TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

6 kontinens és 50 ország után végre Budapesten a művészet új dimenzióját jelentő virtuális 3D-s látvány- és táncszínház.
Vadonatúj klip készült az Álomutazó egyik legnagyobb slágeréhez, a„Hekkeld meg a sulit” című dalhoz, amit a darabban Vigyor, azaz Ábel Anita énekel az Álomutazó főhősével, Tomival.

Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz

A márka arra ösztönzni vásárlóit, hogy tegyenek többet a környezetükért. Ennek egyik módja ...

Árgaranciával indul az új budapesti taxi

Nemcsak az applikációban becsült árat garantálja a Taxim, de azt is, hogy egyenruhás sofőrjei ...
A mostani produkció plusz meglepetést is tartogat a Macskák rajongóinak, ugyanis két új meseszép dalt írt hozzá a zeneszerző, Andrew Lloyd Webber.
A L'Occitane en Provence és a nagyszabású pop-show-musical csapata idén karácsonykor közös akciót indít a látássérültekért.
A Pole Artistic Competition nemzetközi rúdtáncversenyt először rendezik nálunk, lehetőséget adva arra, hogy a rúdtánc művészibb, színházi ágát ismerje meg a magyar közönség.

Elhunyt Bicskey Lukács

7450
A nagyközönség többek között az Argo című filmnek köszönhetően ismerte meg, ezekben a halhatatlan Pszichót alakította, sajnos azonban az Argo2 bemutatóját már nem élhette meg.

Kultcandy kampány a Trafónak

7083
A Kultcandy egyszerre design nyalóka és egy bármely Trafó előadásra beváltható, 3000 forint értékű voucher, egyedi, számozott dobozban.

NANTA – koreai siker Magyarországon

6160
A NANTA a koreai színháztörténet legnagyobb sikere, az előadás az egész világot meghódította.

A Színház.hu-val bővült a Libri Média portfóliója

5916
A legnagyobb magyar színházi portál 2013 februárjától csatlakozik a PORT.hu és a Fidelio.hu mellé, tovább erősítve a Libri Média kulturális médiapozícióit.

A Kiev City Balett Magyarországon

5540
A közel kétszáz évvel ezelőtt megalakult Kijevi Állami Színház kiváló táncművészei évről évre különleges és látványos produkcióval örvendeztetik meg a közönséget.

Tóth Gabi szexi macskanő lesz!

5363
A Győri Nemzeti Színházban a Finitó című darabban Gabi Tigris Niki szerepét alakítja majd.

Allee: Interaktív Színházkiállítás

5225
A Nemzeti Színház múltja és jelene, interaktív formában, az Allee Bevásárlóközpontba költözik.

Évadnyitás a Centrál Színházban

5198
Az öt évvel ezelőtti névváltás a megváltozott célokra utalt: a Centrál mára a budapesti színházi élet jól bejáratott brandjévé vált.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése