TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Adhat Vonal: 5000 x 250 Ft támogatás

5996
Három hónap alatt közel 1,5 millió forintot adományoztak az Invitel előfizetői az Adhat Vonalon keresztül.

Sony Xperia Tablet Z

5990
A Sony legújabb prémium kategóriás családtagja, a legvékonyabb 10” táblagép világszerte elérhető lesz.

Sziget Sörrel ünnepli a Dreher a fesztivál 25 éves jubileumát

A Sziget legrégebbi beszállító partnere a Dreher Sörgyárak, amely már 23 éve szolgáltatja a ...

Mintegy 1000 tanuló tölti gyakorlatát a SPAR-nál

Több mint 25 éve van jelen a szakképzésben a SPAR. A csaknem 14 ezer munkavállalót foglalkoztató ...

Ízelítő a csatlakoztatott jövőből

5987
5G, az Ericsson elképzelése arra vonatkozóan, hogyan lehet fenntartható és költséghatékony módon kezelni 50 milliárd csatlakozást.

Ericsson Beszámoló - 2012

5886
A Globális szolgáltatások és a Támogatási megoldások szegmensben növekedés volt tapasztalható, míg a Hálózatok üzletágban az értékesítés visszaesett.

400 új UPC munkavállaló

5885
400 ügyfélszolgálati feladatokat ellátó kölcsönzött dolgozó a továbbiakban a telekommunikációs vállalat saját állományába tartozik.

Invitel - Sopron Bank Együttműködés

5820
Elvárás a professzionális szolgáltatások mellett elsősorban felelősségvállalás.

Télen is Európa Napijegy

5805
A Vodafone mindmáig egyedülálló roaming szolgáltatása, az Európa Napijegy magyarok ezrei számára könnyítette meg a nemzetközi mobilhasználatot.

Újévi jókívánságok

5782
A Telenornál karácsony és szilveszter között bonyolított adatforgalom 58 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel ezelőtt.

13600 – Adhat Vonal

5774
Az Adhat Vonal októberi indulása óta több fontos mérföldkövet is elért, de a legfontosabb, hogy segítségével már 20 millió forintnál is több adomány gyűlt össze a civil szervezetek számára.

Vodafone Premier Store Szegeden

5728
Teljesen új arculattal nyitotta meg kapuit Szeged legszebb sétálóutcáján a legújabb Vodafone Premier Store.

Magyar Telekom Adományfülkék

5687
A Telekom új kezdeményezésének célja, hogy az évtizedes hagyományra visszatekintő adományozási tevékenységét új elemmel bővítse.

Hódít az NFC képesség a mobilpiacon

5685
A világ tíz legnagyobb mobiltelefon gyártója közül kilenc letette a voksát a Near Field Communication technológia mellett.

20 éves az SMS

5646
20 éve része az életünknek az SMS. A technológia aztán a feltöltőkártyás modell térnyerésével a következő években gyorsan el is terjedt.
A vállalat az elmúlt években stratégiai felvásárlásokkal (Telcordia, ConceptWave) erősítette vezető pozícióját az üzemeltetéstámogatás (OSS) piacán.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése