TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Életet menthet az eCall az autókban

6149
Egyes márkák már most is kínálják ezt a funkciót, de egy EU direktíva 2015-től kötelező szabvánnyá teheti minden új gépkocsiban.
Közel 60%-kal többet beszéltek az M7-es autópályán ragadt Vodafone-osok egy átlagos hétköznaphoz képest.

A Cápák Hete mélyebbre merül, mint valaha

A televíziózás történetének egyik legrégebb óta futó tematikus hete, a nyár cápás eseménye ...

Magyarok is indulnak Európa legnehezebb terepfutó versenyén

A 16. Ultra-Trail du Mont-Blanc terepfutó eseményen 171 kilométert és 10.000 méternyi szintkülönbséget ...

Új Vodafone flottacsomag hallássérülteknek

5862
A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége és a Vodafone speciális tarifájú flottacsomagot biztosít a SINOSZ hallássérült tagjainak.

Télen is Európa Napijegy

5805
A Vodafone mindmáig egyedülálló roaming szolgáltatása, az Európa Napijegy magyarok ezrei számára könnyítette meg a nemzetközi mobilhasználatot.

HD élményt nyújtó James Bond telefon

5458
Három vadonatúj készülékkel örvendezteti meg a Vodafone ügyfeleit a Sony: a boltokba került a Skyfall-ban szereplő Xperia T is.

Vodafone készülékvásárlási akció

5325
Az ÖKO-besorolás projekt után a szolgáltató egy újabb lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy még tudatosabban élhessék mindennapjaikat.

Asztali okostelefon az Inviteltől

5207
Az IP Center kiváltja a hagyományos telefonközpontokat: beruházás nélkül, gyorsan telepíthető, akár 30%-os költségcsökkentésre ad lehetőséget.

Megújította telefonos rendszerét a K&H

5106
A NET’54 Üzleti Kommunikáció nemrégiben telepítette a Bank deviza- és állampapír-piaci tranzakcióit támogató új telefonos rendszerét.

Előfizetésért Forma1-es esemény

4690
A Vodafone a legtöbb új előfizetőt gyűjtő településen a Magyar Nagydíj ideje alatt látványos Forma 1-es eseményt rendez.
Egyszerűség, formatervezettség és logikus használat- az új mobiltelefonnál együtt van jelen dizájn és funkcionalitás.

Környezetbarát telefonok a Vodafone-nál

4191
A vásárlók nemcsak design és ár alapján választhatnak maguknak új telefont, az is számít, hogy a készülék mennyire készült környezetbarát módon.

Az emporia Telecom is újított

3975
A Mobile World Congress kiállításon bemutatott emporiaTALKconfort legújabb darabja kisebb és könnyebb elődeinél, és tovább bírja egy feltöltéssel.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése