TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Te melyik sportban vagy bajnok?

5170
A KamaszPanasz szerkesztőségének kreatív pályázatán, fiatalok mutathatták be kedvenc sportágukat, és a hozzá fűződő viszonyukat.

Puma: Marco Reus csatlakozott

5088
Marco Reus hosszútávú megállapodást kötott, csatlakozik a Puma egyre bővülő futball portfóliójához.

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

Befejeződött az Arad Rally a Turán Motorsportnak

5062
Biztatóan indult a Turán Motorsport első aradi szereplése, szombaton azonban az autó sérülése miatt fel kellett adniuk a versenyt.

Sport TV: ősztől is első a sportban

5043
Eddigi jeletős műsorai mellé új tartalmak –Bajnokok Ligája, FA-kupa, NHL- is érkeznek a csatornára.

A Procter & Gamble az ifjúságot támogatja

5017
Az Olimpiai Játékok világszintű partnere 25 millió dollárral segíti az ifjúsági sportprogramok indítását és fenntartását világszerte.

Phelps új vizeken

4998
A világklasszis úszó életének következő fejezete: head & shoulders Önbizalom Nagykövet lesz.

Az AVON, a nők és az Olimpia

4964
Az AVON missziója már régóta, hogy lehetőségeket nyújtson a nőknek: a női maraton a segítségével lett olimpiai sportág.

A jó kezdet mindent megváltoztat

4962
A Gillette limitált szériás termékcsaládot vezetett be, melynek design-ja kifejezetten a 2012-es Londoni Olimpiai Játékokra készült.

NBA-SAP együttműködés

4944
Az SAP HANA platformját, és több üzleti intelligencia megoldását állítja szolgálatba az NBA, hogy a honlapján található nagy tömegű, hivatalos statisztikai adatokat kezelje.

Kovács Ági a Soproni képviselőjeként megy Londonba

4937
A Soproni nemcsak támogatja a MOB-ot, hanem kiküldi Kovács Ági olimpiai bajnokot Londonba, hogy onnan küldjön exkluzív beszámolókat a Facebookon.

Berki Krisztián szurkolói kampány

4868
Vagány nagyi képében, ősemberként, robotpáncélban vagy épp kutyabőrbe bújva is lehet szurkolni Berki Krisztiánnak egy közösségi kampány során.
„A sport mindenkié!” kampányhoz országosan ismert tévés műsorvezetők, világ- és olimpiai bajnok sportolók is csatlakoztak.

Ingyenes edzések a Médiaunió kampányában

4768
Az Erzsébet téri Sportplaccon zumba fitnesz órával indult a programsorozat, amely során szeptember végéig csütörtök esténként ingyenes edzést tartanak.

Két különdíjas a Hozd formába! pályázaton

4657
Lezárult a Felix Promotion sportruházat tervező megmérettetése. Az elbírálók fődíjast nem, csak két különdíjast választottak.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 123456 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése