TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Testhosszal vezet a Soproni sportkampánya

5897
Már csak egy hétig, február 12-ig lehet voksolni az elmúlt év legjobb sportkampányára az Év Sportolója szavazáson.

Sport1 HD a UPC kínálatában

5889
A UPC Kelet- és Közép-Európa vezető tartalomszolgáltatója a Sport1 HD csatornával tovább bővíti HD-csomagját Magyarországon.

Új trendek a digitális gazdaság adóztatásában

A világ 20 vezető vállalata közül 9 mára már digitális vállalat, míg 20 évvel ezelőtt közülük ...

Új módszerrel javíthatnak az ügyfélélményen a hazai kkv-k

Kevés dolog idegesíti jobban az ügyfeleket, mint amikor hosszan kell várni egy telefonos ügyintéző ...

Kézilabdashow-val tarolt a Sport1

5854
A válogatott gálaelőadására több mint 700 ezer néző ült le a Sport TV képernyője elé. A világbajnokság a hónap legnézettebb eseménye.
A Nemzeti Sport a Londoni Nyári Olimpiai Játékok alatt megvalósított pontos és hiteles tájékoztatásáért, valamint a sportolók népszerűsítéséért emlékérmet kapott a Magyar Olimpiai Bizottságtól.

Legyen részese Erőss Zsolt kalandjának

5793
Erőss Zsolt egyedülálló kezdeményezéssel vág neki legközelebbi túrájának, amely során a világ harmadik legmagasabb hegyére, a Kancsendzöngára próbál feljutni.

Helly Hansenben az amerikai sícsapat

5741
Az Amerikai Sí és Snowboard Szövetség 48 sportolója a Helly Hansen aláöltözetét viseli majd a versenyeken a 2016-os szezon végéig.

Munka utáni egészségmegőrzés az Üzleti Ligával

5672
Az Üzleti Liga versenyrendszerében lehetőség nyílik csapatépítésre is, ráadásul a munkahelyi feszültség is levezethető általa.

Klicsko nézettségben is nagyot ütött

5529
Vladimir Klicskónak nem sikerült ugyan kiütnie Mariusz Wachot, de a hosszúra nyúló ütközet kiváló nézettséget hozott a Sport1-nek.

Amerikai Sportok

5381
A Nemzeti Sport Magazin legújabb száma az amerikai sportokkal, azon belül is a három kiemelt ligával, az NFL-lel, az NBA-vel és az NHL-lel foglalkozik.

Legközelebb már HD-ban jön az El Clásico

5364
A Barcelona és a Real Madrid összecsapásait minden alkalommal nagy figyelem kíséri. A sport tv nézői mostantól HD-ben tehetik ezt.

Vitrinbe vele!

5347
Rendhagyó tárlatbővítés zajlott a Magyar Nemzeti Múzeumban, olimpiai bajnokok relikviái kerültek a vitrinbe.

Kerékpárral a londoni olimpiára

5335
Három magyar sportember Budapestről elkerekezett a londoni olimpiára. Az út nem csak az akarat és a fizikai állóképesség erőpróbája volt, hanem jótékonysági akció is.

Indul a Coca-Cola CUP

5240
A Coca-Cola nemzetközi szabadidős focibajnokságát a most kezdődő tanévtől hazánkban is elindítják a szervezők.

Olimpiák és a Média

5229
Az Olimpiai, és a Paralimpiai csapat is kiemelkedő eredménnyel zárta a Londoni Olimpiát, a médiavisszhang azonban eltérő.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 123456 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése