TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Javítottak a hírműsorok

1402
(BTL.hu) A Tv2 műsorai közül a második héten a nézettségi toplistára a Napló, a Jóban Rosszban és a Tények került fel, ráadásul az utóbbi keddi adását nézték a legtöbben az adott időszakban.

Műsor a diszkrimináció ellen

1394
(BTL.hu) Az Ability Park idén nagyszabású vetélkedőműsort indít, melynek gyártását a kiírt tenderen az Agb produkciós iroda nyerte el. A "Képességek próbája" elnevezésű projekt az EU támogatásával, az ESZA társfinanszírozásával valósul meg. A megvalósításhoz még keresik a legmegfelelőbb televíziós partnert.

Nyeremény Expedíció a Knopperstől

Nyeremény Expedícióra hívta a Coop Promo+ vevőket vásárlásösztönző nyereményjátékával a Knoppers. ...

A női foci legjava az Eurosporton

Az UEFA 2017-es női labdarúgó-EB minden perce élőben látható majd a csatornán. ...

A saját produkciók a legnézettebbek

1393
(BTL.hu) A 2. héten az Rtl Klub legnézettebb műsor ezúttal is a ValóVilág4 egyik adása volt: a vasárnap esti összefoglalót a 18-49 éves korosztály 35,1 százaléka követte figyelemmel.

Tények és Aktív: növekvő nézettség

1375
(BTL.hu) A 2011-es év első heti nézettségi toplistájának kilencedik helyén a TV2 már eddig is népszerű délutáni szappanoperája, az Árva Angyal került: a teljes lakosság körében majdnem másfél millióan (1 451 991) nézték a mexikói szappanoperát, melynek közönségaránya 36 százalék volt. Jól debütált a TV2 legújabb amerikai sorozata, a Hawaii Five-O is.

Nicsak, ki hízott meg?

1366
(BTL.hu) A Nicsak, ki beszél mozifilmek Mollie-ja, Kirstie Alley saját valóságshow-val érkezik a képernyőkre.

Közép-európai igazgató az UNI-nál

1362
(BTL.hu) Az Universal Networks International ügyvezető igazgatói posztot hozott létre közép-európai régiójában, melyet mától Tariq Syed tölt be. Az új ügyvezető igazgató célja, hogy az NBC Universal nemzetközi fizetős Tv csatornái tovább növekedjenek a régióban. Syed-nek kulcsszerepe lesz a UNI szórakoztató csatorna márkáinak felépítésében és a csatorna további fejlődésében, valamint a közép-európai reklámbevétel célszámok elérésében.

Sport Tv: legtöbben a focit nézték

1344
(BTL.hu) A képzeletbeli aranyérem a hazai labdarúgó-válogatottnak jár a Sport Tv statisztikája alapján, mivel megközelítőleg 900 ezer nézőjével az angol-magyar barátságos mérkőzés volt a legnépszerűbb műsor a csatornán az elmúlt évben. Bár más sportágakban is voltak kiemelkedő nézettségű meccsek, a top10 lista szereplői kivétel nélkül a foci rangadók köréből kerültek ki.

Nagy érdeklődés a termékelhelyezés iránt

1341
(Origo) Az RTL Klub Való Világ 4 műsorában már alkalmazzák a product placementet, amelyet a médiatörvény lehetővé tett. Az elsősorban a valóság-, játék- és talkshow típusú produkciókban könnyen alkalmazható hirdetési forma várhatóan a sorozatokban is megjelenik hamarosan, bár a producerek emiatt nem számítanak hatalmas bevétel növekedésre.

Bevált A 40 milliós játszma hírességekkel

1335
(BTL.hu) Sok tévénéző választotta a két ünnep között a TV2 game show-jának rendhagyó adásait, és a szilveszteri műsort is több mint egy millióan nézték

PRO4:Kapcsold be és kapcsolj ki

1324
(BTL.hu) A ProSiebenSat.1 tulajdonában lévő TV2 Csoport újabb, a férfi közönséget megcélzó csatornával bővült 2011. január 3-tól.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése