TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Világcégek vezetői Budapesten

6718
Az Apple, az Amazon, a Soundcloud és más európai cégek egykori és jelenlegi vezetői érkeznek hozzánk a Prezi és a Ustream meghívására.
Összefogott hat jelentős hazai coach szervezet és megalapították a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségét.

Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek

A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. ...

Új marketingvezető és új PR és CSR menedzser a Samsungnál

2017 májusától Witsch Gerda marketingvezetőként folytatja munkáját a Samsung Electronics Magyar ...

Most van a szoptatási világhét

4970
Az UNICEF szerint a szoptatás elterjedésének legjelentősebb akadálya a tápszerkészítők igencsak elterjedt, és cseppet sem etikus marketing stratégiája.

CECED igazgatóváltás

4838
Füle Norbert helyett a következő 2 évben Huczka István tölti be a CECED Magyarország Egyesülés igazgatói tisztségét.
A BVK és a MAKSZ a jövőben közös erőfeszítéseket tesz azért, hogy javítsa az ügynökségi tenderek folyamatának hatékonyságát és átláthatóságát.

Nemes Juli Ösztöndíj a MAKSZ-tól

4389
Elindult a MAKSZ szervezésében a fiatal tehetségeknek szóló Ifjú Penge kreatív verseny, amit a nemrég elhunyt kivételes szakember tiszteletére Nemes Juli Ösztöndíjnak neveztek el.
Sztaricskai Tamás előadásvázlatát izgalmasnak és innovatívnak találta a zsűri, ezért október 15-én bemutathatja „Bridging on- and off-line communications with Transpromo advertising in the CEE” című előadását.

Nemzetközi képzési programban vett részt a MAKSZ

4306
Közel 400 fiatal kommunikációs szakember, köztük 9 magyar vett részt a European Advertising Certificate vizsgán. Az EACA által meghirdetett nemzetközi képzési programban a MAKSZ is közreműködött.

Nevezési rekordot döntött az Arany Penge

4305
289 versenynevezés, 69 hazai cég nevezése, 27 pályamunka egyetlen ügynökségtől, 51 pályázat a legnépszerűbb kategóriában - íme néhány szám az Arany Penge fesztiválról.

Mobilmarketing tagozatot indított a DMSZ

4245
A DMSZ kilenc tagja is szükségesnek látta egy olyan szakmai műhely kialakítását, amelyik piaci adatokat szolgáltat, létrehozza a mobilmarketingre specializált etikai kódexet, és kiemelt szerepet szán az önszabályozásnak.

MAKSZ-party a Creolban

4181
A már hagyományosnak számító Executives Partyt 2012. március 29-én este rendezte meg a MAKSZ a belvárosi Creol bárban.
Értékeink a szövetség szerint nem múzeumi tárgyak, hanem a jövőnk innovációs és gazdasági alapjai.

Magyar szakember a Euro Effies zsűrijében

4104
A pályamunkákat értékelő bizottság tagjai között van Tóth Szilárd, a Mindshare ügyvezető partnere az Euro Effies 2012 reklámhatékonyságot díjazó versenyben.
Március 26-ig nevezhetnek mindazok, akik az első körből kimaradtak - a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége meghosszabbította az Arany Penge Kreatív Fesztivál nevezési határidejét.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése