TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pelenkapénzből hokiznak

6955
Öt hazai jégkorong-utánpótlás csapat részesült összesen 8 millió forintos támogatásban, amelyet új sportszerek vásárlására és sportolási lehetőségeik fejlesztésre fordítanak a klubok.

Sportfogadóknak indít műsort a SportKlub

6742
Indul az oknyomozó „Pályán kívül” magazin, a Tipsterrel pedig a sportfogadások kedvelőinek kedveznek.

Új módszerrel javíthatnak az ügyfélélményen a hazai kkv-k

Kevés dolog idegesíti jobban az ügyfeleket, mint amikor hosszan kell várni egy telefonos ügyintéző ...

Árgaranciával indul az új budapesti taxi

Nemcsak az applikációban becsült árat garantálja a Taxim, de azt is, hogy egyenruhás sofőrjei ...

Futottak a Telenor munkatársai

6636
Az amatőr sportolók célja volt, hogy a Bátor Tábor számára pénzbeli adományt gyűjtsenek.

Először BL-döntő 3D-ben

6337
Újabb nagyon várt sportesemény kap harmadik dimenziót idehaza a Sport1 és a UPC jóvoltából.

Bokszolók a volán mögött

6321
Feltűnő ambient akcióval zárult a kecskeméti Ferobox Event ökölvívó gála hirdetési kampánya.

Face Team – nincs megállás

6289
A fiúk a parkour mozgáskultúra és a freestyle színház elemeiből gyúrtak új koreográfiát. Egy darabig itthon mutatják be a közönségnek.

Megújul a Sportgazdaság

6286
A sport gazdasági vetületével foglalkozó műsor heti rendszerességgel, pénteken főműsoridőben jelentkezik majd a Sport1-en.

Király Gábor a Sport1-hez igazol

6207
A Bayern–Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntő első felvonásán Faragó Richard munkáját a magyar labdarúgó-válogatott kapusa segíti a helyszínről.

Saját gyártású műsorokkal előz a SportKlub

6109
A csatorna megnyerte a hétfői napot a sporttévék versenyében: a nézőközönség értékeli a saját gyártású műsorok magas arányát.

110 éves a Nemzeti Sport

6079
Jubileumot ünnepelt Magyarország sport napilapja. A lap tematikus melléklettel, köszöntőkkel, a Ringier speciális akcióval készült.

Akrobatikus kosárcsapat az Operett Színházban?

6001
A világhírű magyar Face Team Katar után újabb extrém programot kínál.

Gyurta Dániel az év legjobbja

5954
Ünnepélyes gála keretében adta át a hagyományteremtőnek szánt „Az év legjobbjai” díjakat a Sport24 portál a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó sportolóknak.

Hóbiztos nép a magyar

5915
A fiatalok meglepően felelősségteljesek, ha a téli sportok biztonságáról van szó.

A VELUX és a Röplabda

5914
Az Európai Röplabdaszövetség és a VELUX Cégcsoport szerződése értelmében a 2013-as CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokság névadó szponzora a VELUX Cégcsoport lesz.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 123456 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése