TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Programban, a résztvevők egy vészjelző készüléket kaptak, amely a riasztást és a tartózkodási helyet egy gombnyomásra képes a Vodafone hálózatán keresztül elküldeni.

Az Invitel folytatja a fejlesztéseket

4798
Az Invitel az üzleti tele- és infokommunkációs piacokon is fejlesztett és növekedett. A vállalat a telefonadó miatt nem tervez áremelést.

Rangos nemzetközi elismerést kapott a hazai bélyeg

A karácsonyi bélyeget nemrég a 2016-os év 10 legkülönlegesebb bélyege közé választották a stampnews.com ...

Már az Air France beszállókártyái is elérhetőek a Messengeren

A francia légitársaság új szolgáltatásával az utasok beszállókártyájukhoz a Facebook Messenger ...

HTC One S a Vodafone-nál

4709
A Vodafone-nál már elérhető a HTC legkarcsúbb telefonja, a mindössze 7,9 mm vékony HTC One S.
Már 135 ezren regisztráltak a családok egyesítését segítő online szolgáltatásra

Vodafone: Okostelefon mindenkinek

4705
A vállalat szerint új készüléke a Smart II egy komoly lépés afelé, hogy a mobilinternet mindenki számára elérhetővé váljon.
A Telenor több mint 500 önkéntes dolgozója vállalt önkéntes munkát a vállalat székhelyének városában.

Újdonságok az Inviteltől

4476
Új, személyre szabható csomagokkal, az optikai- és kábelhálózattal lefedett területein HD csatornák színes palettájával és számos területen már 150 Mbit/s névleges sávszélességgel indítja a nyarat a vállalat.

Oliver Weiser az Invitelnél

4430
Weiser lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként a termékfejlesztés, a marketing és az értékesítés területeit irányítja az Invitelnél.

Ericsson: Első negyedéves jelentés

4382
Az Ericsson első negyedésves tejesítményét Hans Vestberg elnök- vezérigazgató foglalta össze:

F1 a Fashion Streeten

4353
Bárki belekóstolhat a Forma-1-es box utcai életébe a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén.

Bővül az Ericsson termékválasztéka

4088
Az Ericsson kiscellás termékek bevezetésével egészíti ki a meglévő RBS 6000 termékválasztékát.

A Megasztárokat szponzorálja a Telenor

4084
A Telenor az országszerte elérhető Hipernettel és mobilkommunikációs eszközök segítségével hozza közelebb egymáshoz a rajongókat és a Megasztár énekeseit.

Indul a szavazás a Ringier Mobile Influence díjra

3896
2012. február 16. és március 18. között dől el, ki lapja 2011-ben az év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereinek járó Ringier Mobile Influencer díjat.
A karácsonyi SMS-ek száma mintegy 10 százalékkal kevesebb volt a tavalyinál, aminek oka az,hogy az emberek mindinkább a közösségi hálózatok segítségével továbbítják üdvözleteiket.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése