TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

„A sport mindenkié!” kampányhoz országosan ismert tévés műsorvezetők, világ- és olimpiai bajnok sportolók is csatlakoztak.

Ingyenes edzések a Médiaunió kampányában

4768
Az Erzsébet téri Sportplaccon zumba fitnesz órával indult a programsorozat, amely során szeptember végéig csütörtök esténként ingyenes edzést tartanak.

Változások a Music FM-nél

Változásokat jelentett be a 89.5 Music Fm. Eszerint Ada – külföldi munkája miatt – nem lesz ...

Csökkennek a közigazgatás adminisztratív terhei

Az Integrált Jogalkotási Rendszer bevezetésével az állampolgárok és vállalkozások is jobb szolgáltatást ...

Két különdíjas a Hozd formába! pályázaton

4657
Lezárult a Felix Promotion sportruházat tervező megmérettetése. Az elbírálók fődíjast nem, csak két különdíjast választottak.

Bajnokok Nyara

4613
Interaktív sporttörténeti kiállítás nyílt az Allee Bevásárlóközpontban. A látogatók mindent megtudhatnak a legeredményesebb magyar sportolók életútjáról és sikereiről.

A sport mindenkié

4598
Ingyenes edzésekkel várják a mozogni vágyókat minden hónap első csütörtökjén a Médiaunió kampányához csatlakozó sportegyesületek.

Médiaunió – „A sport mindenkié!”

4472
Már most az olimpia lázában ég az ország, és a legtöbben közben elfelejtik, hogy mi magunk is hétköznapi bajnokok vagyunk. A Médiaunió Alapítvány ezért idén a sportolás fontosságára hívja fel a figyelmet.

Megvan a mezszépségverseny győztese

4406
A DVSC-TEVA mezét és Frits Patríciát találták a legszebbnek a Sport Televízió Facebook-oldalának látogatói, így a Loki a második trófeáját is begyűjtötte.

F1 a Fashion Streeten

4353
Bárki belekóstolhat a Forma-1-es box utcai életébe a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén.

A T-Home Futópárbaj lett az Év sportkampánya

3855
A Ringier és a Felix Promotion menedzseriroda által jegyzett Év Sportolója szavazás keretében 10 kategória legjobbjait díjazták és öt különdíjat is kiadtak.
Idén az 1 millió voksos álomhatár megugrását tűzték ki célul az Év Sportolója közönségszavazásos verseny szervezői.
A 2011-es New York Maraton egyik főszponzora, az Asics sportszergyártó cég egy meglepő kérdést tett fel: gyorsabb vagy a reklámunknál?
Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 eddigi rendezvényein, az elmúlt félév során, 20 város 70 helyszínén, alkalmanként több száz - összesen pedig több mint 40.000 - amatőr sportkedvelő állt rajthoz és teljesítette a gyalogló, futó, kerékpár, úszás és triatlon versenyszámokat különböző távokon az egészséges életmód jegyében.

Óbudai olimpia

3021
Ötállomásos szabadidős sportesemény-sorozatot szervez Óbuda-Békásmegyer önkormányzata, amely idén októbertől a jövő évi londoni olimpiáig tart.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 123456 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése