TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Harmadik Félidő a Balaton Soundon

2478
(BTL.hu) A Szuperkupa után, de a bajnokság első fordulója előtt a Balaton Soundra látogat a Sport Tv: lehetőséget biztosít a fesztiválozóknak, hogy aktívan töltsék el szabadidejüket és a Harmadik Félidő magazin műsorvezetői is részt vesznek a programban.

Távozik a Viasat értékesítési vezetője

2474
(BTL.hu) Július 29-ével elhagyja pozícióját Seres-Grábler Eszter, a Viasat3 és a Viasat6 értékesítési igazgatója.

A női foci legjava az Eurosporton

Az UEFA 2017-es női labdarúgó-EB minden perce élőben látható majd a csatornán. ...

Már az Air France beszállókártyái is elérhetőek a Messengeren

A francia légitársaság új szolgáltatásával az utasok beszállókártyájukhoz a Facebook Messenger ...
(BTL.hu) A Tv2 kereskedelmi igazgatósága új platformot vezet be objektív mérőszámokkal, mellyel célja, hogy friss megvilágításba helyezze a televíziós piacot. Ez a Television Value Indicators (TVI) platform, és azon belül elsőként a Demand-mutatók elérhetőek.

Indulnak az MTVA elbocsátások

2468
(MTI) Összesen 550 fő munkaviszonyának megszüntetését jelentette be kedden a munkaügyi központoknak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, Böröcz István.

A videotartalom csak kiegészít

2466
(BTL.hu) A televízió-fogyasztás hagyományos formája elõtt továbbra is fényes jövõ áll – erõsítették meg a Gfk júniusban tartott TAM konferenciájának elõadásai Bécsben, az osztrák televíziós nézettségmérés huszadik születésnapját ünnepelve.
(MTI) A tévénézők 70 százaléka látott már olyan magyar gyártású tévéműsort, amelyben találkozott termékmegjelenítéssel, s a többség ezt szívesebben nézi, mint a reklámot – olvasható az Ipsos a közelmúltban végzett felmérésének összefoglalásában.

Tovább erősödik a Tv2

2460
(BTL.hu) A teljes lakosság körében a nézettségi toplista első három helyére kizárólag Tv2-es műsorok kerültek a múlt héten, a 18-49-es korosztály körében, a főműsoridőt vizsgálva viszont az Rtl Klub volt a legnézettebb csatorna.

Éden után Aranypart

2440
(BTL.hu) Ősszel újabb, igazi nyári környezetben játszódó realityvel várja nézőit a Viasat3, ezúttal azonban a Balaton partról.

Versenyben a csatornák

2425
(BTL.hu) A Tv2 műsora lett a legsikeresebb a 18-49 évesek körében a múlt héten, azonban továbbra is az Rtl Klub a legnézettebb televíziós csatorna a kereskedelmi célcsoportban.

Fotó- és videostúdióban utaznak

2424
(BTL.hu) A Ringier, Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata elindította modern, minden igényt kielégítő fotó- és videostúdióját.

Ősztől képarányváltás

2417
(MTI) Képarányt váltanak a nyár végén a kereskedelmi tévécsatornák, így már csak néhány hónapig tart a korszerű televíziókészülékek vásárlóit bosszantó "fekete csíkok és duci figurák" harca.

Valóságshow-ban versenyeznek

2407
(BTL.hu) Augusztusban az Rtl Klubon a ValóVilág5, az anyósörület pedig ősszel a Tv2-őn indul.
(BTL.hu) Magyarországon a média az európai átlagnál több fogyasztót befolyásol élelmiszer vásárlásánál – tartalmazza a Nielsen jelentése.

Több íz, több élmény

2398
(BTL.hu) Nagyszabású forgatás és jelentős digitális utómunka megvalósításával jött létre a Dreher új image spotja. A Human Telex Reklámügynökség a márka teljes körű kommunikációját jegyzi.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése