TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ericsson: hangsúly a növekedésen

5997
A hálózatba kapcsolt társadalom számára kialakított új megoldások a kiváló hálózati minőségre és teljesítményre összpontosítanak.

Adhat Vonal: 5000 x 250 Ft támogatás

5996
Három hónap alatt közel 1,5 millió forintot adományoztak az Invitel előfizetői az Adhat Vonalon keresztül.

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Sony Xperia Tablet Z

5990
A Sony legújabb prémium kategóriás családtagja, a legvékonyabb 10” táblagép világszerte elérhető lesz.

Ízelítő a csatlakoztatott jövőből

5987
5G, az Ericsson elképzelése arra vonatkozóan, hogyan lehet fenntartható és költséghatékony módon kezelni 50 milliárd csatlakozást.

Ericsson Beszámoló - 2012

5886
A Globális szolgáltatások és a Támogatási megoldások szegmensben növekedés volt tapasztalható, míg a Hálózatok üzletágban az értékesítés visszaesett.

400 új UPC munkavállaló

5885
400 ügyfélszolgálati feladatokat ellátó kölcsönzött dolgozó a továbbiakban a telekommunikációs vállalat saját állományába tartozik.

Invitel - Sopron Bank Együttműködés

5820
Elvárás a professzionális szolgáltatások mellett elsősorban felelősségvállalás.

Télen is Európa Napijegy

5805
A Vodafone mindmáig egyedülálló roaming szolgáltatása, az Európa Napijegy magyarok ezrei számára könnyítette meg a nemzetközi mobilhasználatot.

Újévi jókívánságok

5782
A Telenornál karácsony és szilveszter között bonyolított adatforgalom 58 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel ezelőtt.

13600 – Adhat Vonal

5774
Az Adhat Vonal októberi indulása óta több fontos mérföldkövet is elért, de a legfontosabb, hogy segítségével már 20 millió forintnál is több adomány gyűlt össze a civil szervezetek számára.

Vodafone Premier Store Szegeden

5728
Teljesen új arculattal nyitotta meg kapuit Szeged legszebb sétálóutcáján a legújabb Vodafone Premier Store.

Magyar Telekom Adományfülkék

5687
A Telekom új kezdeményezésének célja, hogy az évtizedes hagyományra visszatekintő adományozási tevékenységét új elemmel bővítse.

Hódít az NFC képesség a mobilpiacon

5685
A világ tíz legnagyobb mobiltelefon gyártója közül kilenc letette a voksát a Near Field Communication technológia mellett.

20 éves az SMS

5646
20 éve része az életünknek az SMS. A technológia aztán a feltöltőkártyás modell térnyerésével a következő években gyorsan el is terjedt.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 123456 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése