TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A vállalat az elmúlt években stratégiai felvásárlásokkal (Telcordia, ConceptWave) erősítette vezető pozícióját az üzemeltetéstámogatás (OSS) piacán.

Új Samsung csúcsmobilok a Vodafone-nál

5602
A Galaxy termékcsalád legújabb csúcskészülékei a Galaxy Note II, és a Galaxy S III Mini november közepétől már elérhető a Vodafone 135 üzletében.

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

6 civil ügyért lehet úszni a harmadik Swimathonon

A négyhetes adománygyűjtő kampány során 6 fontos és izgalmas, ferencvárosi kötődésű, civil ...
Az Analysys Mason éves jelentése szerint az Ericssoné az első hely a valós idejű díjszámítás és mediácós rendszerek piacán.
Idén karácsonykor minden eddiginél szélesebb körű akciós kínálattal és extrákkal várja ügyfeleit a Telenor.

Fejlesztések az okostelefonok miatt

5546
Az okostelefonok és a hatalmas adatmennyiségek jellemezte korszak (Big DATA) a hálózati technológia átalakítását teszi szükségessé.

Elérhető a Vodafone Smart Tab II

5515
A 2011-ben debütált, nagy sikert aratott Vodafone Smart Tab után 2012 novemberében itt az utód, a Smart Tab II.

Ericsson: Zavartalan Wi-Fi a stadionokban is

5446
Stadionokra optimalizált Wi-Fi technológiát fejlesztett az Ericsson, ami kiváló lefedettséget biztosít és a mobil adat- és videótartalmakat is könnyen kezelhetővé teszi.

Amikor a Wifi keresi a felhasználót

5355
Az ACE Telecom mobileszközökről működő applikáció használatával könnyíti meg Wifi Hotspotjainak elérését.
A 13600 - Adhat Vonal indulásával végre Magyarországon is széles körben elérhetővé válik a telefonos adományozás lehetősége.

Az Ericsson hosszú éjszaka

5288
Látványos bemutatók sorozata és egy világújdonság várja a Kutatók Éjszakája közönségét a Science Parkban.

Új pénzügyi vezető az Invitelnél

5227
Az Invitel, Magyarország egyik David Blunck-ot nevezte ki a vállalat megbízott pénzügyi vezérigazgató helyettesévé.
Az Infonetics mikrohullámú szállítókra vonatkozó felmérésében a megkérdezett mobilszolgáltatók a vizsgált 10 kritérium közül 8-ban az Ericssont ítélték legjobbnak
A gazdasági válság által leginkább sújtott kisvállalkozói szektort célozza meg a Vodafone legújabb akciója.
Az idei évben megrendezett hazai Formula 1-es versenyhétvégén szokatlanul szélsőséges volt az időjárás, ennek ellenére az Invitel által működtetett internetes hálózat viharbiztosnak bizonyult.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 123456 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése