TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Jön föl a Tv2

2388
(BTL.hu) Az elmúlt hét napban 4 teljes napot és 2 főműsoridőt is nyert a Tv2 a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban – adta hírül a csatorna.

Aratott a Gumball csodálatos világa

2387
(BTL.hu) A Gumball csodálatos világa, a Turner Broadcasting első európai gyártású sorozata elnyerte a legjobb televíziós produkciónak járó Cristal-díjat a rangos Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon.

A budapesti Fazekas gimnázium nyerte a First Global Challenge-et

A Washingtonban megrendezett versenyre a világ 162 országából érkeztek robotot építeni. ...

A női foci legjava az Eurosporton

Az UEFA 2017-es női labdarúgó-EB minden perce élőben látható majd a csatornán. ...

Nemzetközi Nivea kampány

2376
(Mai Piac) Egymilliárd eurós költségvetéssel indul a Nivea valaha volt legnagyobb nemzetközi kampánya.

Negyedmillió letöltő

2358
(BTL.hu) Magyarország első romantikus websorozata megduplázta az Origo Zrt. előzetes elvárásait.

Tilos a Twitter és a Facebook

2337
(MTI) Nem ejthetik ki a jövőben a közösségi portálok neveit, így a Twitter és a Facebook szavakat a francia televíziók és rádiók adásban lévő kollégái, mert a médiahatóság szerint a népszerű oldalak nevének használata reklámozásnak minősül.

Ambient megoldás a reptéren

2326
(BTL.hu) Júniustól gigantikus, 3 dimenziós óriásplakátról üdvözlik a Tények híradósai a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Budapestre érkezőket, és kívánnak jó utat azoknak, akik útrakelnek.

Közép-Európában is terjeszkednének

2322
(OTS) Gasztronómiai csatorna kezdi meg működését Skandináviában magyar szakemberek és befektetők közreműködésével.

Új Moziverzum arculat

2319
(BTL.hu) Megújul a Tv2 népszerű filmbrandje.
(BTL.hu) Távozik a Tv2-től Török Eszter értékesítési osztályvezető. Munkáját Megyeri András veszi át, aki ezentúl üzletfejlesztési igazgatóként és kereskedelmi igazgatóhelyettesként a cégcsoport összes bevételéért felel.

Hasítanak a showműsorok és világversenyek

2285
(BTL.hu) Az Rtl Klubon a 21. héten elsősorban a saját gyártású műsorok teljesítettek átlag felett, így csaknem 7,8 százalékpontos különbség volt a csatorna és a Tv2 között főműsoridőben, a 18-49-es korosztály körében.

A gyerekek tévéfüggősége ellen

2271
(MTI) A lengyel gyerekek átlagosan naponta két és fél órát töltenek a televízió előtt, de szombaton ez az idő meghaladja a három órát is – derült ki a TNS OBOP lengyel közvélemény-kutató intézet felméréséből.

Egységes arculattal a Film+-ok

2257
(BTL.hu) A pénteki esti főműsoridős sávban debütál a Film+ és Film+2 egységes, új arculata. A megújult, új image a nemzetközi filmcsatornákkal is versenyképes.

Megszűnik a Független Hírügynökség

2244
(BTL.hu) Üzemelésének pénzügyi fenntarthatatlansága miatt és a független hírszolgáltatás iránti valós megrendelői érdeklődés hiányában a Független Hírügynökség tulajdonosa, a B&P Braun & Partners annak megszüntetését kezdeményezi.
(BTL.hu) A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Főigazgatójának másodfokú határozatban elrendelt új eljárása során két ügyben is megállapítást nyert, hogy a Füstirtók Egyesülete által az Rtl Klub ValóVilág című műsorában, a szereplők dohányzása kapcsán indított eljárásában a hatóság a csatorna részéről jogsértést nem állapított meg.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése