TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A modernizált klasszikus szörnysztorikkal a közönség új generációit hódítanák meg.
Szerda este immár negyedik alkalommal osztotta ki a hazai szakma a Televíziós Újságírók Díját.

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

A világ egyik legkeményebb futóversenyén is indulnak nők

Európa legjelentősebb terepfutó versenyét immár 15. alkalommal rendezik meg Chamonix-ban. ...

Forró filmek hűvös estékre

7524
Azt már tudjuk, hogy szeptember végétől a FilmBox HD-t FilmBox Extra HD-ként kell keresnünk a programfüzetekben, azonban a FilmBox további meglepetéseket is tartogat.
A brit sztárséf twitteren jelentette be, hogy újabb két évre szerződött le a Fox Entertainment Group vállalatcsoporttal.

Az AMC már a DIGI-n is elérhető

7491
A csatorna magyarországi terjesztésében ez egy újabb mérföldkövet jelent, hiszen az AMC mostanra több mint kétszer annyi háztartásban van jelen, mint 8 hónappal ezelőtt, az induláskor.

A legjobb ismeretterjesztő tv műsor

6807
A Kamera Korrektúra 2013 Díjátadón a Spektrum két díjat is elnyert. A Behálózva a tudományos-ismeretterjesztő kategória győztese lett.

Discovery Channel: Jön az első magyar sorozat

6783
Az Attraktor címmel képernyőre kerülő tízrészes produkciót az ugyanezen a néven futó sikeres webvideó-sorozatot gyártó csapat készíti.

Sorozatokkal erősít az RTL

5781
Január elejétől filmsorozatokkal erősíti meg esti műsorsávját a piacvezető csatorna. Valamint új évadokkal folytatódnak a már közkedvelt szériák.

Kódolatlan nap az HBO-n

5306
Bárki belekóstolhat az HBO adásába: a csatorna egy napig kódolatlanul sugároz. Az előfizetéssel nem rendelkezők is élvezhetik a kínálatot.

Terápia az HBO-n

5165
A magyar HBO csatorna 2012. október 22-én, hétfőn mutatja be új saját gyártású drámasorozatának, a Terápiának az első epizódját.

M1: sorozatokkal az élmezőnybe

5087
Jó számokat hozott a Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt. Több mint 1,6 millió néző volt kíváncsi az M1 sorozatpremierjeire.

Októberben Terápia az HBO műsorán

5040
Elkészült a magyar csatorna saját gyártású szériája. A 40 részes magyar drámasorozat 2012 októberétől látható a képernyőn.

J.K. Rowling a Zone Reality-n

3817
A híres írónő egy vadonatúj sorozatban tűnik fel a csatornán.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése