TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Világcégek vezetői Budapesten

6718
Az Apple, az Amazon, a Soundcloud és más európai cégek egykori és jelenlegi vezetői érkeznek hozzánk a Prezi és a Ustream meghívására.
Összefogott hat jelentős hazai coach szervezet és megalapították a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségét.

10 teljesíthető újévi fogadalom egy egészségesebb és boldogabb 2019-ért

Kelemen Zsófia, sport lifestyle blogger, szülés utáni regeneráció specialista szerint ezekkel ...

Árgaranciával indul az új budapesti taxi

Nemcsak az applikációban becsült árat garantálja a Taxim, de azt is, hogy egyenruhás sofőrjei ...

Most van a szoptatási világhét

4970
Az UNICEF szerint a szoptatás elterjedésének legjelentősebb akadálya a tápszerkészítők igencsak elterjedt, és cseppet sem etikus marketing stratégiája.

CECED igazgatóváltás

4838
Füle Norbert helyett a következő 2 évben Huczka István tölti be a CECED Magyarország Egyesülés igazgatói tisztségét.
A BVK és a MAKSZ a jövőben közös erőfeszítéseket tesz azért, hogy javítsa az ügynökségi tenderek folyamatának hatékonyságát és átláthatóságát.

Nemes Juli Ösztöndíj a MAKSZ-tól

4389
Elindult a MAKSZ szervezésében a fiatal tehetségeknek szóló Ifjú Penge kreatív verseny, amit a nemrég elhunyt kivételes szakember tiszteletére Nemes Juli Ösztöndíjnak neveztek el.
Sztaricskai Tamás előadásvázlatát izgalmasnak és innovatívnak találta a zsűri, ezért október 15-én bemutathatja „Bridging on- and off-line communications with Transpromo advertising in the CEE” című előadását.

Nemzetközi képzési programban vett részt a MAKSZ

4306
Közel 400 fiatal kommunikációs szakember, köztük 9 magyar vett részt a European Advertising Certificate vizsgán. Az EACA által meghirdetett nemzetközi képzési programban a MAKSZ is közreműködött.

Nevezési rekordot döntött az Arany Penge

4305
289 versenynevezés, 69 hazai cég nevezése, 27 pályamunka egyetlen ügynökségtől, 51 pályázat a legnépszerűbb kategóriában - íme néhány szám az Arany Penge fesztiválról.

Mobilmarketing tagozatot indított a DMSZ

4245
A DMSZ kilenc tagja is szükségesnek látta egy olyan szakmai műhely kialakítását, amelyik piaci adatokat szolgáltat, létrehozza a mobilmarketingre specializált etikai kódexet, és kiemelt szerepet szán az önszabályozásnak.

MAKSZ-party a Creolban

4181
A már hagyományosnak számító Executives Partyt 2012. március 29-én este rendezte meg a MAKSZ a belvárosi Creol bárban.
Értékeink a szövetség szerint nem múzeumi tárgyak, hanem a jövőnk innovációs és gazdasági alapjai.

Magyar szakember a Euro Effies zsűrijében

4104
A pályamunkákat értékelő bizottság tagjai között van Tóth Szilárd, a Mindshare ügyvezető partnere az Euro Effies 2012 reklámhatékonyságot díjazó versenyben.
Március 26-ig nevezhetnek mindazok, akik az első körből kimaradtak - a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége meghosszabbította az Arany Penge Kreatív Fesztivál nevezési határidejét.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése