TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Véradással, értékes játékokkal, akciókkal, tortázással, gyermekprogramokkal és számos meglepetéssel készülnek az áruházlánc születésnapjára.

Heineken látványshow volt Budapesten

6152
Budapest egyik köztere nemrégiben átalakult egy éjszakára a Heineken születésnapja és a hazánkban is bevezetett új palackok tiszteletére.

Reklámfilmmel erősíti nyári pontgyűjtő promócióját a LUKOIL

Pontgyűjtő akciót indított a 74 hazai LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország. ...

OTP Bank Selfie Színpad a VUF on

A hazai fesztiválpaletta egyik legkedvesebb darabja, az OTP Bank Veszprémi Utcazene fesztivál ...

2 éves a Kupon Világ

5703
Retró Mikulás bulival ünnepelt a Kupon Világ: a kuponos cég üzleti partnereivel és a marketing sajtó munkatársaival koccintott a sikereire.

New York-ba repít a Cosmopolitan

5404
Kétféle címlappal, pályázattal, melynek fődíja egy New York-i út és meglepetés tartalmakkal jelentkezik a 15 éves magazin.

Ünnepelt a Fiat és a Sugarbird

5393
5 év után egymásra talált a nagy olasz vállalat és a ma már nem is olyan kicsi magyar divatcég: megszületett a Fiat 500L by Sugarbird kollekció.

Születésnapot ünnepelt a Down Egyesület

5319
A jeles nap alkalmából Hegyi Barbara művésznő is ellátogatott a fogyatékkal élő és ép gyerekek közé.

Grillverseny Jack Daniel tiszteletére

5311
A születésnapi barbecue versenyen médiacsapatok mérték össze tudásukat, hogy kiderüljön, kik a füstös ízek legnagyobb mesterei.

10 éves a NaturAqua

5222
2002 augusztusa óta 1 milliárd liter frissítő, természetes ásványvizet hoztak felszínre a zalaszentgróti vízbázisból.

Villeroy & Boch: Dupla ünnep

5116
Kettős jubileumot ünnepel Villeroy & Boch. Az egykori Alföldi Porcelángyárban 45 évvel ezelőtt indult el a munka, melyet 20 évvel ezelőtt vásárolt meg a cég.

Savoya Park Szülinap

5114
Radics Gigi, Fluor Tomi, Varga Viktor és az Alma Zenekar is fellép a budapesti Savoya Park 8. születésnapján szeptember 7-én és 8-án.

A Zöld Pardonban ünnepel a Ladánybene 27

5055
Huszonhét éves lett a Ladánybene 27. Magyarország legrégibb autentikus reggae zenekara, augusztus 19-én, vasárnap a Zöld Pardonba varázsolja a jamaicai hangulatot.

Szülinapi kampány az ÉVA Magazintól

4308
2012. április 1-jén citylight és POS kampány kezdődött, április 15-én pedig nagyszabású rendezvénnyel ünnepelte az ÉVA magazin 5. születésnapját.

Rockrelikviák között ünnepelt az Adaptive Media

4267
5. születésnapját ünnepelte a Hard Rock Cafe-ban az Adaptive Media Sales House. Mintegy 400 ügynökségi partner és médiatulajdonos bulizott hajnalig.
December 1-jén ünnepli 10. születésnapját a Nemzeti Táncszínház. A teátrum 10 napos ingyenes programsorozatot, és tíz szervezet részére szóló adománygyűjtést indít.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése