) A Magyar Televízió, a Duna Televízió, a Magyar Rádió és a Magyar Távirati Iroda, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sátrai játékokkal, filmvetítéssel, fotóarchívummal és népszerű műsorvezetőkkel várják a látogatókat szombaton és vasárnap a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.
(BTL.hu) A hazai rádiók és televíziók portáljai közül az Rtl Klub online portfoliója a leglátogatottabb. A csatorna új napi valóságshowja, az "Alekosz – Szerelem a legfölsőbb szinteken” is kiváló számokat produkál: a beágyazott videói például mintegy 133 ezer egyedi látogatót hoztak napról-napra a 19. héten.

Százezrek kattintottak a villantó lányra

2184
(BTL.hu) A Tv2 péntek esti show műsorának, A Nagy Duettnek legutóbbi döntőjében váratlan jelenet zavarta meg az élő adást. SP és Iszak Eszter előadása után egy félmeztelen rajongó rohant a színpadra és nyomott csókot a fiatal énekes arcára.

A Fókusz volt a legnézettebb

2173
(BTL.hu) Vége az Rtl Klub nézettségi veretlenségének, de a csatorna így is 141 napos rekordot állított fel a kereskedelmi korcsoportban a főműsoridőt vizsgálva, amelyre 1997 óta nem volt példa.

Tejes dobozokon az eltűnt gyerekek

2172
(BTL.hu) Az eltűnt gyermekek nyomába ered a Tv2 Mokka műsorvezetője, aki az 1000 Lámpás Éjszakája rendezvénnyel hívja fel a figyelmet a fontos társadalmi jelenségre.

Újabb show a Tv2-n

2156
(BTL.hu) A nyáron Magyarország legszebb hölgyeivel készít műsort a Tv2 Szépségkirálynő címmel.

Egyedülálló matricázás

2152
(BTL.hu) Blikk Bumm címmel 6 hetes tavaszi játékot indított a bulvárlap: május 9.–június 19. között ismét a címlapon található matricával nyerhetnek értékes nyereményeket vagy készpénzt az olvasók.

Rázoomoltak

2148
(BTL.hu) A saját gyártású szórakoztató magazinműsor, a Zoom megújulásával debütál az AXN stúdiója, ahol a forgatási munkálatokat végzik a teljes közép-európai régió számára.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése