TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Harmadik Félidő a Balaton Soundon

2478
(BTL.hu) A Szuperkupa után, de a bajnokság első fordulója előtt a Balaton Soundra látogat a Sport Tv: lehetőséget biztosít a fesztiválozóknak, hogy aktívan töltsék el szabadidejüket és a Harmadik Félidő magazin műsorvezetői is részt vesznek a programban.

Távozik a Viasat értékesítési vezetője

2474
(BTL.hu) Július 29-ével elhagyja pozícióját Seres-Grábler Eszter, a Viasat3 és a Viasat6 értékesítési igazgatója.

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

Tanuljon meg sítúrázni négy óra alatt!

Újabb jó pont a hazai síelésnek, hogy Mátraszentivánon működésbe állt hazánk legmodernebb ...
(BTL.hu) A Tv2 kereskedelmi igazgatósága új platformot vezet be objektív mérőszámokkal, mellyel célja, hogy friss megvilágításba helyezze a televíziós piacot. Ez a Television Value Indicators (TVI) platform, és azon belül elsőként a Demand-mutatók elérhetőek.

Indulnak az MTVA elbocsátások

2468
(MTI) Összesen 550 fő munkaviszonyának megszüntetését jelentette be kedden a munkaügyi központoknak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, Böröcz István.

A videotartalom csak kiegészít

2466
(BTL.hu) A televízió-fogyasztás hagyományos formája elõtt továbbra is fényes jövõ áll – erõsítették meg a Gfk júniusban tartott TAM konferenciájának elõadásai Bécsben, az osztrák televíziós nézettségmérés huszadik születésnapját ünnepelve.
(MTI) A tévénézők 70 százaléka látott már olyan magyar gyártású tévéműsort, amelyben találkozott termékmegjelenítéssel, s a többség ezt szívesebben nézi, mint a reklámot – olvasható az Ipsos a közelmúltban végzett felmérésének összefoglalásában.

Tovább erősödik a Tv2

2460
(BTL.hu) A teljes lakosság körében a nézettségi toplista első három helyére kizárólag Tv2-es műsorok kerültek a múlt héten, a 18-49-es korosztály körében, a főműsoridőt vizsgálva viszont az Rtl Klub volt a legnézettebb csatorna.

Éden után Aranypart

2440
(BTL.hu) Ősszel újabb, igazi nyári környezetben játszódó realityvel várja nézőit a Viasat3, ezúttal azonban a Balaton partról.

Versenyben a csatornák

2425
(BTL.hu) A Tv2 műsora lett a legsikeresebb a 18-49 évesek körében a múlt héten, azonban továbbra is az Rtl Klub a legnézettebb televíziós csatorna a kereskedelmi célcsoportban.

Fotó- és videostúdióban utaznak

2424
(BTL.hu) A Ringier, Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata elindította modern, minden igényt kielégítő fotó- és videostúdióját.

Ősztől képarányváltás

2417
(MTI) Képarányt váltanak a nyár végén a kereskedelmi tévécsatornák, így már csak néhány hónapig tart a korszerű televíziókészülékek vásárlóit bosszantó "fekete csíkok és duci figurák" harca.

Valóságshow-ban versenyeznek

2407
(BTL.hu) Augusztusban az Rtl Klubon a ValóVilág5, az anyósörület pedig ősszel a Tv2-őn indul.
(BTL.hu) Magyarországon a média az európai átlagnál több fogyasztót befolyásol élelmiszer vásárlásánál – tartalmazza a Nielsen jelentése.

Több íz, több élmény

2398
(BTL.hu) Nagyszabású forgatás és jelentős digitális utómunka megvalósításával jött létre a Dreher új image spotja. A Human Telex Reklámügynökség a márka teljes körű kommunikációját jegyzi.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése