TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Először BL-döntő 3D-ben

6337
Újabb nagyon várt sportesemény kap harmadik dimenziót idehaza a Sport1 és a UPC jóvoltából.

Bokszolók a volán mögött

6321
Feltűnő ambient akcióval zárult a kecskeméti Ferobox Event ökölvívó gála hirdetési kampánya.

Így takarékoskodhatunk a fűtéssel

Most, hogy behavazott minket a tél, nem árt átgondolni, mit tehetünk azért, hogy ne fázzunk, ...

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

Face Team – nincs megállás

6289
A fiúk a parkour mozgáskultúra és a freestyle színház elemeiből gyúrtak új koreográfiát. Egy darabig itthon mutatják be a közönségnek.

Megújul a Sportgazdaság

6286
A sport gazdasági vetületével foglalkozó műsor heti rendszerességgel, pénteken főműsoridőben jelentkezik majd a Sport1-en.

Király Gábor a Sport1-hez igazol

6207
A Bayern–Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntő első felvonásán Faragó Richard munkáját a magyar labdarúgó-válogatott kapusa segíti a helyszínről.

Saját gyártású műsorokkal előz a SportKlub

6109
A csatorna megnyerte a hétfői napot a sporttévék versenyében: a nézőközönség értékeli a saját gyártású műsorok magas arányát.

110 éves a Nemzeti Sport

6079
Jubileumot ünnepelt Magyarország sport napilapja. A lap tematikus melléklettel, köszöntőkkel, a Ringier speciális akcióval készült.

Akrobatikus kosárcsapat az Operett Színházban?

6001
A világhírű magyar Face Team Katar után újabb extrém programot kínál.

Gyurta Dániel az év legjobbja

5954
Ünnepélyes gála keretében adta át a hagyományteremtőnek szánt „Az év legjobbjai” díjakat a Sport24 portál a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó sportolóknak.

Hóbiztos nép a magyar

5915
A fiatalok meglepően felelősségteljesek, ha a téli sportok biztonságáról van szó.

A VELUX és a Röplabda

5914
Az Európai Röplabdaszövetség és a VELUX Cégcsoport szerződése értelmében a 2013-as CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokság névadó szponzora a VELUX Cégcsoport lesz.

Testhosszal vezet a Soproni sportkampánya

5897
Már csak egy hétig, február 12-ig lehet voksolni az elmúlt év legjobb sportkampányára az Év Sportolója szavazáson.

Sport1 HD a UPC kínálatában

5889
A UPC Kelet- és Közép-Európa vezető tartalomszolgáltatója a Sport1 HD csatornával tovább bővíti HD-csomagját Magyarországon.

Kézilabdashow-val tarolt a Sport1

5854
A válogatott gálaelőadására több mint 700 ezer néző ült le a Sport TV képernyője elé. A világbajnokság a hónap legnézettebb eseménye.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 123456 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése