TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Jön föl a Tv2

2388
(BTL.hu) Az elmúlt hét napban 4 teljes napot és 2 főműsoridőt is nyert a Tv2 a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban – adta hírül a csatorna.

Aratott a Gumball csodálatos világa

2387
(BTL.hu) A Gumball csodálatos világa, a Turner Broadcasting első európai gyártású sorozata elnyerte a legjobb televíziós produkciónak járó Cristal-díjat a rangos Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon.

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Nemzetközi Nivea kampány

2376
(Mai Piac) Egymilliárd eurós költségvetéssel indul a Nivea valaha volt legnagyobb nemzetközi kampánya.

Negyedmillió letöltő

2358
(BTL.hu) Magyarország első romantikus websorozata megduplázta az Origo Zrt. előzetes elvárásait.

Tilos a Twitter és a Facebook

2337
(MTI) Nem ejthetik ki a jövőben a közösségi portálok neveit, így a Twitter és a Facebook szavakat a francia televíziók és rádiók adásban lévő kollégái, mert a médiahatóság szerint a népszerű oldalak nevének használata reklámozásnak minősül.

Ambient megoldás a reptéren

2326
(BTL.hu) Júniustól gigantikus, 3 dimenziós óriásplakátról üdvözlik a Tények híradósai a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Budapestre érkezőket, és kívánnak jó utat azoknak, akik útrakelnek.

Közép-Európában is terjeszkednének

2322
(OTS) Gasztronómiai csatorna kezdi meg működését Skandináviában magyar szakemberek és befektetők közreműködésével.

Új Moziverzum arculat

2319
(BTL.hu) Megújul a Tv2 népszerű filmbrandje.
(BTL.hu) Távozik a Tv2-től Török Eszter értékesítési osztályvezető. Munkáját Megyeri András veszi át, aki ezentúl üzletfejlesztési igazgatóként és kereskedelmi igazgatóhelyettesként a cégcsoport összes bevételéért felel.

Hasítanak a showműsorok és világversenyek

2285
(BTL.hu) Az Rtl Klubon a 21. héten elsősorban a saját gyártású műsorok teljesítettek átlag felett, így csaknem 7,8 százalékpontos különbség volt a csatorna és a Tv2 között főműsoridőben, a 18-49-es korosztály körében.

A gyerekek tévéfüggősége ellen

2271
(MTI) A lengyel gyerekek átlagosan naponta két és fél órát töltenek a televízió előtt, de szombaton ez az idő meghaladja a három órát is – derült ki a TNS OBOP lengyel közvélemény-kutató intézet felméréséből.

Egységes arculattal a Film+-ok

2257
(BTL.hu) A pénteki esti főműsoridős sávban debütál a Film+ és Film+2 egységes, új arculata. A megújult, új image a nemzetközi filmcsatornákkal is versenyképes.

Megszűnik a Független Hírügynökség

2244
(BTL.hu) Üzemelésének pénzügyi fenntarthatatlansága miatt és a független hírszolgáltatás iránti valós megrendelői érdeklődés hiányában a Független Hírügynökség tulajdonosa, a B&P Braun & Partners annak megszüntetését kezdeményezi.
(BTL.hu) A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Főigazgatójának másodfokú határozatban elrendelt új eljárása során két ügyben is megállapítást nyert, hogy a Füstirtók Egyesülete által az Rtl Klub ValóVilág című műsorában, a szereplők dohányzása kapcsán indított eljárásában a hatóság a csatorna részéről jogsértést nem állapított meg.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése