TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Véradással, értékes játékokkal, akciókkal, tortázással, gyermekprogramokkal és számos meglepetéssel készülnek az áruházlánc születésnapjára.

Heineken látványshow volt Budapesten

6152
Budapest egyik köztere nemrégiben átalakult egy éjszakára a Heineken születésnapja és a hazánkban is bevezetett új palackok tiszteletére.

A Coca-Cola megépítette az ország legnagyobb raktárát

A cég 2 milliárd forintos beruházással növelte meg tárolókapacitását, az ország legnagyobb ...

a Theodora is csatlakozott a népszerű TeSzedd! akcióhoz

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. dolgozói is részt vettek a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta ...

2 éves a Kupon Világ

5703
Retró Mikulás bulival ünnepelt a Kupon Világ: a kuponos cég üzleti partnereivel és a marketing sajtó munkatársaival koccintott a sikereire.

New York-ba repít a Cosmopolitan

5404
Kétféle címlappal, pályázattal, melynek fődíja egy New York-i út és meglepetés tartalmakkal jelentkezik a 15 éves magazin.

Ünnepelt a Fiat és a Sugarbird

5393
5 év után egymásra talált a nagy olasz vállalat és a ma már nem is olyan kicsi magyar divatcég: megszületett a Fiat 500L by Sugarbird kollekció.

Születésnapot ünnepelt a Down Egyesület

5319
A jeles nap alkalmából Hegyi Barbara művésznő is ellátogatott a fogyatékkal élő és ép gyerekek közé.

Grillverseny Jack Daniel tiszteletére

5311
A születésnapi barbecue versenyen médiacsapatok mérték össze tudásukat, hogy kiderüljön, kik a füstös ízek legnagyobb mesterei.

10 éves a NaturAqua

5222
2002 augusztusa óta 1 milliárd liter frissítő, természetes ásványvizet hoztak felszínre a zalaszentgróti vízbázisból.

Villeroy & Boch: Dupla ünnep

5116
Kettős jubileumot ünnepel Villeroy & Boch. Az egykori Alföldi Porcelángyárban 45 évvel ezelőtt indult el a munka, melyet 20 évvel ezelőtt vásárolt meg a cég.

Savoya Park Szülinap

5114
Radics Gigi, Fluor Tomi, Varga Viktor és az Alma Zenekar is fellép a budapesti Savoya Park 8. születésnapján szeptember 7-én és 8-án.

A Zöld Pardonban ünnepel a Ladánybene 27

5055
Huszonhét éves lett a Ladánybene 27. Magyarország legrégibb autentikus reggae zenekara, augusztus 19-én, vasárnap a Zöld Pardonba varázsolja a jamaicai hangulatot.

Szülinapi kampány az ÉVA Magazintól

4308
2012. április 1-jén citylight és POS kampány kezdődött, április 15-én pedig nagyszabású rendezvénnyel ünnepelte az ÉVA magazin 5. születésnapját.

Rockrelikviák között ünnepelt az Adaptive Media

4267
5. születésnapját ünnepelte a Hard Rock Cafe-ban az Adaptive Media Sales House. Mintegy 400 ügynökségi partner és médiatulajdonos bulizott hajnalig.
December 1-jén ünnepli 10. születésnapját a Nemzeti Táncszínház. A teátrum 10 napos ingyenes programsorozatot, és tíz szervezet részére szóló adománygyűjtést indít.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése