TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Világcégek vezetői Budapesten

6718
Az Apple, az Amazon, a Soundcloud és más európai cégek egykori és jelenlegi vezetői érkeznek hozzánk a Prezi és a Ustream meghívására.
Összefogott hat jelentős hazai coach szervezet és megalapították a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségét.

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

Tanuljon meg sítúrázni négy óra alatt!

Újabb jó pont a hazai síelésnek, hogy Mátraszentivánon működésbe állt hazánk legmodernebb ...

Most van a szoptatási világhét

4970
Az UNICEF szerint a szoptatás elterjedésének legjelentősebb akadálya a tápszerkészítők igencsak elterjedt, és cseppet sem etikus marketing stratégiája.

CECED igazgatóváltás

4838
Füle Norbert helyett a következő 2 évben Huczka István tölti be a CECED Magyarország Egyesülés igazgatói tisztségét.
A BVK és a MAKSZ a jövőben közös erőfeszítéseket tesz azért, hogy javítsa az ügynökségi tenderek folyamatának hatékonyságát és átláthatóságát.

Nemes Juli Ösztöndíj a MAKSZ-tól

4389
Elindult a MAKSZ szervezésében a fiatal tehetségeknek szóló Ifjú Penge kreatív verseny, amit a nemrég elhunyt kivételes szakember tiszteletére Nemes Juli Ösztöndíjnak neveztek el.
Sztaricskai Tamás előadásvázlatát izgalmasnak és innovatívnak találta a zsűri, ezért október 15-én bemutathatja „Bridging on- and off-line communications with Transpromo advertising in the CEE” című előadását.

Nemzetközi képzési programban vett részt a MAKSZ

4306
Közel 400 fiatal kommunikációs szakember, köztük 9 magyar vett részt a European Advertising Certificate vizsgán. Az EACA által meghirdetett nemzetközi képzési programban a MAKSZ is közreműködött.

Nevezési rekordot döntött az Arany Penge

4305
289 versenynevezés, 69 hazai cég nevezése, 27 pályamunka egyetlen ügynökségtől, 51 pályázat a legnépszerűbb kategóriában - íme néhány szám az Arany Penge fesztiválról.

Mobilmarketing tagozatot indított a DMSZ

4245
A DMSZ kilenc tagja is szükségesnek látta egy olyan szakmai műhely kialakítását, amelyik piaci adatokat szolgáltat, létrehozza a mobilmarketingre specializált etikai kódexet, és kiemelt szerepet szán az önszabályozásnak.

MAKSZ-party a Creolban

4181
A már hagyományosnak számító Executives Partyt 2012. március 29-én este rendezte meg a MAKSZ a belvárosi Creol bárban.
Értékeink a szövetség szerint nem múzeumi tárgyak, hanem a jövőnk innovációs és gazdasági alapjai.

Magyar szakember a Euro Effies zsűrijében

4104
A pályamunkákat értékelő bizottság tagjai között van Tóth Szilárd, a Mindshare ügyvezető partnere az Euro Effies 2012 reklámhatékonyságot díjazó versenyben.
Március 26-ig nevezhetnek mindazok, akik az első körből kimaradtak - a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége meghosszabbította az Arany Penge Kreatív Fesztivál nevezési határidejét.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése